Şimdi Ara

Samsung, Gear Store tanımını tescilledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung, Gear Store tanımını tescilledi





    Samsung geçen yıldan bu yana Gear ailesi ile akıllı saat pazarında agresif bir şekilde yol alıyor ve şimdiye kadar pazarın yüzde 70'ine hakim olduğu analizlerde dile getiriliyor. Bu bakımdan firmanın aileye yönelik önemli hamleler yapması bekleniyor.




    Gear akıllı saatlerinde genelde uyumlu uygulama ile akıllı telefonlar üzerinden uygulama indirilip yükleniyor. Ancak özel uygulamaları biraraya getiren bir mağaza mevcut değil. ABD'de ortaya çıkan bir tescil başvurusu bunun yakın olduğunu gösteriyor.




    Başvuru Samsung'a ait ve Gear Store ile Samsung Gear Store şeklinde iki marka tescili talep ediliyor. Bu da muhtemelen Gear ailesi için bağımsız bir uygulama mağazasına işaret olabilir.




    Başvuru tanımında mobil cihazlar, giyilebilir bilgisayarlar, bilgisayar çevrebirimleri, batarya ve akıllı telefon kılıfları gibi geniş bir kullanım alanı belirtilmiş. Bu bakımdan sadece akıllı saat değil, akıllı gözlük veya akıllı kılıf gibi birimler için de uygulama sunabileceği sanılıyor. 




    Samsung'un Play Store haricinde kendi cihazlarında sunduğu bağımsız bir uygulama mağazası daha var. Bu bakımdan Gear Store adında yeni bir mağaza faaliyete sokmak firma için çok da  zor olmayacaktır.  

     

     



    Kaynak:http://www.electronista.com/articles/14/06/20/trademark.hints.at.dedicated.app.store.for.gear.smartwatches.wearable.devices/







  • Bir daha samsung mu asla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tizenli saatler için işte . Tabi ekrem bey yine işi magazine dökmüş muhtemelen gear saatler için demiş biz sanki salağız gear store yazısından bunu çıkaramıyoruz ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 24 Haziran 2014; 18:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.