Şimdi Ara

Steam Yaz İndirimleri: İkinci Gün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Sunduğu indirimlerle birlikte PC oyuncuları için önemli bir pozisyona gelen Steam'in yaz indirimleri tüm hızıyla sürüyor. İndirimlerin ikinci gününde oyunların listesi şu şekilde sıralandı; 

Amnesia: A Machine For Pigs - 4.99 dolar
    The Walking Dead: Season 2 - 12.49 dolar
    Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends CE - 24.99 dolar
    Prison Architect - 10.19 dolar
    State of Decay - 4.99 dolar
    Bound By Flame - 23.99 dolar
    RPG Maker VX - 17.49 dolar
    Plague Inc. Evolved - 10.04 dolar
    Game Dev Tycoon - 3.99 dolar

---

Spore - 7.49 dolar
    Mount & Blade: Warband - 3.99 dolar
    Pixel Piracy - 7.49 dolar
    Dungeon Defenders - 3.74 dolar

• Mount & Blade her zaman görüyorum indirime girip duruyor Warband 2 habercisi mi yoksa :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İndirimler leş.

• Bir amnesia var alabileceğim . Steam biraz daha çok oyun ve indie oyun koysa iyi olacak . Sönük yine .

Oynamayan varsa şiddet ile cold fear ' ı oynayın (klasik).
    O da ucuzlamiş.

• mount and blade serisinin tüm oyunları zaten playstore da ne zamandır 10tl bunun neresi indirim?

• Mound Blade gibi şahaser bir yapımı gidip steamden alan salaklık yapmış olur açık konuşuyorum. Zaten Playstore da 9,99 TL playstore dan alında bir katkınız olsun net katkınız olsun, ben 3 ay önce aldım oyun kendine bağlıyor valla çok zevkli ve paramın son kuruşuna kadar hak ediyor bannerlord bekliyorum..

• Steam Summer Sale Tam Lise Arkadaslar

http://steamdb.info/sales/

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

mount and blade serisinin tüm oyunları zaten playstore da ne zamandır 10tl bunun neresi indirim?

quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

Mound Blade gibi şahaser bir yapımı gidip steamden alan salaklık yapmış olur açık konuşuyorum. Zaten Playstore da 9,99 TL playstore dan alında bir katkınız olsun net katkınız olsun, ben 3 ay önce aldım oyun kendine bağlıyor valla çok zevkli ve paramın son kuruşuna kadar hak ediyor bannerlord bekliyorum..

Tamma orda indirimde ama oyunların teker teker fiyatları 10 lira öyle istesem gider D&R den kutulu versiyonun alırım 30 liraya steamda komple 3 oyun+1 dlc 7 dolar az bakında laf atın.
    Hem ttnet gibi firmaya destek olcama steama destek olurum!

• quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: tizar<br><br>mount and blade serisinin tüm oyunları zaten playstore da ne zamandır 10tl bunun neresi indirim?</blockquote><br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Fatal05<br><br>Mound Blade gibi şahaser bir yapımı gidip steamden alan salaklık yapmış olur açık konuşuyorum. Zaten Playstore da 9,99 TL playstore dan alında bir katkınız olsun net katkınız olsun, ben 3 ay önce aldım oyun kendine bağlıyor valla çok zevkli ve paramın son kuruşuna kadar hak ediyor bannerlord bekliyorum..</blockquote><br><br>Tamma orda indirimde ama oyunların teker teker fiyatları 10 lira öyle istesem gider D&R den kutulu versiyonun alırım 30 liraya steamda komple 3 oyun+1 dlc 7 dolar az bakında laf atın.<br>Hem ttnet gibi firmaya destek olcama steama destek olurum!

TTnete bende karşıyım ancak Türkiyeden almış olursun oyunu onu demeye çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

Tamma orda indirimde ama oyunların teker teker fiyatları 10 lira öyle istesem gider D&R den kutulu versiyonun alırım 30 liraya steamda komple 3 oyun+1 dlc 7 dolar az bakında laf atın.<br>Hem ttnet gibi firmaya destek olcama steama destek olurum!

Yaşasın bundle paketi farkı! Playstore bazı yönlerden iyi ama kendini geliştirmesi gerektiği kanısındayım. Ayrıca minik bir not: Eğer indirim olmasaydı o bundle paketi 34-35 dolar civarında bir fiyata sahip olacaktı. Şu an indirimle 7 dolar(ki harika bir fiyat) gibi bir ücrete sahip. Ayrıca kuvvetle muhtemel asıl fark 7 doalrdan fazla çünkü ilk oyunun satışı (bildiğim kadarıyla) Playstore'da yok. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

• quote:

mount and blade serisinin tüm oyunları zaten playstore da ne zamandır 10tl bunun neresi indirim?

O Türkiyeye özel fiyat. Yurtdışındakiler için iyi steam.
  • quote:

Bu playstore değil steam farkındaysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesari67

İndirimler leş.

Almak zorunda olduğunu sanmıyorum
  • Aralarından tavsiye ettiğiniz oyun ya da oyunlar var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Aralarından tavsiye ettiğiniz oyun ya da oyunlar var mı arkadaşlar ?

call of juarez:gunslinger 3.74$ oynamadıysan kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: FOX-BytkN<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: tizar<br><br>mount and blade serisinin tüm oyunları zaten playstore da ne zamandır 10tl bunun neresi indirim?</blockquote><br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Fatal05<br><br>Mound Blade gibi şahaser bir yapımı gidip steamden alan salaklık yapmış olur açık konuşuyorum. Zaten Playstore da 9,99 TL playstore dan alında bir katkınız olsun net katkınız olsun, ben 3 ay önce aldım oyun kendine bağlıyor valla çok zevkli ve paramın son kuruşuna kadar hak ediyor bannerlord bekliyorum..</blockquote><br><br>Tamma orda indirimde ama oyunların teker teker fiyatları 10 lira öyle istesem gider D&R den kutulu versiyonun alırım 30 liraya steamda komple 3 oyun+1 dlc 7 dolar az bakında laf atın.<br>Hem ttnet gibi firmaya destek olcama steama destek olurum!</blockquote><br><br><br>TTnete bende karşıyım ancak Türkiyeden almış olursun oyunu onu demeye çalışıyorum

Türkiyedeki satışa ttnetin sattığından bakacak olan adam bi zamahmet steamdan alınan oyunların ip olarak nerelerden alındığınada baksın bi zahmet.Bu yüzden ttnetten almanın bize aman aman bi getirisi olduğunu düşünmüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.