şimdilerde çok para eden böyle bir sistemin BELEŞini maalesef bulumazsın. belki korsanini bulursun. belki degil kesin bulurusn ama o da elinde patlar soyleyeyim.
arkadaşım elimde php probid 5.25 versiyonu var sitede test için kurdum inceleyebilirsin fiyat konusunu beğenirsen konuşuruz. http://www.alissatisburada.comyukner@hotmail.com mail adresinden bana ulaşabilirsin.
Arkadaşlar gittigidiyor scriptini boşa arıyorsunuz sıfırdan bişey yapan olmadıkça onu bulamassınız arkadaşa yazdırılan bir script var bence inceleyin www.alisveriskurdu.com adresinde kurulu ve www.evdefazla.com da ve düşünen arkadaşlarda olursa beni msn den eklesinler görüşelim matrixscript hotmail com msn vermek sorun olurmu bilmiyorum ama herkezin aradığı bu sistemi benden temin edebilirsiniz.Bu arada Probid bu işler için hikayedir kesinlikle masraf yapılmaz bir sistem.
bir bakın derım her halıyle kurulu eksıksız full e halıyle tapep edılen rakamda bıraz tuzlu ama referans burada bır bakın uye olun urun alın yorum yapın vs vs www.artirkazan.com bu işten cidden ben para kazanırım dıyenler ıcın ıdeal
artirkazan ile ilgilenen arkadaslar benim ile gorussunler full stabil calışır haldedir emin olun eksiksiz dir ilgilenen arkadasların benim le irtibata gecmesini rica ederim baska ları il ugrasmayın işte ortada bir script var calışır halde ve mimarisi de belli isteyenler mutlaka gelsin...