Satılan Malzeme(ler): 1 aylık sunsun marka 102*40*45h sehpalı(mobilyalı) akvaryum.Cam tek camdır.yani komple camda bölme yoktur.cam kalınlığını malesef bilmiyorum 6 ya da 8 dir tahminimce.Kendisinin sump filtre sistemi vardır.(3 bölmeden oluşuyor ve her bölmede elyaf ve aktif karbon vardır)Ekstra filtreye gerek yoktur.üst kapak plastikdir.kapağında 1 adet pembe 2 adet beyaz florösan mevcuttur. Adet Fiyatı: 350ytl Toplu Alım Fiyatı: 350ytl Adedi: 1 İli/Semti: istanbul sarıyer İrtibat Bilgileri: Özel mesajdan ulaşabilirsiniz. Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Nakliye konusunda şunu yapabilirim.akvaryumun sehpasını söküp parçalara ayırırım ve komple sehpa ve akvaryumu arabama koyar alıcıya evine kadar teslim eder hatta kurmada da yardımcı olurum.Ama avrupa tarafı ya da sarıyer'e yakın anadolu tarafı olmalı.Çok uzağa gelemem.mesela Gebze:( Fotoğraf: fotoğraf malesef çekemiyorum ama verdiğim linkte çok küçükde olsa fotosu var linkteki küçük akvaryum fotoğraflarına bakarsanız hrx-1200 model olanı(4.sayfada en üstte).http://www.sunsun-china.com/english/product.aspx?ki d=61&pid=58#(cam tamamen ovaldir.köşelerinde silikon yoktur tek parça camdır.resimde de görüldüğü gibi. Diğer Ek Bilgiler:
Burda da kısaca özet geçeceğim.Akvaryum sehpası normalde gri ama ben nalburlarda satılan mobilya kaplama kağıtları ile koyu bir ağaç rengine kapladım.ekstra hiç masrafa gerek yoktur.5 cm civarı dere kumunu da veriyorum.1 ay olmadı bile alalı.daha büyük akvaryum alacağım için satıyorum.Dediğim gibi akvaryumu kendim istanbul içi alıcının evine kadar getirir hatta montelemede de yardımcı olurum isterse.Yani nakliye ücreti yok.
arkadaşlar bu ilanı buraya vermeyi daha uygun gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 3 Kasım 2006; 23:47:20 >
arkadaşlar sarı prenselerin erkek ayda dişi olduğunu nasıl anlıyoruz bi erkeyim var rengi çok sarı ve alt yüzgeçlerinde siyah bantlar var bu erkek ama dişilerde de siyah çizgi elr ola biliyor nasıl ayırt etcem
Bende katılıyorum aranıza bir ara fotoğrafda yollarım sizlere. 3 adet Oranda-Japon besliyorum. Ayrıca http://www.akvaryum.com burdan forumu takip etmenizi dilerim. Bu forumda da benim nickname aynı. Saygılar