|
Gokhan B. -> Cevap: Disket sürücü kullanmadan SATA'ya XP kurulumu (10 Temmuz 2007; 9:49:01)
|
quote:
Orjinalden alıntı: dr.amon Ben yapıyorum,ancak boot ediyor,fakat sata raid kurulu disklerimi görmüyor,ide olanı zaten görüyor.Somak istediklerim: 1.Bu metotla driver eklemeden win xp'nin bir kopyasını yapabilir miyim?,benim CD yıpranıyor,bazen zor okuyor da onun için. yapabilirsin, ancak çok daha kolay yöntemleri var. nero ile disk image alıp tekrar o image'ı tekrar cd ye yazdırabilirsin. ancak bu şekilde elde ettiğin xp cd'sinin legal olacağını sanmıyorum. quote:
Orjinalden alıntı: dr.amon 2.Bende 4 hdd raid 0 kurulu,ancak raid kontrol kartım sonradan takma bir kart,xpyi yüklerken bu kardın raid driverlarını fdd'den F6'ya basarak veriyorum,sizin anlattığınız şekilde cd'yi yapıyorum,fakat sata raid driver klasöründe 7-8 dosya var,CD'yi yaparken bu progreamda sürücüler kısmında tek sürücü şeklinde seçim yapıyorum,sata klasöründe bir adet .inf dosyasını görüyoronu ekliyorum,fakat oluşan CD sata raid driverini görmüyor,ne yapmam lazım? tek sürücü mü entegre edebiliyorsun sadece ? hiç raid e kurulum yapmadım, tam olarak emin değilim.. quote:
Orjinalden alıntı: dr.amon 3.İçerisine sata raid driverı ekleyeceğim xp cd'sini sata hdd,sata raid kontrol kartı veya onboard sata kontrolcüsü olan veya olmayan başka bir bilgisayara ilerde kurmak sorun yaratır mı?(yani içinde sata driverı olduğu için) hayır sorun yaratmaz..
|
|
|
|