Giriş | |
|
|
|
17 Ağustos 2008; 20:33:04
|
|
|
Sorular konferansına ve ülkenizin ulusal konferansına katılın. bunu nasıl yapcam
|
|
|
17 Ağustos 2008; 22:55:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: eros quote:
Orjinalden alıntı: bjkunited quote:
Orjinalden alıntı: eros quote:
Orjinalden alıntı: bjkunited eros kupada mots la tamam mı? benim maça kadar harca takım ruhunu!!! e bilemem artık senin takım ruhun bitmezki banada kalır!!! yeni transferlerim nasıl ama?? kanadım nasıldı? motslamadım!!! beğendim :) bnm bekleri dağıtmaya yeter beksiz falan oynasa bile :) bugün de sakin çıktım :) bu sezon ligde bi senin maç dışında alayına sakin çıktım sanırım :) çarşamba günü kupa için de para harcamıyorum almıyorum mucizevi falan :))) param bana kalsın bilader :) 4.lig için harcayacam paraları :) çarşamba da sakinim, senin maça neler olur kimbilir :) o kadar maç yaptın bana mı patlayacan?? senin orta saha uçar o zaman!!! göbek atağınıda kesemem!! fark atma bari
|
|
|
|
|
18 Ağustos 2008; 11:12:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: alimert1232 Sorular konferansına ve ülkenizin ulusal konferansına katılın. bunu nasıl yapcam cvp lutfen
|
|
|
18 Ağustos 2008; 16:53:38
|
|
|
hemşo imzan kurallara aykırı düzelt de şikayet etmesinler satır boyu
5 OCAK-SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ en nihayetinde dağa çıktık. bizi çok geniş ve uçsuz bucaksız sanılan bir kar yaylası karşıladı.pek yorulmuş ve takatsiz düşmüştük. tam yayla üstünde keskin bir rüzgar ve tipi başladı. bu andan itibaren göz gözü görmez oldu. herkes kendi canının derdine düştü. sonsuz denecek kadar uzamış yol kolu dağıldı. kolordu çözülüp eridi.yol kıyısında karlar içinde çömelmiş bir er, bir yığın karı kollarıyla kucaklamış, titreyerek, feryat ederek kemiriyor, tırnaklarıyla kazıyordu... kaldırıp yola götürmek istedim. er, önceki hareketini hiç bozmadı ve beni hiç görmedi. zavallı cinnet geçiriyordu. böylece şu uğursuz buzullar içinde belki de 10binden fazla insanı bir günde karların altında bıraktık ve geçtik.
|
|
|
|
|
19 Ağustos 2008; 2:21:53
|
|
|
kullanıcı adımı değiştirmeyi düşünüyorum. valla aklıma hiçbir kullanıcı adı da gelmiyor. düşündüğüm kullanıcı adlarının hepsi de daha önceden alınmış. yeni kullanıcı adımı mucizevi yapsam nasıl olur sizce? ht'ye de uygun olur.
|
|
19 Ağustos 2008; 13:00:38
|
|
|
Arkadaslar Önceki sayfalarda Hazırlık maçı için ilan verme gibisinden mesajlar okudum. Böyle bir şey varmı varsa da nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz
|
|
19 Ağustos 2008; 14:51:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: eros son maçında 10 yıldız çıkarmış 70k maaşlı danimarkalı mucizevi kaleciyi kadromuza kattık hayırlı uğurlu olsun :) napcan kaleciyi yaaa??
|
|
|
|
|
19 Ağustos 2008; 16:40:40
|
|
|
hani almayacaktın. ne oldu? adamın son lig maçı seni umutlandırdı mı yoksa? elenirsen direk sat adamı. her geçen gün adamın değeri düşüyor. kupada başarılar. motor yanında olsun. epey ihtiyacın olacak.
|
|
19 Ağustos 2008; 18:02:10
|
|
|
doğru olanı yapmışsın kaleci çok lazım yahu 1 kaleci yeter bana, kaliteli kaleci pek işe yaramıyor artık
5 OCAK-SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ en nihayetinde dağa çıktık. bizi çok geniş ve uçsuz bucaksız sanılan bir kar yaylası karşıladı.pek yorulmuş ve takatsiz düşmüştük. tam yayla üstünde keskin bir rüzgar ve tipi başladı. bu andan itibaren göz gözü görmez oldu. herkes kendi canının derdine düştü. sonsuz denecek kadar uzamış yol kolu dağıldı. kolordu çözülüp eridi.yol kıyısında karlar içinde çömelmiş bir er, bir yığın karı kollarıyla kucaklamış, titreyerek, feryat ederek kemiriyor, tırnaklarıyla kazıyordu... kaldırıp yola götürmek istedim. er, önceki hareketini hiç bozmadı ve beni hiç görmedi. zavallı cinnet geçiriyordu. böylece şu uğursuz buzullar içinde belki de 10binden fazla insanı bir günde karların altında bıraktık ve geçtik.
|
|
|
|