kardeş balıklar, özellikle cikletler çok yem verince çok büyümezler. devamlı aç olmaları onların yararına. bununla birlikte fazla yem çabuk kirlenmeye sebep olur... boşa söylemedim forum şarttı iyi oldu ;)
İŞTE BENİM KÖPEK BALIĞI AMA KİMSE İNANMIYOR BOYU KÜÇÜK ONDAN CİNSİ PANGASİUS
yav benim bu balık çok yem yiyor günde 8 tane yiyo bide bi kötü huyu var yanına japon koydumu futbol topu gibi oynuyor japona kafa atıyo devamlı ölüo bu nedenle japonda artık yanına balık koymuyorum şimdi 3.5 yaşınde ilerde nolur bilmem terör estirir çete falan kurar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMsKN -- 21 Eylül 2006; 17:13:28 >
benim çöpçülerim japonlarım lepisteslerim bide vatozum var bu akvaryuma başka renk katabilecek ne katabilirim
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
benide eklein yaw... kendimi bildm bileli akvaryumlarla balıklarla büyüdüm.. babam black moli üreticisi izmirde.. bizde de var işte 3 5 bişiiler çok büyük olmasada
öncelikle merhaba. ben de kulübe katılmak istiyorum
16x25x35 cm lik mütevazi küçük bir akvaryumum var
hesabıma göre 14 lt su alıyor
çok küçük ama idare ediyor
bir adet otomatik ayarlı (kendinden termostatlı) ısıtıcım var. ve 1 adet de pompa+filtre var. dışarıdan su basan küçüklerden. yani akvaryum içinde motor yok. anlamışsınızdır sanırım nasıl birşey. işte bu arkadaşın akvaryumundakinden filtre http://img247.imageshack.us/img247/2076/akvry2jt7.jpg
daha önce moly tetra ve adını hatırlamadığım balıklarım vardı. tropik balıklar. öldü hepsi sırayla. mikroptan şüpheleneceğim ama ard arda değil belirli zamanlarda öldüler.
ve tatil yemi denen o beyaz tabletlerden atmıştım. geldiğimde bir kısmı ölmüştü balıkların. balıkçı suyu değiştir dedi. değiştirdikten sonra da 1 tane öldü. yani hepsi bitti şu anda boş akvaryum
ben balık almak istiyorum şimdi buna. biraz büyüyebilecek (çok sayıda olmasına gerek yok 2-3 tane bile olsa yeter) çok küçük kalmayacak balık önerisi istiyorum. ve hemen ölmeyecek. pahallı da olmazsa iyi olur
bana ne önerebilirsiniz? kulübünüzü çok sevdim ve tüm yazılanları okudum. şimdi balık almak istiyorum. bana gerekli tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarr35 -- 21 Eylül 2006; 18:44:53 >