Şimdi Ara

HTC ONE M8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu konuyu rehber olsun diye açtım.
    Sakın 4 mp diye kamerasını kötü sanmayın. Telefon ve kameralarıyla ilgili bi günlük bi araştırma yaparsanız mp' lin okadar da etkili olmadığını görürsünüz. TEKNOSEYİR izleyin iyi gelir . HTC ONE 'da pikselleri çok büyük öbür kameraların aksine ve fotoğraf anlamında hiç ama hiç fena değil. İçinde gelen bir uygulamayla birlikte (Adı zane tarzı bir şeydi hatırlayamadım) profesyonel fotoğraf stüdyolarındaki düzeltmeleri efektleri çok hızlı bir şekilde kullanabiliyorsun. (sivilce-ben yok etme...)
    saniyede 24 kare fotoğraf çekerek fotoğraftaki hareketli cisimleri yok edebiliyor. Veya varsay kamerayı sabit tutuyor arkadaşın ve sen merdivenden aşağıya doğru inerken o uygulamayı kullanıyor. Senin örneğin en üst ve en alt merdiven basamağındaki halini tek fotoğrafta gösterebiliyor... Daha sayamadığım bir çok özellik taşıyor telefondan.







  • 1X1 mikropiksellik kamera kullanıyor diğer markalar ama htc 2x2 mikropiksellik kamera kullanıyor ve bu da 4 mp değil 8 mp gibi davranmasına sebep oluyor.Zaten z2'de tam otomatikte 8 mp kullanıyor ve m8 ile arasında hiçbir fark kalmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 33emre96

    1X1 mikropiksellik kamera kullanıyor diğer markalar ama htc 2x2 mikropiksellik kamera kullanıyor ve bu da 4 mp değil 8 mp gibi davranmasına sebep oluyor.Zaten z2'de tam otomatikte 8 mp kullanıyor ve m8 ile arasında hiçbir fark kalmıyor.

    Aynen çok iyi dedin arkadaşım pixelleri daha büyük yani HTC nin. Daha fazla ışık alıyor. Bu da karanlıkta normal telefonlara göre daha iyi performans sağlıyor. Karanlık dediğim de süper bişy beklemeyin öbür telefonlara kıyasla
  • ilk defa şu micro pixel olayını kavrayan birini gördüm kardeş saygılar
  • eyvallah kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.