ole yaparsan yavruların hepsı yasar dıgerlerı yıyemez
Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
bulentulker GÜZEL BİR AKVARYUM YALNIZ AYNI ANDA GÖRDÜĞÜM KADARI İLE HEM FRONTOZA HEMDE YUNUS SARI PRENSES GÖRÜYORUM ZAMANLA TARTIŞMALAR BAŞLAR AKVARYUMUNUZDA
HP Pavilion DV6755ET Intel Core 2 Duo 2.10 KINGSTON 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 160 Gb Sata 256 MB NVIDIA® GeForce# 8400M GS 15,4'' Truelife WXGA Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Bluetoot / -I- 750 GB SEAGATE SATA 2 16 Mb -I- Logitech X540 -I- CANON S5 -I- -ı|ı| İkinci El Bölümü Tıkla |ı|ı-
yok dostum, çok şükür kavga etmiyorlar, yunus ve sarı prensesler 2 yıldır birlikteler, frontoza da 2 ay oldu onlara katılalı, bi uyum sorunu yaşamıyorlar...
akvaryumdaki balıklarım;
- 7 yunus - 6 sarı prenses - 5 magracanta - 3 labio - 2 şeker pembe - 2 frontoza
akvaryumum 345 litre, 115*50*60 cm boyutları, yemi kendim hazırlıyorum; ıspanak, bezelye, tavuk ciğeri, dana yüreği karışımı...
Ben Bana Kendim İçin Lazımım, Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın, Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Ben Bugün Ölebirim...Şu An Ölebilirim...Her An Ölebilirim
abi sana da bişi beğendiremedik neden çok olsun ki ? bir sorun yok akvaryumda, ne gibi sorun olabilir 5 magracanta ? uğraşma artık balıklarımla latife yapıyorum, bu arada bu sabah 1 tane minik frontozam öldü