Beyaz pirana hocam, çok çevik balık. İyi yemle beslemişin galiba, güzelmiş. Bu klübe beni de ekleyin. Bir de bana pm atıp şu imzayı gönderirseniz sevinirim.
beyaz pıranha deılde bnların gercek adı : pygocentrus nattereri red belly.yani en vahsi piranha cinsinin 2. sırasında yer alıyor.Balıklar canlı tatlı su balığı,,hindi eti,tavuk eti,alabalık gibi besinlerle beslendiler.şu an boyları 10-12cm civarı.7 tane var akvaryum 150*60*60.piranha beslemek ısteyenler bnmle ıletısıme gecebılırler.
msn:zorlucan1903@hotmail.com
NOT: Benide listeye alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 19 Eylül 2006; 10:28:16 >
Benimde iki tane akvaryumum var..Fakat içleri boşş..Su var süsler yemler motor fln duruyor ama içinde balık yok..HEpsi günün birinde ölüyor.Ne yaptık ne ettiysek en fazla 3 ay filan yaşadılar...Önce japon alıyorduk hemen ölüyorlardı sora japondan vazgeçip lapistes kılıçkuyruk,melek balığı gibi balıklarıda denedik ama cabası..
şimdi bu iş biraz sabır ister ve isteğe bağlı uzun sürelidir beslemiş olduğunuz japon balıkları süs balığıdır fazla yaşamalarını bekleyemezsiniz lepisteste canlı dopuranlar grubuna girer melek balıkları çok nazik çok ılımlı balıklardır ben mesela çiklet besliyorum özellikleri daha uzun süre yaşamaları ve görünüşlerine hayranım yukarıda mesajımda 2 ay önceki halleri var düşünün şimdi daha büyükler ve sarı prenseslerimin birinde yavru bekliyorum gün sayıyorum anlıyıcanız
HP Pavilion DV6755ET Intel Core 2 Duo 2.10 KINGSTON 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 160 Gb Sata 256 MB NVIDIA® GeForce# 8400M GS 15,4'' Truelife WXGA Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Bluetoot / -I- 750 GB SEAGATE SATA 2 16 Mb -I- Logitech X540 -I- CANON S5 -I- -ı|ı| İkinci El Bölümü Tıkla |ı|ı-
Boyut ; 80*45*30 Kapasite ; 108 lt Canlılar ; 3 Papağan ciklet 1 erkek 3 dişi lithobates 1 erkek 1 dişi sarı prenses 1 erkek calico imparator 1 erkek yunus 1 erkek şekerpembe Malzemeler ; Muşamba arka fon Cam derece 15 kg Kadar midye kırığı+İsmini bilmediğim siyah avrupa kum. 18W Slvania grolux florasan 100W Atman ısıtıcı 400lt/h Ekol 15 Dış filtre iç filtre Unistar Hava motoru champion cx-88 Kaya 2 adet Bitkiler ; Akvaryum değişikliği yapacağımdan dolayı bitki yoktur. Akvaryum bakımı ; Ayda bir defa dış filtre temizliği.(akvaryum suyuyla) Haftalık iç filtre temizliği (akvaryum suyuyla) Haftalık dip çekimi(hortum ile) Haftalık % 20 su değişimi (en az bir hafta dinlenmiş su ile) Kullanılan Yemler ; Tetra bits+Sera granul green+Haftada bir Sera nip vitamin Kullanılan ilaç veya katkılar ; Beyaz benek için;Sera castopur+Biyo intro+Deep Dış enfeksiyon için;Sera bactopur Su düzenleyici olarak; Sera aqutan+Sera nitrivic+Sera toxiv