Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Evcil Hayvanlar

Triquetra -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (27 Kasım 2006; 14:05:36)

[sm=s17.gif][sm=s17.gif][sm=s17.gif] kardeş senin akvaryumda balık göremiyorum, akvaryumun arkasında iki tane tabak var sadece
kaplumbağ varmış şimdi gördüm[:D]
quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan007

[image]http://img247.imageshack.us/img247/1554/dsci0005av3.jpg[/image] BENİM AKVARYUM....

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (30 Kasım 2006; 23:52:02)

Eklenmek isteyenlerin tamamı eklenmiştir. Arkadaşlar gerçekten herkesten çok çok özür diliyorum. Derslerin yoğunluğu dolayısıyla internet süremi kısıtladım ve açıkçası buraya pek ilgi gösteremedim. Tekrar tekrar özür dilerim. Umarım beni affedersiniz. [:)]

imihcioglu -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (2 Aralık 2006; 9:28:49)

beni de klubee eleyiinnnnn benimde 70 [sm=band.gif]
benimde bi awaryummum war 70 e 35 güzel bişi [:D]
bana yardım edim şimdili akwaryumumda bi tane ablamın bi japonu war dı onu içine attım :)) ne besliyebilirim bizim bi hocanın çiletleri warmış bana beleşe weriyo ama japonla anlaşa bilirmi acaba...
yoksa plati kılıç kuyruk veya lepistes ne besliym yoksa sarıprenses asai papağan prenses watoz flnda aliymmi ?_?_?_?_?_?_?

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/300673/F024B4DD0DD841E2BE91BD09CC697751.jpg[/image]buda benim fakirhane:)

[image]local://upfiles/300673/F024B4DD0DD841E2BE91BD09CC697751.jpg[/image]

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (2 Aralık 2006; 9:52:45)

Japonla çikleti beraber beslersen bir nevi cinayet işlemiş olursun japon için. [:D]

sinanoglu.net -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (3 Aralık 2006; 20:58:50)

http://www.ordas-akvaryum.com/

[image]http://img56.imageshack.us/img56/1143/para2ml5.jpg[/image]

mrbezgin -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (3 Aralık 2006; 23:27:28)

@imihcioglu o akvaryumda sağlıklı Cichlidler beslemen çok zor ama Malawi Cichlidleri ile başlıyabilirsin... benim sana tavsiyem canlı doğundalarla başla... Lepistes gibi... bence onun kadar zevklidir...

imihcioglu -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (4 Aralık 2006; 0:11:34)

abiler benim bi akwaryum war ama şimdili bi balığım war (oda ablamın japonu [:D]) ben hangi tür balık alabilirim...

imihcioglu -> -- (4 Aralık 2006; 0:15:39)

ya benim 35 e 70 bi akwaryumum war ne alabilirim (bide çiklitlerle japonlar birbiriyle aynı akwaryumda beslenebilirmi)???

imihcioglu -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (4 Aralık 2006; 19:57:16)

arif_icke tmm dayı atmam yoksa ablam beni öldürür onun japonu çünkü[:D][:D][:D][:D]
mr bezgin dayı onların fiyatı nasıl olur yaw tek başıma göndermiyolar diom okul çıkışı gidiym die yok diolar [X(][sm=dontknow.gif][sm=elvis.gif]neymiş daha 13 yaşındaymışım fln neyse ...
abi bide bende bi alet war çoook garip ne işe yarıyo nası kullanılıyo fln bilmiyom aha aşağıya fotosunu koydum...

