Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...|

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Evcil Hayvanlar >> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...| Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Reasonable

18 Ağustos 2008; 10:20:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benide ekleyebilirsiniz.

// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//
arf*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Ağustos 2008; 22:47:08 

Ekledim arkadaşlar.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
tarikay93

Sisteme Gözat

19 Ağustos 2008; 18:29:47 

Ben akvaryumda iki tane su kaplumbağası ve bir tane vatos besliyorum. Aslında balıklarım da vardı fakat kaplumbağalar büyüdükçe balıklara saldırmaya başladılar. En sonunda balıkların hepsi öldü. Sadece kaplumbağalarım ve vatosum kaldı. Kaplumbağalar vatostan şikayetçi değiller zaten vatos da kaplumbağaların sırtına yapışıp temizliyor. Bir gün fotoğraf çekip koyarım.

kemal_raul

20 Ağustos 2008; 22:55:13 

akvaryumda sizce terkoz su ile mi doldurmalıyım balık besliyorumda

Avatar : The Last Airbender Fan Club
sungur 13

21 Ağustos 2008; 13:04:08 

terkoz sudan bahsiniz çeşme suyu herhalde.Tabi ki doldurabilirsiniz.ama su hazırlıyıcıları ile kullanmanızı tavsiye ederim.sera aqutan ve sera nitrivec güzeldir.Akvaryumu doldurduktan sonra 2 gün filtreler ve ısıtıcılar çalışsın ve ortam uygun hale gelsin.balıkları ondan sonra eklersiniz.Ama hepsini biranda eklemeyiniz.poşeti akvaryum suyunda biraz bekletirseniz,balıklarınız yeni koşullara daha rahat uyum sağlayacaklardır.

kemal_raul

22 Ağustos 2008; 12:22:00 

quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

terkoz sudan bahsiniz çeşme suyu herhalde.Tabi ki doldurabilirsiniz.ama su hazırlıyıcıları ile kullanmanızı tavsiye ederim.sera aqutan ve sera nitrivec güzeldir.Akvaryumu doldurduktan sonra 2 gün filtreler ve ısıtıcılar çalışsın ve ortam uygun hale gelsin.balıkları ondan sonra eklersiniz.Ama hepsini biranda eklemeyiniz.poşeti akvaryum suyunda biraz bekletirseniz,balıklarınız yeni koşullara daha rahat uyum sağlayacaklardır.

teşekkür ederim. bugünde balığın teki doğurmuş işlalah ölmeden büyetebilirim.

sungur 13

22 Ağustos 2008; 19:13:22 

yavru balıkları yedek tanka alarak daha rahat büyümelerini sağlayabilirsiniz.Balığınızın cinsi ne bilmiyorum ama yavrular için olan vitamin ve yemlerden kullanabilirsiniz.Ayrıca kendinizde yapabilirsiniz.İnternette biraz araştırma yaparak çok çeşitli tarifler bulmanız mümkün.

IIIHealciIII

22 Ağustos 2008; 22:05:52 

Benide ekle,daha yeniyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIHealciIII -- 30 Ağustos 2008; 20:37:22 >

Sagopa Kajmer-Baytar Kendi Çekimim
aBaBaDaN

Sisteme Gözat

24 Ağustos 2008; 1:55:39 

Bende son zamanlarda ilgi duymaya başladım akvaryuma.Şimdi almak istiyorum ancak bir türlü karar veremedim.Dikdörtgen akvaryumlar ucuz ancak estetik olarak göze hoş gelmiyor.Bi tane buldum ancak sadece İstanbul içi teslimat deniyor.Ben Erzurumdayım.Acaba gönderir miler rica etsem??Ve başlangıç için bu set nasıl.Fiyat oalrak değerlendirirseniz sevinirim

http://www.otuz.com/product_info.php?products_id=28114

kemal_raul

24 Ağustos 2008; 11:55:36 

erzuruma göndermezler akvaryumu?akvaryumu camcı varsa yapabilirsin.hem ucuz olur.hem alıp taşıması yakın olur.orayı bilmem ama bizim istambuldaki camcılar akvaryum yapıyor

Uurbabur

29 Ağustos 2008; 14:28:03 

Benide eklermisiniz- benimde iki şişko kaplumbağam var ama bi sorun var gibi ne zamn beni görseler cama yapışıp hızlı hızlı yüzüorlar parmağımı uzatıorum yem faln vermek için yemi bırakıp parmağımı ısırıorlar -Bide birşey sorucam ikiside erkek biri büyük baya 10cm falan diğeri küçük 6cm ikiside erkek yanlarına dişi alsam acaba çifleştirebilirmiyim?

Wasted Years

29 Ağustos 2008; 16:12:41 

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bende son zamanlarda ilgi duymaya başladım akvaryuma.Şimdi almak istiyorum ancak bir türlü karar veremedim.Dikdörtgen akvaryumlar ucuz ancak estetik olarak göze hoş gelmiyor.Bi tane buldum ancak sadece İstanbul içi teslimat deniyor.Ben Erzurumdayım.Acaba gönderir miler rica etsem??Ve başlangıç için bu set nasıl.Fiyat oalrak değerlendirirseniz sevinirim

http://www.otuz.com/product_info.php?products_id=28114

Diğer bilgili arkadaşlar daha iyi bilgilendirceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Déaron -- 29 Ağustos 2008; 22:40:18 >

|||Intel Core 2 Duo E6550 ||| Asus P5PL2-E ||| Kingston 2x1GB Ram ||| Ati Radeon HIS HD 4850 |||
|||HP w1907v 19"WS |||Samsung 500 GB Sata 2 HDD|||High Power + 500w|||

Why So Serious?
onurbabaa

6 Eylül 2008; 23:46:04 

benide ekleyin..9 yıldır akvaryumumda balık besliyorum

Fâti

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Eylül 2008; 0:04:52 

Yav benim bi çiklit balığım var yanına aynı tür balık koysam bile öldürüyo, ben de onu öldürmekten başka ne çözüm önerebilirsiniz?

eski nick: Cyber_Mage
Fâti

Sisteme Gözat

8 Eylül 2008; 21:29:24 

http://www.metacafe.com/watch/1720751//

İşte o balık

eski nick: Cyber_Mage
mr.tosun

9 Eylül 2008; 10:41:51 

Bende de 40 Lt akvaryum var baya küçük biliyorum. (babam yeni akvaryum u yakında alıcak 200-250 lt civarı çok yakındaa) EKLE BENİDE

DüğünLerde yanına geLip seni dürterek "sıra sana geLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap...
sktem

14 Eylül 2008; 12:53:01 

Bu da benim balıklarım :)

[Gigabyte 965P Ds3][INTEL 6420@3200]+[Big Typhoon]+[Ocz Plantium ddr800]
[250GB SATA Seagate 16C]+[Skystar 2.6d]
[Sapphire 1950XT]+[Nec DVDRW]+[Nec DVD-RW 3540A]
[Silverstone 500 watt siyah]+[AOPEN H600 B13]+[Zoom X5V]
[Philips Dobly Surround]+[Logitech Wireless Mouse]+[SONY LCD]