Giriş | |
|
|
|
6 Şubat 2007; 1:54:49
|
|
|
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. SATA diskin tüm bağlantıları tamam, BIOS'ta görebiliyorum ama windows okumuyor. Bahsedilen yöntemle bir açılış CD'si hazırladım ancak F6'ya bastığımda yine disket sürücü istiyor. Henüz windowsu baştan kurarak denemeye de fırsatım olmadı. Buna ek olarak şunu sormak istiyorum: Windows Vista kursak yine bu şekilde CD yazmakla uğraşmak gerekiyor mu? (Sanırım ki olmaz.)
|
|
6 Şubat 2007; 6:07:41
|
|
|
Windowsu yeniden yükledim bahsedilen yöntemle. Bu kez kurulum sırasında SATA diski görmeyi başardım ama yine windowsta görünmüyor. Aygıt yöneticisinde de "SCSI ile RAID Denetleyicileri" altında VIA RAID Controller bu aygıt başlatılamıyor diyor. İşin içinden çıkamadım!? Diskim Seagate 250 mb sata2, anakartım asrock 775 Vsta.
|
|
9 Şubat 2007; 22:11:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion06 Tesekkurler paylasim icin fakat alinti yaptiginda kaynagini yazmalisin... alıntı yaptığım bir yer olsaydı yazardım. metinler ve resimlerin tamamı bana ait.
|
|
|
|
|
18 Nisan 2007; 23:23:26
|
|
|
Allah razı olsun senden mükemmel bir kişiliksin :) böyle bir şeye öylesine ihtiyacım vardı ki teşekkür ederim
|
TeoM@n
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
18 Nisan 2007; 23:55:18
|
|
|
güsel
|
|
|
|
|
30 Nisan 2007; 20:19:28
|
|
|
Allah senden razı olsun Gökhan kardeş..CD yi anlattıklarına bakarak bi çırpıda hallettim.. Fujitsu-Siemens laptopumla 2 gündür boğuşuyordum, sayende tuş ettim laptopu :)
|
|
30 Nisan 2007; 20:31:18
|
|
|
disket olmadan , satalı HDD ye çok kolayca xp yi kurdum.... hiç sorun çıkartmadı ama
|
|
25 Mayıs 2007; 15:00:34
|
|
|
bende şimdi deneyecem bakalım inşallah olur bendede makine açılışında sorun oluyor hdd de
|
|
|
25 Mayıs 2007; 15:58:11
|
|
|
xp cd si kırık veya bilmem ne diyor :D orjinal istiyor sanırım yattı bizim iş :((((((
|
|
|
8 Haziran 2007; 11:51:24
|
|
|
harika bi bilgi ellerine sağlı kardeşim ALLAH razı olsun bizi bilgilendirdiğin için
|
|
8 Haziran 2007; 12:33:25
|
|
|
Valla ben satalarda hiç uğraşmıyorum disket falan. Çoğu yeni anakartın biosunda SATA'nın Non-Raid veya Non-Sata seçeneği var. Sata'yı non-Raid veya Non-Sata'ya ayarladığın zaman. Sata harddiskler normal ATA olarak görünüyor. Normal ATA harddisklere nasıl windows kuruyorsan bu seçenekle de SATA lara aynı şekilde kuruyorsun. Arkadaşlara tavsiyem ilk önce anakartlarının (SATA'sı olanlar için) Non-Raid veya Non-Sata özelliklerinin olup olmadığını kontrol etmeleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolynicE -- 8 Haziran 2007; 22:34:04 >
|
|
8 Haziran 2007; 12:42:50
|
|
|
Arkadaşlar şu konuyu artık üst konu yapalım. Via chipsetli her anakart aldığımda bu konuyu arıyorum :)
|
|
|
8 Haziran 2007; 12:44:01
|
|
|
evet benzeri bir cd bizde teknik serviste kullanıyoruz zaten piyasada kaç tane sata driverı var hepsini tanıyor cd.
|
|
|
8 Haziran 2007; 12:58:06
|
|
|
Konuyla ilgisi yok ama ayıp olmazsa kullandığın tema ile ilgili bilgi verir misin? Çok beğendim de...
|