Şimdi Ara

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '24 Haziran 2014'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '24 Haziran 2014'



     

    Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   




    Canon




    Canon EOS 5D Mark 4 ve EOS-1D X Mark 2, 2015 yılında duyurulabilir

     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '24 Haziran 2014'

     

    Canon’un hem fotoğraf hem de video odaklı en çok kullanılan modellerinden EOS 5D Mark 3 ve firmanın üst seviye modellerinden EOS 1DX yerine hazırlanan EOS 5D Mark 4 ile EOS-1D X Mark 2’nin 2015 yılında kullanıma sunulabileceği konuşulmaya başlandı. Nortlight-Images’in kaynaklarından gelen bu bilgiye göre ilk olarak EOS-1D X Mark 2 görücüye çıkartılacak ve EOS 5D Mark 4’den sonra dağıtılmaya başlanacak. İki yeni makinenin de sensör tasarımı açısından ciddi geliştirmeler alacağı gelen dedikodular arasında yer alıyor. 







    Canon’dan Ağustos ayı içerisinde büyük bir duyuru geliyor

     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '24 Haziran 2014'

     

    Görüntüleme sektörünün öncü firmalarından Canon, CanonWatch sitesinin kaynaklarından aldığı son bilgilere göre 18 Ağustos tarihinde çok büyük bir yeni duyuruya hazırlanıyor. Firmanın lider görüntüsünü güçlendireceği belirtilen bu duyuru, kaynak tarafından  “Canon tarihindeki en büyük değişiklik" olarak da nitelendiriliyor. Tam olarak ayrıntılı bilgilerin yer almadığı bu gelişme yanında firmanın uzun zamandır beklenen 7D Mark 2 modelinde de yeni bir sensör teknolojisi kullanacağı söyleniyor. Foveon benzeri olabilme ihtimali bulunan sensör hakkında ise şimdilik herhangi bir bilgi yer almıyor. (CW) / (CR)










  • Yıllar içerisinde FD bayonetten EF bayonete, analogdan dijitale geçmiş bir firmanın “tarihindeki en büyük değişiklik" ne olacak acaba -ki bunları gölgede bıraksın? Merak ettim doğrusu... Reklam herhalde.
  • LYTRO'nun patentlii ışık alanı teknolojisi ile entegre edilmiş yeni bir gövde çıkartmadıkları veya farklı bir konuda tüm ezberleri bozan yeni bir ürün sunmadıkları sürece pek "tarihin en büyük değişikliğini" görebileceğimizi ben de sanmıyorum. Millet; megapiksel, işlemci, zoom olaylarına, en azından gelişmelerine aşina artık çünkü. CCD'den CMOS'e geçtik noldu? Pek büyük bir reform yaşamadık, şimdi benzer bir sensör yeniliği yapılsa ne kadar ileri gidebilirler ki?
  • Hep erteleniyor cp+ da tanıtılcak dendi.Şimdi ağustosda 1 senedir dedikodu bitmedi gitti.Canon bunu duyurana kadar D5 çıkar heralde.

  • 7D Mark2 için en büyük değişiklik APS-H ile gelmesidir. FF olmayacağına göre

    70D nin APS-C sini APS-H a boyutlarsa 25 MP büyük değerlere çıkar.

  • Canon 5-6 senedir 10larca algılayıcı denedi. Ciddi iddialı birşey üzerinde çalıştıkları söyleniyordu 2 senedir, hatta 70D'nin "arada idare edelim" diye piyasaya çıktığını söyleyenler var.
    Eğer 7DMarkII gerçekten çok farklı gelmezse Canon prestij kaybedecek ve bence aynasız devrimi daha da hızlanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video konusunda büyük bir adım atacaklar gibi gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.