Şimdi Ara

Copy Bubble ile uygulamalar arasında kopyala-yapıştır yapmak kolaylaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Copy Bubble ile uygulamalar arasında kopyala-yapıştır yapmak kolaylaşıyor





    Mobil işletim sistemlerinde uygulamalar veya tarayıcılar arasında metinleri kopyala-yapıştır yapmak oldukça zahmetli ve bu konuda pek çok pano uygulaması mevcut. Son dönemde ise artık yüzen panolar ortaya çıktı.




    Yüzen pano tarzı uygulamalar sadece Android ekosisteminde karşımıza çıkıyor. Copy Bubble bunlardan en yenisi olarak dikkat çekiyor.




    Boyutları küçük olmasına rağmen güçlü bir pano olarak karşımıza çıkan Copy Bubble, uygulamalardan kopyaladığınız veya kestiğiniz her türlü metni kaydediyor ve istediğiniz zaman erişebileceğiniz bir ikon olarak bildirim çubuğuna yakın bir yere konumlandırıyor.




    İkona tıklayarak kopyaladığınız içeriklere liste halinde ulaşabilirken dilerseniz tek bir maddeyi dilerseniz birden fazla maddeyi istediğiniz bir yere yapıştırabiliyorsunuz. Veya sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz. İkon üzerinde kaç tane kopyalanmış içerik olduğunu gösteren bir rakam da mevcut.




    Uygulama henüz ilk aşamalarında olduğu için çok fazla kişiselleştirme seçeneği yok. Ancak başlangıçta açılış, ekranda saklama veya durum çubuğuna taşıma gibi bazı ufak tefek özelleştirmeler mevcut.




    Uygulamanın kullanımının oldukça kolay olduğunu belirtelim. Alışmak için çok fazla zamana gerek yok. Ücretsiz ve reklamsız olduğu için iyi bir alternatif olan uygulama zaman zaman küçük problemler çıkarabiliyor.











     

     




  • Bu yüzme kelimesini 1 haftadır amma kullandım ekrem71.Şu store.donanimhaber.com uda adam edin artık.mobilde resimler bazen görünmüyor küçücük oluyor hata veriyor. Android L haberindeki resimler görünmüyor mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 26 Haziran 2014; 18:18:29 >
  • Benim anlamadığım zaten bir yerden metin kopyalayınca zaten diğer uygulamalarda da kullanılabiliyor bu programın amanıcı anlayamadım. Ayrıca dedim belki facebook gibi metin kopyalanmayan yerlerden metin kopyalamaya yarar ama yok o işe de yaramıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.