Giriş | |
|
|
|
3 Ekim 2006; 15:40:00
|
|
|
japon
|
|
3 Ekim 2006; 15:50:03
|
|
|
@mrbezgin hocam bu yunusların tanesini ne kadara ve neredn aldıgınızı öğrenebilrmiyim?. @gorkem_grk japonlar yavrulamaz yumurtlar zor ve uzun bi süreç gerektirir beslediğinizbalığın japon olduğundan eminmisiniZ?.
|
|
3 Ekim 2006; 18:56:39
|
|
|
Ekle Lütfen...4 yıldır balık besliyorum.Kilosu nerdeyse beni geçicek
|
|
|
4 Ekim 2006; 0:06:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: TheCriminal Ekle Lütfen...4 yıldır balık besliyorum.Kilosu nerdeyse beni geçicek hacı sen ne besliyosun ya gerçek yunus falanmı yada balıkların üstüne mavi lazer falan mı tuttun
|
|
|
4 Ekim 2006; 17:54:30
|
|
|
|
|
4 Ekim 2006; 20:06:28
|
|
|
Bende katılmak istiyorum.. Zevkli bir hobi..
|
|
4 Ekim 2006; 20:08:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: POLEMARCH quote:
Orjinalden alıntı: TheCriminal Ekle Lütfen...4 yıldır balık besliyorum.Kilosu nerdeyse beni geçicek hacı sen ne besliyosun ya gerçek yunus falanmı yada balıkların üstüne mavi lazer falan mı tuttun Korkulucak bi durum yok.Rejime soktum balıkları.
|
|
|
4 Ekim 2006; 23:35:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: CoMiSeR arkadaşlar bnde akvaryum kurmayı düşünüyorum, ama balıklardan hiç anlamıyorum, ankarada hesaplı balık nereden alınır bilen var mı? veya ortalma fiyatlar vs nasıl bilgilendirirsenz sevnrm, teşekkürler Hesaplı balıktan kasıt ne? Akvaryumun ölçüsü ne olacak? Ne tür beslemeyi düşünüyorsun?
|
|
|
8 Ekim 2006; 14:16:38
|
|
|
ekLe EkLe
|
|
|
9 Ekim 2006; 1:43:34
|
|
|
|
BENİDE
|
|
|
|
|
10 Ekim 2006; 0:17:19
|
|
|
arkadaşlar benide kaydedin
Ekteki dosya (1)
|
|
10 Ekim 2006; 1:05:30
|
|
|
arkadaşım bruce yanlış yere eklendi ama zaman içinde doğrusunu bulurum
|
|
10 Ekim 2006; 11:55:26
|
|
|
AKVARYUM ÇOK İDEAL ÖLÇÜE YALNIZ ISITICIYI KENARA ALABİLİRSİN. KUMDA AZ GÖRÜNÜYYOR BİRAZ DAHA TAKVİYE YAPSAN DAHA İYİ OLUR. BALIKLAR İÇİNDE KAYA KOYSAN DAHA GÜZEL OLUR AKVARYUM BOŞ GÖZÜKÜYOR.
HP Pavilion DV6755ET Intel Core 2 Duo 2.10 KINGSTON 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 160 Gb Sata 256 MB NVIDIA® GeForce# 8400M GS 15,4'' Truelife WXGA Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Bluetoot / -I- 750 GB SEAGATE SATA 2 16 Mb -I- Logitech X540 -I- CANON S5 -I-
|
|
|
|