Şimdi Ara

<-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...| (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.968
Cevap
26
Favori
396.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dıgerlerı yıyemez

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • bu da benim malawi tankım...

çok eksikleri var, güzel bi arka fon yaptırmalıyım, ve bitkiler az...

<-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...|
  • yok dostum, çok şükür kavga etmiyorlar, yunus ve sarı prensesler 2 yıldır birlikteler, frontoza da 2 ay oldu onlara katılalı, bi uyum sorunu yaşamıyorlar...

akvaryumdaki balıklarım;

- 7 yunus
    - 6 sarı prenses
    - 5 magracanta
    - 3 labio
    - 2 şeker pembe
    - 2 frontoza

akvaryumum 345 litre, 115*50*60 cm boyutları, yemi kendim hazırlıyorum; ıspanak, bezelye, tavuk ciğeri, dana yüreği karışımı...
    I started to watch myself with a mirror's eyes,
    And I begin to slip away.
    And no one's here to reach the other side with me.
    Why don't you see me go this way?
  • bulentulker 5 ADET MACRACANTA ÇOK DEĞİLMİ SİZCE BANA ÇOK GELDİDE
  • abi sana da bişi beğendiremedik neden çok olsun ki ? bir sorun yok akvaryumda, ne gibi sorun olabilir 5 magracanta ? uğraşma artık balıklarımla latife yapıyorum, bu arada bu sabah 1 tane minik frontozam öldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

ole yaparsan yavruların hepsı yasar
    dıgerlerı yıyemez

Benim soylememe gerek var mi

UP!
    birisi akvaryumun olduğu odaya girince hepsi kaçışıyor anlamadık neden her kez bir yere giriyor yok taşın içine altıan flaan filan saklanıyorlar balık kalmıyor akvaryum perili akvaryum oluyor resmen endeni nedir ki ?

not : benide bu topic altına ekelrsenız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 19 Ekim 2006; 9:46:40 >
  • abi harbı öyleler ışıksız ortamda geziyor psikopat balıklar ama çok güzeller ya

bu arada ATMAN 3338 dediğin filtre ne kadar dır bu dediğin normla motor mu yoska su suyu alıp temizleyip geri veren mi ?
  • atman 3338 dış filtredir.akvaryum suyunu bir taraftan hortumu ile alırken temiz suyu diğer çıkıştan veriyor daha düşük modelleri de var bütçe meselesi bu dış filtre de tabi akvaryumun tam ölçüsünü belirtirsen daha fazla yardımcı olabilirim boyu eni yüksekliği kaç cm dir kaç adet balığın var topam bunlar etkendir birde arzu edersen daha hesaplı olması için iç filtrede alabilirsin ama kaliteli olanlardan

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=560933&productid=ptar8690286556104

bende tetratec ex 1200 var bir önceki sayfada suyun temizliğini görebilirsini akvaryumum tam 330 litre su alıyor tetratec ex 700 de alabilirsin ama ölçülerini mutlaka hesaplamak gerekiyor
  • ya iç filtre kullanıyorum ben kalitelide adını bilmyiorum ama gittiğimizde baya para yatırmıştık biri diyerinden daha ii adam da akvaryumumuzun boyunu sordu işte 80cm uzun luk 40 cm yükseklik 30 cm de genişlik var 15 yakın sarı prense var bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 19 Ekim 2006; 12:04:00 >
  • akvaryumun tam 96 litre su alıyor tetratec ex 700 veya atman 3336 da alabilirsin dış filtre olarak bariz 1 saat içinde fark eder suyun değiştiğini gözle görebilirsin eğer istanbulda isen eminönde akvaryumcudan aldım ben internet daha pahalı bu konularda şimdi öyle iç filtreler varki dış filtre gibi temizlik yapıyor yalnız içerisnde sadece elyaf ve sünger var ama dış filtrenin içerisnde biyolojik dengeyi oluşturan maddeler ve malzemeler var mesela karbon kömür biobal denen malzemeler var

artık olmadı iç filtreler ile idare etcem

Orjinalden alıntı: ömerözkan

akvaryumun tam 96 litre su alıyor tetratec ex 700 veya atman 3336 da alabilirsin dış filtre olarak bariz 1 saat içinde fark eder suyun değiştiğini gözle görebilirsin eğer istanbulda isen eminönde akvaryumcudan aldım ben internet daha pahalı bu konularda şimdi öyle iç filtreler varki dış filtre gibi temizlik yapıyor yalnız içerisnde sadece elyaf ve sünger var ama dış filtrenin içerisnde biyolojik dengeyi oluşturan maddeler ve malzemeler var mesela karbon kömür biobal denen malzemeler var

hiçbir iç filtre dış filtre gibi temizlik yapamaz çünkü dış filtrenin hacmi daha büyük ve giren su içerde daha çok kalıor ve daha yavaş daha ii süzülerek geçerek bu şekilde ii bi biyolojik filtrasyon sağlanıor iç filtrede ise giren su hacim olarak daha az bi yerden dış filtreye göre çok daha hızlı geçior buda yeterli biyolojik filtrasyonu sağlamıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 20 Ekim 2006; 22:27:04 >
    Why don't you see me go this way?

• Selamlar kolay gelsin. Bizdeki yavru sarı prensler büyüyor. daha önceki filtreyi değiştirdik çok büyüktü. Ek olarak derecede koyduk ısıyı 24 e ayarladık.
    Bazıları camın dibine gelip aşağı yukarı doğru gidiyorlar. Akvaryumdan çıkmak ister gibi bir hallleri var. bu durum normalmi hızlıca camın dibinde harekette ediyorlar.
    Benide klübe ekleyebilirsiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.