Şimdi Ara

TORUNUM 15 YIL İÇİNDE AİLEMİN DÜŞMANI OLDU [KALP KRİZİ GEÇİRDİM] [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl başlasam bilmiyorum lafa. İLK ÖNCE UTANMADAN AÇTIĞI KONU'NUN LİNKİNİ VERMEK İSTİYORUM! >>> TIKLA

15 yıl önce hanımım öldü. Ben de yeni bir eş aldım kendime; yeni hanımıma x diyelim. Hanımım oldukça temiz gün aşırı duş alan titiz french manikür sahibi hoş bir bayan vesselam. Dolayısı ile torunum miras bölünecek diye torunumun anası ise hanımımın titizliğini kıskandığından bir türlü yaranamadık maalesef :( Köye geldiklerinde suratları beş karış... e benim de canım sıkılıyor, kovasım geliyor; sırf onlar gelecek diye bir gün önceden eve köyümüzün nezih sakinlerini çağırarak house party 'till morning yaparak kirletiyoruz efendim.

Bunlara ek olarak;

Aldıkları karpuzun bile hesabını yapar olmuşlar (Hem almadan önce, hem sonra) Evet kümes hayvanlarıma verdim çünkü kelekti o karpuz kelek..!

Bir keresinde hiç unutmam bakkaldan gazoz istemişti ve cebimde beş kuruş param yoktu alamamıştım bütün gece gözüme uyku girmedi. Ama empati nerde bunlarda yok :(

Torunun halasının evine bir kere yirmi lira koymuştum sene 1976 o zamanlar büyük para (maddiyatım iyiydi o sıra). Ama bizim torunda bu ince düşünce nerdeee yok :(

Bir de şu var... O kadar savunduğu sevdiği halasını bile kendine kazık atmaya çalışmakla suçlayıp kendi kendisiyle çelişiyor herkes yanlış siz doğru evladım aaahh ulan ahhh BİM'den prezervatif alırsan olacağı bu işte :(

Bu arada fazla uzatmak istemiyorum kalp krizi geçirdim ve hastaneden yazıyorum şuan çünkü bana cevap hakkı doğdu yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 21 Haziran 2014; 2:42:33 >

•  TORUNUM 15 YIL İÇİNDE AİLEMİN DÜŞMANI OLDU [KALP KRİZİ GEÇİRDİM] [CİDDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squfield -- 21 Haziran 2014; 2:18:46 >

• @Merle Dixon

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Hahaha :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yıldız Teknik Üniversitesi
    2013 Girişliler
  • BAŞLIĞI ADRİANA LİMANI DİYE OKUYAN Bİ TEK BENMİYİM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirlenmem lazımdı ama güldüm hocam Halam 1977 doğumlu bu arada

Bu arada, ailevi durumların seni bu kadar etkilemesine izin verme kendi saçlarını beyazlattığınla kalırsın benden söylemesi. her gecenin sabahı her kışın bir baharı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 21 Haziran 2014; 3:22:35 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    -yaşıyor-

• Süperdi ya güldüm gece gece

Orijinalden alıntı: xchampionx

Valla sınavlara çalışırken can sıkıntısına bir anda yapılmış bir şey inşallah çok ileri gitmemişimdir sadece eğlence amaçlı yaptım, seni de güldürdüysem sorun yok :)

Bu arada, ailevi durumların seni bu kadar etkilemesine izin verme kendi saçlarını beyazlattığınla kalırsın benden söylemesi. her gecenin sabahı her kışın bir baharı var...

Yok hocam ileri gitmediniz sağolun artık takmamaya çalışıyoruz
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.