Giriş | |
|
|
|
24 Eylül 2006; 22:30:58
|
|
|
50. kişi olmak için ne yapmalıyım 110 lt.Tek astronot besliyorum... quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke 49 kişi olduk. bu kadar çok hobici dostumuzun olduğunu bilmek güzel.
|
|
24 Eylül 2006; 22:39:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: _Vorladung 50. kişi olmak için ne yapmalıyım 110 lt.Tek astronot besliyorum... quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke 49 kişi olduk. bu kadar çok hobici dostumuzun olduğunu bilmek güzel. bu hobiyi sevmen yeterli.
|
|
|
25 Eylül 2006; 0:11:23
|
|
|
hobime geri dönüyorum hep sizin yüzünüzden ama eski akvaryum kullanılmicak derecede hasar görmüş taşınırken kırılmış yeni alcam camcıya yaptıracam umarım bi sorun çıkmaz manta vs hastalıklar gibi şimdilik küçük bişey yapıcam 3 5 ay sonra babamla berabqer bayaı büyük bişey düşünüyoruz 60 45 45 iyi sanırım ama içine ne tür koyiyim karar veremedim blue akara veya green teror beslemek istiyorum hiç bakmadım onlara nedersiniz yoksa daha barışçıl balıklarmı besliyim içten arıtmalı termometreli bitkili bişey yapıcam yapınca resmini koyarım sanırım bu hafta biter ama balık seçiminde yardımıza ihtiyacım var!!!
|
|
|
25 Eylül 2006; 0:32:30
|
|
|
bunlarda benim japonlarım.
|
|
|
|
|
25 Eylül 2006; 8:23:10
|
|
|
@morbidangel Kardeş, Japonların Çok Güzelmişş Hele O Soldaki Aslan Baş Mı Diyolar Ne...O bALIK Çok Güzel Duruyor. @DarkBlade 200 Ytl Mi?
|
|
25 Eylül 2006; 10:46:48
|
|
|
Cichlasoma nigrofasciatum (Zebra Cichlid) Latince Adı: Cichlasoma nigrofasciatus Habitatı ve Anavatanı: Orta Amerika Beslenme Biçimi: Etçil Davranış Biçimi: Çok sert Kendi Türlerine Davranışı: Çok sert Üreme: Kolaydır, düz yumurta dökerler, anne ve baba yumurtalara beraber bakarlar. Sıcaklık: 23-27 °C En Fazla Büyüdüğü Boy: 15cm Su Sertliği: Orta pH: 7 Genel Yorum: Çok dayanıklı ve kavgacı balıklardır. Kötü su şartlarını yüksek oranda tolere edebildikleri ve kolay üredikleri için yerni başlayan hobiciler için uygun olsalar da kavgacı yapıları hobicileri bu balıklardan soğutabilir. Erkekler yaşlandıkça kafa yaparlar, dişilerin ise karnında pembeleşme ve parlaklık görülür. İşte Benim Balığın Özellikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 25 Eylül 2006; 10:49:34 >
|
|
25 Eylül 2006; 11:05:21
|
|
|
EV DEKİ TEK HAYVAN BENİM
|
|
25 Eylül 2006; 11:17:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Peçito İşte Benim Balığın Özellikleri Senin balıkların kafası güzel
|
|
25 Eylül 2006; 11:24:22
|
|
|
ßenim Değil Onlar. Başka Bi Siteden Buldum. Benim Balıkların Türünden Hayvan
|
|
25 Eylül 2006; 11:26:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Peçito Cichlasoma nigrofasciatum (Zebra Cichlid) Latince Adı: Cichlasoma nigrofasciatus Habitatı ve Anavatanı: Orta Amerika Beslenme Biçimi: Etçil Davranış Biçimi: Çok sert Kendi Türlerine Davranışı: Çok sert Üreme: Kolaydır, düz yumurta dökerler, anne ve baba yumurtalara beraber bakarlar. Sıcaklık: 23-27 °C En Fazla Büyüdüğü Boy: 15cm Su Sertliği: Orta pH: 7 Genel Yorum: Çok dayanıklı ve kavgacı balıklardır. Kötü su şartlarını yüksek oranda tolere edebildikleri ve kolay üredikleri için yerni başlayan hobiciler için uygun olsalar da kavgacı yapıları hobicileri bu balıklardan soğutabilir. Erkekler yaşlandıkça kafa yaparlar, dişilerin ise karnında pembeleşme ve parlaklık görülür. İşte Benim Balığın Özellikleri hakkaten bayağı kavgacılar baksana birbirlerini yiyorlar
|
|
25 Eylül 2006; 11:39:51
|
|
|
O Başka Şey Özel Şeylere Girmeyelim
|
|
25 Eylül 2006; 12:02:48
|
|
|
bende üye olmak istiyorum ne yapmam lazım ?
|
|
25 Eylül 2006; 16:41:22
|
|
|
Modlar sss yapın şu konuyu
|
|
25 Eylül 2006; 17:01:15
|
|
|
maalesef hala üst konu değil
HP Pavilion DV6755ET Intel Core 2 Duo 2.10 KINGSTON 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 160 Gb Sata 256 MB NVIDIA® GeForce# 8400M GS 15,4'' Truelife WXGA Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Bluetoot / -I- 750 GB SEAGATE SATA 2 16 Mb -I- Logitech X540 -I- CANON S5 -I-
|
|
|
|