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/300673/9195EA2B2CB142F79AA24D2520E0F86E.jpg[/image]

imihcioglu -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (4 Aralık 2006; 20:01:41)

ben msj yazıyoım ama msj sayısı artmıyoo

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (4 Aralık 2006; 21:52:17)

quote:

Orjinalden alıntı: imihcioglu

arif_icke tmm dayı atmam yoksa ablam beni öldürür onun japonu çünkü[:D][:D][:D][:D]
mr bezgin dayı onların fiyatı nasıl olur yaw tek başıma göndermiyolar diom okul çıkışı gidiym die yok diolar [X(][sm=dontknow.gif][sm=elvis.gif]neymiş daha 13 yaşındaymışım fln neyse ...
abi bide bende bi alet war çoook garip ne işe yarıyo nası kullanılıyo fln bilmiyom aha aşağıya fotosunu koydum...

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/300673/9195EA2B2CB142F79AA24D2520E0F86E.jpg[/image]

Bu iç filtre. Çalışma mekanizması da şöyle: alt kısmında o kutu gibi büyük bölmede ortasında boru gibi bir tünel bulunuyor. Orada su çekiliyor. Su da çekildikçe süngerden geçtiği için pislikler süngere takılıyor ve temiz süzülmüş su da üstteki küçük borudan dışarı çıkıyor. Filtre süngerini de bi kaç haftada bi temizliyosun bu kadar basit. [:'(]

Bir de şunu ekliyim konu dışı ve off topic bölümlerinde mesaj sayısı artmaz. [:)]

kene adam -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (4 Aralık 2006; 23:11:09)

arkadaşlar benm bi kaplumbaam var onun için tavsiye verecek varmı orta boy bi akvyrum aldım ne gerekir başka[sm=s18.gif]

kene adam -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (5 Aralık 2006; 11:08:20)

resimler
ne koya bilirim başka?
[image]http://img80.imageshack.us/img80/7808/05122006001of3.jpg[/image]

[image]http://img80.imageshack.us/img80/9114/05122006002ef9.jpg[/image]

suyu yükseltsem bi platform yapsam kuruyer çıkması için boğolurmu acaba[sm=s16.gif]
tosbayı cizdim üstünü taş gibi duruyo[:D]

kene adam -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (5 Aralık 2006; 12:46:59)

resimler görünmüyo linkleri koyayim[:D]
http://img80.imageshack.us/img80/5364/05122006001cv9.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/8295/05122006002ss5.jpg

mrbezgin -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (6 Aralık 2006; 3:15:36)

@imihcioglu 1 ytl ile 5 ytl arasında diyebiliriz ama tabiki dahada pahalıları var.

mesela lepistes, moli, plati, gibi balık türlerinden kurulmuş bir akvaryum kurabilirsin, bunların fiyatları yukarıdaki gibi ayrıca kısa bir süre sonra yavru almanın zevkinide varabilirsin. türleri 1 erkek 3 dişi şeklinde alırsan daha huzurlu bir akvaryumun olur. vatos, çöpçü de ekelende fayda var ama 2 çöpçü 1 vatos senin akvaryumuna normal. fazla balık alma yaşıyacak yerleri kalsın. kaya koyma onun yerine kütük koy ama sadece soğuk suda yıka kütüğü üzerindeki pislik gitsin çünkü kütüğü suyu yumuşatması için koyuyorsun...

Alone_In_The_Dark -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (13 Aralık 2006; 16:32:45)

merhaba arkadaşlar
bir soru sormak istiorm
neden;
3tane papağan,2tane sarı prenses,2tane yunus,2tane vatoz,2tane iceman ( hepside oldukça büyük boyutlarda)
2tane yavru tetrazondan korkuyor?
hala anlayabilmiş deilim okuldaki akvaryumda bulunan balıkların yanına
2tane yavru tetrazon koyduk
balıklar 1köşede tetrazonlar 1köşede
bunlar birbirlerini yermi? neden tetrazonlardan bukadar korkuyorlar?

omarr35 -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (13 Aralık 2006; 18:17:16)

