Ben akvaryumda iki tane su kaplumbağası ve bir tane vatos besliyorum. Aslında balıklarım da vardı fakat kaplumbağalar büyüdükçe balıklara saldırmaya başladılar. En sonunda balıkların hepsi öldü. Sadece kaplumbağalarım ve vatosum kaldı. Kaplumbağalar vatostan şikayetçi değiller zaten vatos da kaplumbağaların sırtına yapışıp temizliyor. Bir gün fotoğraf çekip koyarım.
terkoz sudan bahsiniz çeşme suyu herhalde.Tabi ki doldurabilirsiniz.ama su hazırlıyıcıları ile kullanmanızı tavsiye ederim.sera aqutan ve sera nitrivec güzeldir.Akvaryumu doldurduktan sonra 2 gün filtreler ve ısıtıcılar çalışsın ve ortam uygun hale gelsin.balıkları ondan sonra eklersiniz.Ama hepsini biranda eklemeyiniz.poşeti akvaryum suyunda biraz bekletirseniz,balıklarınız yeni koşullara daha rahat uyum sağlayacaklardır.
terkoz sudan bahsiniz çeşme suyu herhalde.Tabi ki doldurabilirsiniz.ama su hazırlıyıcıları ile kullanmanızı tavsiye ederim.sera aqutan ve sera nitrivec güzeldir.Akvaryumu doldurduktan sonra 2 gün filtreler ve ısıtıcılar çalışsın ve ortam uygun hale gelsin.balıkları ondan sonra eklersiniz.Ama hepsini biranda eklemeyiniz.poşeti akvaryum suyunda biraz bekletirseniz,balıklarınız yeni koşullara daha rahat uyum sağlayacaklardır.
teşekkür ederim. bugünde balığın teki doğurmuş işlalah ölmeden büyetebilirim.
yavru balıkları yedek tanka alarak daha rahat büyümelerini sağlayabilirsiniz.Balığınızın cinsi ne bilmiyorum ama yavrular için olan vitamin ve yemlerden kullanabilirsiniz.Ayrıca kendinizde yapabilirsiniz.İnternette biraz araştırma yaparak çok çeşitli tarifler bulmanız mümkün.
Bende son zamanlarda ilgi duymaya başladım akvaryuma.Şimdi almak istiyorum ancak bir türlü karar veremedim.Dikdörtgen akvaryumlar ucuz ancak estetik olarak göze hoş gelmiyor.Bi tane buldum ancak sadece İstanbul içi teslimat deniyor.Ben Erzurumdayım.Acaba gönderir miler rica etsem??Ve başlangıç için bu set nasıl.Fiyat oalrak değerlendirirseniz sevinirim
erzuruma göndermezler akvaryumu?akvaryumu camcı varsa yapabilirsin.hem ucuz olur.hem alıp taşıması yakın olur.orayı bilmem ama bizim istambuldaki camcılar akvaryum yapıyor
Benide eklermisiniz- benimde iki şişko kaplumbağam var ama bi sorun var gibi ne zamn beni görseler cama yapışıp hızlı hızlı yüzüorlar parmağımı uzatıorum yem faln vermek için yemi bırakıp parmağımı ısırıorlar -Bide birşey sorucam ikiside erkek biri büyük baya 10cm falan diğeri küçük 6cm ikiside erkek yanlarına dişi alsam acaba çifleştirebilirmiyim?
Bende son zamanlarda ilgi duymaya başladım akvaryuma.Şimdi almak istiyorum ancak bir türlü karar veremedim.Dikdörtgen akvaryumlar ucuz ancak estetik olarak göze hoş gelmiyor.Bi tane buldum ancak sadece İstanbul içi teslimat deniyor.Ben Erzurumdayım.Acaba gönderir miler rica etsem??Ve başlangıç için bu set nasıl.Fiyat oalrak değerlendirirseniz sevinirim
Diğer bilgili arkadaşlar daha iyi bilgilendirceklerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Déaron -- 29 Ağustos 2008; 22:40:18 >