Giriş | |
|
|
|
24 Temmuz 2008; 1:01:22
|
|
|
Bu da benim bitkili akvaryumum:
|
|
|
24 Temmuz 2008; 2:23:33
|
|
|
@hysteria35 akvaryumun çok güzel ama su bulanık gibi geldi bana biraz. (belki çekimden kaynaklanıyordur.) bu arada fotoğraf makinen de güzelmiş.
|
|
|
24 Temmuz 2008; 10:43:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke @hysteria35 akvaryumun çok güzel ama su bulanık gibi geldi bana biraz. (belki çekimden kaynaklanıyordur.) bu arada fotoğraf makinen de güzelmiş. Bu fotoları akvaryumu yerleştirdikten hemen sonra çekmiştim. Şu anda su gayet berrak. Bitki dizilimini değiştirdim. Bitkili akvaryumdan anlayanlara bir sorum var: Dip çekimini nasıl yapıyoruz? Her dip çekiminde bitkileri söküp tekrar ekmek durumunda kalıyorum..
|
|
|
2 Ağustos 2008; 12:49:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hysteria35 quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke @hysteria35 akvaryumun çok güzel ama su bulanık gibi geldi bana biraz. (belki çekimden kaynaklanıyordur.) bu arada fotoğraf makinen de güzelmiş. Bu fotoları akvaryumu yerleştirdikten hemen sonra çekmiştim. Şu anda su gayet berrak. Bitki dizilimini değiştirdim. Bitkili akvaryumdan anlayanlara bir sorum var: Dip çekimini nasıl yapıyoruz? Her dip çekiminde bitkileri söküp tekrar ekmek durumunda kalıyorum.. dipteki pislikleri çekmek için elektrik süpürgesi benzeri vakumlu aletler var.onlardan alabilirsiniz.bunlara akvaryum dip sifonu deniyormuş http://www.taksitlemi.com/urun/mozoo-akvaryum-dip-sifonu_141162.aspx?CatID=23907
|
|
3 Ağustos 2008; 22:59:28
|
|
|
|
ben pet şişenenin kafasını kestim | | | |