Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Sakaryaspor'a konuk olan Sivasspor, Mehmet Yıldız ve Balili'nin etkili olduğu maçta, rakibini 3-1 yenerek üst üste 3. galibiyetini elde etti.
Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında yoluna kayıpsız devam ediyor.
Ligin 20. haftasında 7 maçtır galibiyet yüzü görmeyen ve cazası nedeniyle seyircisinden yoksun mücadele eden Sakaryaspor'a konuk olan kırmızı-beyazlı takım, Mehmet Yıldız'ın asistinde Balili, kaptan Servet ve Balili'nin pasında Mehmet Yıldız 3-0 öne geçtiği maçtan, 3-1 galip ayrılmayı başardı.
11. deplasmanında 5. galibiyetini alan Sivasspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor maçlarının ardından 3'te 3 yapmayı başardı. Kendi evinde oynadığı 10. maçta sadece 2 galibiyeti bulunan Sakaryaspor ise, tek golünü 70. dakikada Musa Aydın ile bulduğu karşılşamadan puansız ayrılarak, kötü gidişini sürdürdü.
SAKARYASPOR: 1 - SİVASSPOR: 3
Stat: Atatürk
Hakemler: Çetin Sarıgül xx, Serkan Gençerler xx, Mehmet Kısal xx
Sakaryaspor: Martinez xx, Murat Duman x, Murat Erdoğan x (Dk. 77 Özgür x), Zafer x, Suat xx, Evren x, Musa xx, Hakan x, Cangele x (Dk. 54 Capurro x), Graf x (Dk. 60 Sedat x), Cem Yanık xx
Sivasspor: Petkovic xxx, Murat xx, Hayrettin xx, Mehmet Hakkı xxx, Servet xxx, Bastos xx, Yasir xx (Dk. 77 Collosimo xx), Musa xx, Serdar xx (Dk. 65 İlhan xx), Balili xxx (Dk. 72 İvan xx), Mehmet Yıldız xxx
Goller: Dk. 4 Balili, Dk. 11 Servet, Dk. 54 Mehmet Yıldız (Sivasspor), Dk. 70 Musa (Sakaryaspor)
1-) WOOTER GİTTİ... Basın sözcüsü Fikret Ünsal,Hollandalı futbolcu Nordin Wooter'in hiçbir sebep yokken kampı izinsiz terk ettiğini belirterek, bu futbolcu hakkında gerekli tutanaklarla FİFA'ya müracaat edeceklerini ve tazminat talep edeceklerini söyledi. Sivasspor, Hollandalı oyuncusu Wooter ile yollarını ayırdı. Kırmızı-Beyazlılar, tecrübeli oyuncunun uyum sorunu yaşadığını gerekçe göstererek, bu futbolcunun sözleşmesini feshetti.
2-) ŞOK SAKATLIK!!! Hakkı Hocaoğlu sezonu kapattı. Sezonun ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Sivasspor'a başarılı defans oyuncusu Hakkı Hocaoğlu'dan kötü haber geldi.. Hakkı'nın ön çapraz bağlarında yırtılma olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Hakkı Hocaoğlu’nun sezonu kapattığını söyledi. Ünsal Hakkı Hocaoğlu’nun ön çapraz bağlarındaki yırtılma nedeniyle sezon sonuna kadar forma giyemeyeceğini bildirdi.
3-) PETKOVİC KIYMETE BİNDİ.. Basın sözcüsü Fikret Ünsal,Sözleşmesini 3 yıl uzattıkları Avustralyalı kaleci Petkoviç için Trabzonspor'a bonservis bedelinin ödenmediği yönündeki haberler çıktığının belirtilmesi üzerine Ünsal, Petkoviç'in şu anda Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri olduğunu belirtti. Ünsal, ''Petkoviç gibi bir kaleciyi sakat diye ellerinden çıkarttılar, biz de tamir ettirdik. Şimdi sağlama çıkınca kıymete mi bindi? O zaman istemiyorlardı. O zaman öyle bir şey oldu, geçti. Hukuken onların bizden alacağı hiçbir şey yok. Biz gayet rahatız'' diye konuştu.
trabzonspor gibi sözde!! büyük bir takıma hiç yakıştıramadım. çekememezliğin bu kadarı... zamanında kıymetini bilmediler şimdi taş atıyorlar. hakkı' nın sakatlığı ise en kötü haber... tam da defansımız toparlanmışken... wooter bence 10 numaramızdı... ama böyle gidiş ne ona ne bize fayda getirdi... ayıp etti...
bende sivaslıyım yiğidolar beni de ekleyin listeye nazar değmesin cok iyi gidiyoruz insallah böyle devam eder imza işini yapamadım tam olarak nereyi kopyalayacağım yazarmısınız..zaten bir sürü imzam var
bende sivaslıyım yiğidolar beni de ekleyin listeye nazar değmesin cok iyi gidiyoruz insallah böyle devam eder imza işini yapamadım tam olarak nereyi kopyalayacağım yazarmısınız..zaten bir sürü imzam var
bu maçı alsaydık 4. sıraya yükselecektik. 3. ile puan farkı 2, 2. ile puan farkı 3 olacaktı. avrupa yolunda çok büyük bir yara aldık. bu da yetmezmiş gibi haftaya konyaspor maçında balili kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. inşallah bu kötü bir sonun başlangıcı olmaz...
Uzaklaştırılmış 29.999946331016 gün cezanın 7 günü kaldı.
20 Şubat 2007; 0:06:33
quote:
Orjinalden alıntı: Eka01
quote:
Orjinalden alıntı: emure
dostum yapıyosunda imzana koymamışsın buraya uye herkez imzasına koysun lütfen
Çok konuşacağına sende koysana Arkadaş imzayı sormuş söylemeyeyim mi?
Hadi hayırlısı maç 0-0 devam ediyor...
koydum ama kuraldışı olmuş napayım bi dövmediğin kaldı