Giriş | |
|
|
|
17 Temmuz 2008; 13:10:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SilverQuasar quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke quote:
Orjinalden alıntı: SilverQuasar Ayrıca dh pet veya akvaryum bölümünün açılmasını istiyorum. Aslında "Hobiler" bölümüne Akvaryum" alt başlık olarak eklenebilir. Evet bende ondan bahsediyorum ama bana göre sadece akvaryum olmamalı genele vurulup pet bölümü açılmalı. Evet koskoca DH'de bir yılda anca bir mesaj atılan Yugioh oyunu bölümü var akvaryum bölümü yok
|
|
18 Temmuz 2008; 11:41:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: speedman Zamanında benimde bi japon akvaryumum vardı.Beyaz benek oldular.Kurtaramadım Ogünden sonra bıraktım bu işi. Ama yakın zamanda yunus akvaryumu kurmayı düşünüyorum beyaz benek hastalığı benim akvaryumumuda mahvetti.bütün balıklarım öldü.ondan sonra tetra black beslemeye başlamıştım,ama şu anda ne akvaryum var ne de ona ayıracak zamanım.
Muro99
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
18 Temmuz 2008; 11:47:41
|
|
|
|
Calvus besleyeininz yokmu aranızda
|
|
|
|
|
18 Temmuz 2008; 13:16:24
|
|
|
Ekle.... 45 lt bende 2 neon,3 lepistes yavrusu,2 çöpçü,1e1d dalmaçyalı moli ve 1d devasa Velifera..
ank_yer_6
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
18 Temmuz 2008; 13:30:33
|
|
|
Ekler misin beni de? Bir kaplımbağam var 1 yıl 1 aylık
|
|
|
|
|
19 Temmuz 2008; 23:57:12
|
|
|
Piranha konusunda her türlü yardımcı olurum.Beni de ekle! @metinyurdaer Seni bir siteden tanıyorum kardeş.Bende piranha resimlerimi koydum.
SATILIK 400 ADET ETÇİL PİRANHA YAVRUSU...(agrasif) Tetratec 700 Satılık...2,5 aylık 85 ytl piranhacilar@hotmail.com 5 mpx Kamera, GPS, WİFİ, 16 GB hafızalı Samsung omnia i900. Bazı şeylerin değişmesi gerekli...
|
|
|
|
|
20 Temmuz 2008; 0:12:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pygocentrus35 Piranha konusunda her türlü yardımcı olurum.Beni de ekle! @metinyurdaer Seni bir siteden tanıyorum kardeş.Bende piranha resimlerimi koydum. akvaryum.com veya piranhalar.com olabilir ama pek takılmıyorum onlara.Burada akvaryum ile bir bölüm olursa çok iyi olur. Nedense dh den başka bir forum ilgimi çekmiyor. Sende hangi balıklar var.
|
|
|
20 Temmuz 2008; 12:29:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer quote:
Orjinalden alıntı: pygocentrus35 Piranha konusunda her türlü yardımcı olurum.Beni de ekle! @metinyurdaer Seni bir siteden tanıyorum kardeş.Bende piranha resimlerimi koydum. akvaryum.com veya piranhalar.com olabilir ama pek takılmıyorum onlara.Burada akvaryum ile bir bölüm olursa çok iyi olur. Nedense dh den başka bir forum ilgimi çekmiyor. Sende hangi balıklar var. Hertürlü Cichlid Balık hakkında bilgi edinmek için http:yunuscichlid.blogcu.com neden yazmadın
|
|
23 Temmuz 2008; 23:41:59
|
|
|
http://forum.donanimhaber.com/m_23984272/mpage_3/key_//tm.htm#25021833 arkadaşlar kendi bölümümüzün açılması için destek veriyorum akvaryumcular buraya kendi bölümümüz olsun sadece akvaryum konuşulan konuların kaybolmadığı bir bölümümüz olsun bu arada beni de ekleyin
|
|
|
24 Temmuz 2008; 1:01:22
|
|
|
Bu da benim bitkili akvaryumum:
|
|
|
24 Temmuz 2008; 2:23:33
|
|
|
@hysteria35 akvaryumun çok güzel ama su bulanık gibi geldi bana biraz. (belki çekimden kaynaklanıyordur.) bu arada fotoğraf makinen de güzelmiş.
|
|
|
24 Temmuz 2008; 10:43:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke @hysteria35 akvaryumun çok güzel ama su bulanık gibi geldi bana biraz. (belki çekimden kaynaklanıyordur.) bu arada fotoğraf makinen de güzelmiş. Bu fotoları akvaryumu yerleştirdikten hemen sonra çekmiştim. Şu anda su gayet berrak. Bitki dizilimini değiştirdim. Bitkili akvaryumdan anlayanlara bir sorum var: Dip çekimini nasıl yapıyoruz? Her dip çekiminde bitkileri söküp tekrar ekmek durumunda kalıyorum..
|
|
|
2 Ağustos 2008; 12:49:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hysteria35 quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke @hysteria35 akvaryumun çok güzel ama su bulanık gibi geldi bana biraz. (belki çekimden kaynaklanıyordur.) bu arada fotoğraf makinen de güzelmiş. Bu fotoları akvaryumu yerleştirdikten hemen sonra çekmiştim. Şu anda su gayet berrak. Bitki dizilimini değiştirdim. Bitkili akvaryumdan anlayanlara bir sorum var: Dip çekimini nasıl yapıyoruz? Her dip çekiminde bitkileri söküp tekrar ekmek durumunda kalıyorum.. dipteki pislikleri çekmek için elektrik süpürgesi benzeri vakumlu aletler var.onlardan alabilirsiniz.bunlara akvaryum dip sifonu deniyormuş http://www.taksitlemi.com/urun/mozoo-akvaryum-dip-sifonu_141162.aspx?CatID=23907
|
|
3 Ağustos 2008; 22:59:28
|
| | | |