SELAM ARKADAŞLAR

BAYADIR GELEMİYORDUM NASILSINIZ

benim sorunum

akvaryum kurmak istiyorum
geçen yıllardan kalan (balıkları hakkın rahmetine kavuşmuş) 35 cm akvaryumum var
otomatik sıcaklık derecem ve iç hava filtrem var

isteğim tekrar balık beslemek

ama bu sefer küçük balıklar istemiyorum zaten sığamıyorlar

şöyle 2 japon alsam yada o tür bir şeyler alsam beslesem diyorum ne önerirsiniz

çok ve küçük değil az ve büyük balık istiyorum

saygılar
sevgiler

Eminali -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (14 Aralık 2006; 14:11:36)

Bende de var güççük bir akvaryum ama 2 çöpçüm 3 japonum 2 black tetram var.
1 tane 15 cm 2 tane 3cm vatozum vardı dün hakkın rahmetine kavuştu hepsi birden çok üzüldüm yaw :(
niye öldüler birde hepsi birden öldü kıllandım ben bu işten acaba neden olaki.

Ben akvaryuma (benim akvaryum 30 litre civarı herhalde) 1 avuç kaya tuzu atıyorum, her akvaryumun suyunu boşaltıp koyduğumda sanki o zaman baluklarım daha çok yaşıyor.

filitre ve havalandırma 24 saat açık mı kalmalı ?
güneş almayan bir yere koymuştum güneşe çok ihtiyaçları var mı balıkların ?

Pistol -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (14 Aralık 2006; 18:42:54)

Abı Benım Hıc Balıgım Olmadı ya[X(][X(][X(]

DJ41 -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (15 Aralık 2006; 16:39:51)

beni üyeee yapınnnn

home_sweet_chaos -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (17 Aralık 2006; 1:55:59)

beyler aranızda 17' monitörden akvaryum yapmaya çalışan oldumu ?

yada yapan biri/biyer ( izmir-bursa-istanbul ) biliomusunuz ?

15' lik monitörün biri pörtledi bu 17 liği pörtletmeden yapmak istiorum.. ( tabana çekilen silikon basınçtan sızdırıyor = pörtleme ) [:)]

Eminali -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (18 Aralık 2006; 10:03:26)

nasıl yani cidden monitorden akvaryum mu yapılıyor ?
hönk şaşdım walla :)
fena fikir degil gibi yaw :)

@armagedon@ -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (18 Aralık 2006; 21:43:58)

quote:

Orjinalden alıntı: Eminali

yok monitörü bilmem de kardes tv den oluyomus resim den bakabilirsin[8D]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/134917/A4817452CF4A4C0692810B00182DBB3B.jpg[/image]

@armagedon@ -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (18 Aralık 2006; 21:57:57)

buda benimkisi yaa bende azgın 2 tane prenses var elınde damızlık prenses varmı baa[8D]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/134917/9E4931EE5AFA4D90B9CDC016285E76D8.jpg[/image]

onurabi -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (21 Aralık 2006; 14:31:03)

arkadaşlar ben bi tane erkek beta aldım. bunun sırtındaki ve alttındaki püsküllerinin arasında çizgi halinde beyazlıklar var. gövdeden başlayıp 1-2 mm gidiyor. acaba bu bir mantar sorunumudur. suyunu değştirip mavi damla damlatıyorum. birde yem atınca yemiyor. yemler su üstünde bir süre kalıyor ve dibe çöküyor. oda gidip diptekileri yiyemiyor. nolucak böyle?? bir sorunmu var acaba?? ama bir iki kere su üstündeki yemi didiklerken gördüm ama tamamınıda yemedi...[sm=alala.gif][sm=icon_smile_sad.gif] yardımcı olursanız sevinirim...

Gayipten Gelen Ses -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (21 Aralık 2006; 15:11:57)

beta için akvaryumuna hava motoru gerekirmi sadece ısıtıcı yetermi?

