Giriş | |
|
|
|
29 Eylül 2008; 18:23:31
|
|
|
y281nbl, ya aslında hala aldığıma pişmanım, para vardı açıkçası ama vermeye kıyamadım cepte 1m daha var fakat bi adam daha almak istiyodum.. bundan gayrı en az 2m'lik adamlar almak lazımmış içimizde kalmaması için, bu adamla birlikte annadım o duyguyu ya bide, erosun dediği gibi hani sadece kanada yönelik değil de kanat+pm+pas kombinasyonu güzel benim için, yani bunun yerine mesela görkemli kanat alsaydım bana çok daha fazla maniye gelicekti, hem de aynı ratingle.. ve bu yüzden de ayyynen dediğinin biraz daha fazlasını yapmak lazım heralde, görkemli kanat, üstün pm falan.. o da anasının örekesi kadar para be kardeşim benim için, ben kaldıramam o kadarını da
|
|
|
29 Eylül 2008; 18:27:16
|
|
|
herkese iyi bayramlar bilgisayarımı daha alamadım sürünüyorum
5 OCAK-SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ en nihayetinde dağa çıktık. bizi çok geniş ve uçsuz bucaksız sanılan bir kar yaylası karşıladı.pek yorulmuş ve takatsiz düşmüştük. tam yayla üstünde keskin bir rüzgar ve tipi başladı. bu andan itibaren göz gözü görmez oldu. herkes kendi canının derdine düştü. sonsuz denecek kadar uzamış yol kolu dağıldı. kolordu çözülüp eridi.yol kıyısında karlar içinde çömelmiş bir er, bir yığın karı kollarıyla kucaklamış, titreyerek, feryat ederek kemiriyor, tırnaklarıyla kazıyordu... kaldırıp yola götürmek istedim. er, önceki hareketini hiç bozmadı ve beni hiç görmedi. zavallı cinnet geçiriyordu. böylece şu uğursuz buzullar içinde belki de 10binden fazla insanı bir günde karların altında bıraktık ve geçtik.
|
|
|
|
|
29 Eylül 2008; 18:36:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: talgo takim adi ve id : OffSpringFC (1709489) simdiden tesekkur ederim benm takimida eklerseniz sevinirim takımınızı alltid.org daki grubumuza ekledim böylece 19 kişi oldu ,grupta olmayan eklenmek isteyen olursa söyleyiversin,gözden kaçmış olabilir
|
|
29 Eylül 2008; 19:14:16
|
|
|
yaw ben takımımın ismini değiştirirsem ne olumsuzluğu oluyo bana?
|
|
|
29 Eylül 2008; 19:34:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Macar Bomb ooo hocam IV.8'de fırtınalar estirirsin inşallah inşallah bizde onu istiyoruz ama biraz zor bu arada yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum
|
|
29 Eylül 2008; 20:18:17
|
|
|
altyapıdan çekip transfer ettiğim oyuncuların sayısı az olduğu için altyapı için gelir gider tablosu çıkardım.. yarın oyuna üye olalı 1 buçuk sene olucakmış.. her hafta 20.000 verdiğimi varsayarsam 1560k para gitmiş.. altyapıdan çekip transfer ettiğim oyuncular da toplam 1500k para etti zarardaymışım ulan !! iyi gelir yapmışım yalnız bu hafta da şöyle 100k'dan gidecek oyuncu gelirse heralde zararından çıkarız bu altyapının stadı büyütüyorum, 31697 kapasiteye çıkacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_elf -- 29 Eylül 2008; 20:31:13 >
|
|
|
29 Eylül 2008; 21:48:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mucizevi mesela çokiyi kanat yerine üstün adam almayın. biraz para biriktirin görkemli alın, muhteşem alın. ben kaliteli kanattan devasa kanada geçmiştim Hocam iyi diyorsunda o kadar para nerde. Öyle biraz para biriktirmekle görkemli muhteşem vb kanat nasıl alacağız.
|
|
|
29 Eylül 2008; 23:45:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir quote:
Orjinalden alıntı: mucizevi mesela çokiyi kanat yerine üstün adam almayın. biraz para biriktirin görkemli alın, muhteşem alın. ben kaliteli kanattan devasa kanada geçmiştim Hocam iyi diyorsunda o kadar para nerde. Öyle biraz para biriktirmekle görkemli muhteşem vb kanat nasıl alacağız. en sonkanada 800 bin verip ütopik kanat aldım. İlk maçında 5 hafta sakat oldu. 90 000 maaşı var devre arası formunu arttırıp 1200 e satmaya çalışacaktım. kar edelim derken 5 haftalık 450 000 kayıp var :( Takımın gelir gider tablosu alt üst oldu. Şampiyonluk primleri felan zararı azalttı. Sıralama maçı geliri yarısını kurtardık zatarıın. 1000 e satabilirisem nötr olucak :) Bence birden kaliteliden devasalara çıkmak ii değil :)
|
|
|
30 Eylül 2008; 13:55:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir quote:
Orjinalden alıntı: mucizevi mesela çokiyi kanat yerine üstün adam almayın. biraz para biriktirin görkemli alın, muhteşem alın. ben kaliteli kanattan devasa kanada geçmiştim Hocam iyi diyorsunda o kadar para nerde. Öyle biraz para biriktirmekle görkemli muhteşem vb kanat nasıl alacağız. üstün adamlar da 1 milyondan gidiyor. 1 milyon verebiliyorsan 1.5 veya 1.750 de verebilirsin. kaliteli çokiyi üstün mükemmel görkemli kaliteli ile üstün arasında 2 fark var. sen bu 2 fark için 1 milyon veriyorsun diyelim. 500-750 daha koy görkemli bile alabilirsin. böylece hem daha sağlam adam almış olursun hem de ucuza gelmiş olur.
|