Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı->

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Evcil Hayvanlar >> Cevap: <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Triquetra

27 Kasım 2006; 14:05:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kardeş senin akvaryumda balık göremiyorum, akvaryumun arkasında iki tane tabak var sadece
kaplumbağ varmış şimdi gördüm
quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan007

BENİM AKVARYUM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 27 Kasım 2006; 14:06:42 >

gercekyol
Maranatha
Başardıklarınızı yitirmemek ve ödülünüzü eksiksiz almak için kendinize dikkat edin.
Love2Sing4Him
arf*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Kasım 2006; 23:52:02 

Eklenmek isteyenlerin tamamı eklenmiştir. Arkadaşlar gerçekten herkesten çok çok özür diliyorum. Derslerin yoğunluğu dolayısıyla internet süremi kısıtladım ve açıkçası buraya pek ilgi gösteremedim. Tekrar tekrar özür dilerim. Umarım beni affedersiniz.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
imihcioglu

2 Aralık 2006; 9:28:49 

beni de klubee eleyiinnnnn benimde 70
benimde bi awaryummum war 70 e 35 güzel bişi
bana yardım edim şimdili akwaryumumda bi tane ablamın bi japonu war dı onu içine attım :)) ne besliyebilirim bizim bi hocanın çiletleri warmış bana beleşe weriyo ama japonla anlaşa bilirmi acaba...
yoksa plati kılıç kuyruk veya lepistes ne besliym yoksa sarıprenses asai papağan prenses watoz flnda aliymmi ?_?_?_?_?_?_?

buda benim fakirhane:)

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imihcioglu -- 2 Aralık 2006; 9:30:00 >

wwhttp://www.oyunlarin.babasi.com herkesi beklerim :)
arf*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Aralık 2006; 9:52:45 

Japonla çikleti beraber beslersen bir nevi cinayet işlemiş olursun japon için.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sinanoglu.net

Sisteme Gözat

3 Aralık 2006; 20:58:50 

http://www.ordas-akvaryum.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanoglu.net -- 3 Aralık 2006; 21:12:03 >

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
Fransa'ya boykot benim için asla bitmeyecek.
''Nereden Nereye''

mrbezgin

3 Aralık 2006; 23:27:28 

@imihcioglu o akvaryumda sağlıklı Cichlidler beslemen çok zor ama Malawi Cichlidleri ile başlıyabilirsin... benim sana tavsiyem canlı doğundalarla başla... Lepistes gibi... bence onun kadar zevklidir...

Hayat bir gündür o gün de bu gündür...
(+26)
imihcioglu

4 Aralık 2006; 0:11:34 

abiler benim bi akwaryum war ama şimdili bi balığım war (oda ablamın japonu ) ben hangi tür balık alabilirim...

imihcioglu

4 Aralık 2006; 0:15:39 

ya benim 35 e 70 bi akwaryumum war ne alabilirim (bide çiklitlerle japonlar birbiriyle aynı akwaryumda beslenebilirmi)???

imihcioglu

4 Aralık 2006; 19:57:16 

arif_icke tmm dayı atmam yoksa ablam beni öldürür onun japonu çünkü
mr bezgin dayı onların fiyatı nasıl olur yaw tek başıma göndermiyolar diom okul çıkışı gidiym die yok diolar neymiş daha 13 yaşındaymışım fln neyse ...
abi bide bende bi alet war çoook garip ne işe yarıyo nası kullanılıyo fln bilmiyom aha aşağıya fotosunu koydum...

Ekteki dosya (1)

imihcioglu

4 Aralık 2006; 20:01:41 

ben msj yazıyoım ama msj sayısı artmıyoo

arf*

4 Aralık 2006; 21:52:17 

quote:

Orjinalden alıntı: imihcioglu

arif_icke tmm dayı atmam yoksa ablam beni öldürür onun japonu çünkü
mr bezgin dayı onların fiyatı nasıl olur yaw tek başıma göndermiyolar diom okul çıkışı gidiym die yok diolar neymiş daha 13 yaşındaymışım fln neyse ...
abi bide bende bi alet war çoook garip ne işe yarıyo nası kullanılıyo fln bilmiyom aha aşağıya fotosunu koydum...

Bu iç filtre. Çalışma mekanizması da şöyle: alt kısmında o kutu gibi büyük bölmede ortasında boru gibi bir tünel bulunuyor. Orada su çekiliyor. Su da çekildikçe süngerden geçtiği için pislikler süngere takılıyor ve temiz süzülmüş su da üstteki küçük borudan dışarı çıkıyor. Filtre süngerini de bi kaç haftada bi temizliyosun bu kadar basit.

Bir de şunu ekliyim konu dışı ve off topic bölümlerinde mesaj sayısı artmaz.

kene adam
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Aralık 2006; 23:11:09 

arkadaşlar benm bi kaplumbaam var onun için tavsiye verecek varmı orta boy bi akvyrum aldım ne gerekir başka
kene adam
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Aralık 2006; 11:08:20 

resimler
ne koya bilirim başka?

suyu yükseltsem bi platform yapsam kuruyer çıkması için boğolurmu acaba
tosbayı cizdim üstünü taş gibi duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene adam -- 5 Aralık 2006; 11:11:19 >
kene adam
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Aralık 2006; 12:46:59 

resimler görünmüyo linkleri koyayim
http://img80.imageshack.us/img80/5364/05122006001cv9.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/8295/05122006002ss5.jpg
mrbezgin

6 Aralık 2006; 3:15:36 

@imihcioglu 1 ytl ile 5 ytl arasında diyebiliriz ama tabiki dahada pahalıları var.

mesela lepistes, moli, plati, gibi balık türlerinden kurulmuş bir akvaryum kurabilirsin, bunların fiyatları yukarıdaki gibi ayrıca kısa bir süre sonra yavru almanın zevkinide varabilirsin. türleri 1 erkek 3 dişi şeklinde alırsan daha huzurlu bir akvaryumun olur. vatos, çöpçü de ekelende fayda var ama 2 çöpçü 1 vatos senin akvaryumuna normal. fazla balık alma yaşıyacak yerleri kalsın. kaya koyma onun yerine kütük koy ama sadece soğuk suda yıka kütüğü üzerindeki pislik gitsin çünkü kütüğü suyu yumuşatması için koyuyorsun...

Hayat bir gündür o gün de bu gündür...
(+26)
Alone_In_The_Dark

13 Aralık 2006; 16:32:45 

merhaba arkadaşlar
bir soru sormak istiorm
neden;
3tane papağan,2tane sarı prenses,2tane yunus,2tane vatoz,2tane iceman ( hepside oldukça büyük boyutlarda)
2tane yavru tetrazondan korkuyor?
hala anlayabilmiş deilim okuldaki akvaryumda bulunan balıkların yanına
2tane yavru tetrazon koyduk
balıklar 1köşede tetrazonlar 1köşede
bunlar birbirlerini yermi? neden tetrazonlardan bukadar korkuyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone_In_The_Dark -- 13 Aralık 2006; 17:10:56 >

omarr35

13 Aralık 2006; 18:17:16