Triquetra -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (21 Aralık 2006; 15:37:37)

kardeş her canlının oksijene ihtiyacını düşünürsen şöyle bir hesap yapmalısın,
önemli olan balığı öldürmeden canlı tutmak değildir, doğal ortamındaki gibi her gereksinimini sağlamaktır,
beta balığı petshoplarda görmüşsündür genelde bardaklar içinde bile tutuyorlar, fakat bu balığın az oksijene ihtiyacı var diye buşekilde bırakabilirsin anlamına gelmez,
yerinde olsam şöyle bir hesap yapardım,
akvaryumumun büyüklüğü yani tankımın su kapasitesi ve su değişimlerinde yenilenen su ile balık miktarım oksijen tüketimi ihtiyacını karşılıyormu?
şöylede olabilir, bol bitkili bir akvaryum ve geniş tank varsa yeterli miktarda balık hava olmadan yaşar hatta fazla oksijen olma durumu bile olabilir çünkü bitkiler suya oksijen sağlayacaktır! sen buşekilde hesabını yap, gerisi senin deneyimine kalmış,
quote:

Orjinalden alıntı: Worldplayer

beta için akvaryumuna hava motoru gerekirmi sadece ısıtıcı yetermi?

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (21 Aralık 2006; 18:25:10)

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

Orjinalden alıntı: Eminali

yok monitörü bilmem de kardes tv den oluyomus resim den bakabilirsin[8D]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/134917/A4817452CF4A4C0692810B00182DBB3B.jpg[/image]

Kumandaya basınca balıklar değişiyor mu???

İğrençti...[:D]

MeTaLiTY -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (26 Aralık 2006; 6:02:07)

Yavru sarı prensesleri verip yunus aldı kardeşim. üst kapağı açık bırakmış. Sabah kalktığımızda içlerinden biri eksikti. Yere baktığımda kupkuru kesilmiş can vermiş. üzüldüm[X(] Bu intiharmı oluyor yoksa açık olduğu için atlaması normalmi

Bu arada @arif_icke gereksizlerdeki üst konuda gördüm doğum günün kutlu olsun[:)]

[image]http://img130.imageshack.us/img130/4797/geburtstagstortepl5.jpg[/image]

guenen -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (28 Aralık 2006; 4:24:27)

Benim akvaryumun içinde gazeteler falan var. [:D] Balık aldığımda bende katılırım. [;)] Gerçi başlığa bakılırsa balığa gerek yok. [8D] Tospağalar daha güzel. [:)] [:D]

Reasonable -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (28 Aralık 2006; 8:34:46)

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Yavru sarı prensesleri verip yunus aldı kardeşim. üst kapağı açık bırakmış. Sabah kalktığımızda içlerinden biri eksikti. Yere baktığımda kupkuru kesilmiş can vermiş. üzüldüm[X(] Bu intiharmı oluyor yoksa açık olduğu için atlaması normalmi

Bu arada @arif_icke gereksizlerdeki üst konuda gördüm doğum günün kutlu olsun[:)]

Arasıra böyle şeyler oluyor.(En çok kılıçkuyrukta)Bence akvaryumunun üst kapağını her zaman kapalı tut.

Pharmabiotech -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (28 Aralık 2006; 9:02:09)

Benim akvaryumumumda monos ve argos var. Yanlarına çiklıt yunus çifti alsam sizce anlaşırlar mı?[sm=s16.gif]

ß.m.Ø -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (28 Aralık 2006; 10:17:07)

arkadaşlar, elimde 90x30x40 boyutlarında bir akvaryum var.. Öylece boş boş duruyor. Isteyen bir arkadaşa gelip evimden almak şartı ile ücretsiz olarak verebilirim. [:'(]

éfulim -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (28 Aralık 2006; 13:52:18)

iyi günler arkadaşlar

geçenlerde nette dolaşırken görmüştüm sonra o sayfayı kaybettim

bir balık türü

yarısı bordo yarısı maviydi pullarına hayram kaldım

birkaç gündür bakıyorum bulamadım içimizde balık konusunda bilgili olan var mı?

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (28 Aralık 2006; 18:39:15)

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Çok teşekkür ediyorum dostum inan çok sevindim... [:)] Sağol sağol sağol... [8D]

@éfulim: sanırım o dediğin balığı biliyorum deniz akvaryumu balığı olması lazım ama ismini bilmiyorum... [:'(]

Pharmabiotech -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (29 Aralık 2006; 9:04:52)

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

arkadaşlar, elimde 90x30x40 boyutlarında bir akvaryum var.. Öylece boş boş duruyor. Isteyen bir arkadaşa gelip evimden almak şartı ile ücretsiz olarak verebilirim. [:'(]

Evin nerde?

Slang_1903 -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (29 Aralık 2006; 9:28:41)

ankarada balık ulus akvaryumcular carsısından alınır bende kısa bı sure orda calıstım ancak dıkkatlı olmalısın bazı esnaflar tıcarı ahlakı bı kenara bırakıp musterılerını kandırabılıyorlar ozellıklede balıktan anlamayanları yanında balıktan anlıyan bırısı ıle gıtmelısın

HoPaRLoR -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (29 Aralık 2006; 9:28:45)

quote:

Orjinalden alıntı: Pharmabiotech
quote:

Evin nerde?

[sm=s17.gif] sabah sabah yıktın beni..

ß.m.Ø -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (29 Aralık 2006; 9:31:56)

quote:

quote:

Evin nerde?

Fatih

Pharmabiotech -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (29 Aralık 2006; 11:21:28)

quote:

quote:

quote:

Evin nerde?

Fatih

Açık adres ve tel alabilirsem oralardan geçiyorken alabilirim. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bu akvaryumu üretimde yavruları büyütmek için kullanacağım yoksa benimde boş iki akvaryumum var ama küçük[:'(]

imihcioglu -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (30 Aralık 2006; 11:46:54)

yaw benim akwaryumda 2 zebra 2 de sarı prenses warDI..
ilklerde zebralar hiç yemek yemezdi sonra sarı prensesler yememeye başladı sonra bi sarı prensesin üstünde siyah çizgiler oluştu ve 1 hafta sonra öldü.:(:([sm=icon_smile_sleepy.gif]şimdi diyer sarı prensesin üstünde siyah çizgiler oluştu ne yapcam yaaa ???

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (30 Aralık 2006; 12:06:19)

siyah çizgi genelde stresten kaynaklanıyor diye biliyorum.

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (3 Ocak 2007; 2:14:48)

Arkadaşlar balıklarımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu balıklar (s.prenses) pek yaramadı büyümediler. Ne önerirsiniz? Kolay üreyebilen bir çiklet türü düşünüyorum ve şu anda aklıma brichardi yatıyor? Tavsiye eder misiniz? Ya da başka balık var mı tavsiye edebileceğiniz?

Not: Bitki de bulundurmak istiyorum. [sm=s18.gif]

:::HeRo SoLdİeR::: -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (3 Ocak 2007; 17:46:06)

Benim Üyeliğimi Yenilermisin
Eski Nick : Paptor_İsterim
Resimde Değişirse Sevinirim [:'(]

Bozkır -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (3 Ocak 2007; 20:04:56)

japon balığım hastalandı.

kuyruğu ve yüzgeçlerinin uçları pamuksu olmuştu parça parça 2 gün yem yemedi hareketsiz dibte durdu.

şimdi geçti sayılır o pamuksuluk hareketlide. yem yemeye çalışıyor ama yutamıyor çıkarıyor.

sizce ne yapmam lazım [X(]

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (3 Ocak 2007; 23:50:31)

quote:

Orjinalden alıntı: .:DreaM:.

Benim Üyeliğimi Yenilermisin
Eski Nick : Paptor_İsterim
Resimde Değişirse Sevinirim [:'(]

[:'(]

éfulim -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (5 Ocak 2007; 2:18:33)

quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

@éfulim: sanırım o dediğin balığı biliyorum deniz akvaryumu balığı olması lazım ama ismini bilmiyorum... [:'(]

bir yerlerde gözüne çarparsa bir pm beklerim

sevgiler

BreakBeaT -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (6 Ocak 2007; 14:37:49)

benide ekle
bende teraryum var içinde kapluşlar ama olsun sonuçta bir nevi akvaryum[;)]

arf* -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (6 Ocak 2007; 15:19:05)

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

benide ekle

[:'(]

imihcioglu -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (6 Ocak 2007; 22:08:46)

abiler ben 2 tane watoz 2 tane beyaz prensesmi ne (pembe bişi)sonra 2 zebra 2de karayakaçanmı ne kafası siyah alt sarı bişi:D:D

DJ41 -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (11 Ocak 2007; 13:24:15)

hadiii ismimi göremiomm
quote:

Orjinalden alıntı: DJ41

beni üyeee yapınnnn

::bLaCk_PearL:: -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (14 Ocak 2007; 14:57:51)

benimde akvaryumum war odamda ama imzayı ekleyemem ama gruba ekleyebilirsiniz

romeo28 -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (16 Ocak 2007; 3:56:03)

benide eklerseniz cook sevinirim[:'(]

-PiToN- -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (22 Ocak 2007; 13:24:49)

2 japon yawru yeni aldım nasıl bakılıryem verioz gunde 2 defa vitaminli[8D] baska ne yapalım bide biisi birini istemıo kowalıo

Triquetra -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (22 Ocak 2007; 14:50:18)

quote:

Orjinalden alıntı: éfulim

iyi günler arkadaşlar

geçenlerde nette dolaşırken görmüştüm sonra o sayfayı kaybettim

bir balık türü

yarısı bordo yarısı maviydi pullarına hayram kaldım

birkaç gündür bakıyorum bulamadım içimizde balık konusunda bilgili olan var mı?

bu olabilir mi?
[image]http://www.akvaryum.com/Fotogaleri/pictures/Borley_7.jpg[/image]

nick:dunkoff -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (22 Ocak 2007; 14:53:18)

benide eklermisiniz bendede 250 lt lik bir chiclid akvaryumu war. [image]http://img154.imageshack.us/img154/1788/img00377wm.jpg[/image] süpper maşallah[8D]

ebaa -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (24 Ocak 2007; 0:37:32)

birisi en çok kullanılan litrelik akvaryumların(1 tane değilde bir kaç tane çeşit olursa daha faydalı olur hem benim hem de başka merak edenler olduğunu ya da olacağını zannediyorum) herşey dahil (balıklar hariç) ortalama kaç ytl civarında olacağını söyleyebilir mi?

Selamlar ben de eskiden bir yıl filan besledim ama bir yılda 100e yakın balığım öldü. Çok canım sıkıldı sonunda başkasına verdim. Burayı okuduktan sonra galiba akvaryumda zehirli silikon kullanılmış zannına vardım. Bir de filtre açıkken kontrol kalemi ile baktığım zaman elektirik gösteriyordu :D Ama insanın çok morali bozuluyo yaww. Haftada bir balık alıyodum bir hafta geçiyo ölüyodu :(

In Flames -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (24 Ocak 2007; 21:39:24)

yukarı[:o]

Benide ekleyin arkadaslar

KnightOfKingdom -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (25 Ocak 2007; 0:48:03)

4 yıllıık lepistes üreticisiyim :)

benide ekleyın

edge24 -> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> (25 Ocak 2007; 17:46:01)

quote:

Orjinalden alıntı: icg

Beyaz pirana hocam, çok çevik balık. İyi yemle beslemişin galiba, güzelmiş. Bu klübe beni de ekleyin. Bir de bana pm atıp şu imzayı gönderirseniz sevinirim.[:'(]

evet geldim ruj yemeyen balıklar ülkesine beni de alıcakmısınız??[:@]

Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1