Şimdi Ara

iWatch'ın üzerindeki sis perdesi aralanıyor: 10'dan fazla sensör ile devrimsel 'akıllı saat', Ekim 2014'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • iWatch'ın üzerindeki sis perdesi aralanıyor: 10'dan fazla sensör ile devrimsel 'akıllı saat', Ekim 2014'de


    Bu ayın başında tanıtılan iOS 8’in önemli özelliklerden biri olarak dikkat çeken Health uygulamasından sonra, teknoloji dünyasının geri sayıma başladığı akıllı saat “iWatch” hakkında yeni detaylar geliyor.





    Basın dünyasının iki önemli ismi Wall Street Journal ile Reuters, Apple’a yakın kaynaklardan edindikleri son bilgileri okuyucuları ile paylaştı. Gerek WSJ, gerekse de Reuters’ın haberi, iWatch’ın üzerindeki perdeyi biraz daha aralıyor.





    Reuters: iWatch, Ekim 2014’de geliyor





    Dünyanın önde gelen haber ajanslarından olan Reuters’ın haberine göre Apple, iWatch’ı ekim ayında satışa sunma yönünde hedefi doğrultusunda saatin seri üretimine bu ay içerisinde başlayacak. iWatch’ın üretimi konusunda, Mac bilgisayarlarının üretiminde de söz sahibi olan Quanta Computers ile iş birliğine gittiği belirtilen Apple, eğer her şey yolunda giderse, 2014 yılında 50 milyon adet iWatch’ı kullanıcıların beğenisine sunacak.





    Reuters’ın kaynakları, iWatch’ın son boyutu konusunda 2.5 inçte karar kılındığını ve tasarımın Nike Fuelband gibi etkinlik izleyicilerinden ziyade, daha geleneksel saatleri andıracağını vurgularken; saatin dokunmatik arayüz ile kontrol edilip, kablosuz şarj edilebilme ve nabız sensörü gibi sağlık parametrelerini ölçebilecek sensörlere sahip olacağını belirttiler.





    WSJ: 10’dan fazla sensör ile Apple, “akıllı saatler, akıllı telefonlardan daha akıllı değiller” algısını değiştirecek





    Apple’a yakınlığıyla bilinen, ABD’nin saygın yayın organlarından olan Wall Street Journal’a göre ise Apple, iWatch ile piyasadaki akıllı saat ve etkinlik izleyiciler ile oluşan olumsuz algıyı değiştirmeyi hedefliyor. Apple’ın bu algıyı iWatch’ın sağlık takibi konusundaki yetenekleriyle değiştireceğini ifade eden Wall Street Journal, saatin sağlık ve spor için 10’dan fazla sensöre ev sahipliği yapacağını ve iOS 8 ile merhaba diyen Health uygulamasına veri akışı sağlayacağını ifade etti.





    Reuters gibi iWatch’ın ekim ayında satışa sunulmasının hedeflendiğini aktaran Wall Street Journal, Reuters’dan farklı olarak ise Quanta Computers’ın gelecek ay test üretimine başlayacağını dile getirdi.





    Steve Jobs’ın beyin takımındaki önemli yöneticilerden olan Eddy Cue, geçtiğimiz ay sonu yapılan Code Konferansı’nda “Apple’da son 25 yılda gördüğüm en zengin ürün yolculuğu bu yılın sonunda başlayacak” diyerek, iWatch’ın tıpkı iPhone ve iPad gibi devrimsel bir ürün olacağı yönündeki beklentiye ışık tutmuştu.





    iWatch hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.








  • Apple hiçbir zaman ilkleri yapmadı ama her yeni segment ürününde devrim yarattı.iwatch`uda bu açıdan sabırsızlıkla bekliyorum,alacağımdan değil devrim yaratıp yaratmayacağını çok merak ediyorum.

  • çıksada kurtulsak şu haberlerden

  • Genelde ilk seri almamak lazım. 3. Jenerasyondan sonra canavar oluyor. 😃😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirketler önceden çıkarıyor Apple çıkarınca sanki yeni bi şeymiş gibi Tanıtılıyor sonra patlama yaşıyor . (bkz: Touch id )

  • Telefonlari bile boyle az cerceveli degil

  • Apple bu saatten sonra devrim degil kopyalar, son iki yildir bu boyle bundan sonrasi da buyuk ihtimal boyle devam edecektir.

  • Apple haberi yapcam diye yine destan yazmışsınız, sizde biliyorsunuz saatin fos çıkacağını ama reklam işte

  • Apple'ın anlayışı şudur:Ben bir alanda bir şey geliştiriyorsam,o alanda artık benim ürettiğim üründen başka bir şeye ihtiyaç olmasın.Mesela NFC teknolojosi:Mobil ödemelerde hiç kullanılmıyor.Apple koymadı diye eleştiremeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iWatch'dan sonra akilli saatlerin hayatimizda onemli bir yer tutacagini dusunuyorum. Kablosuz sarj sart, ama pil omru en onemli unsur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daedlus

    Apple'ın anlayışı şudur:Ben bir alanda bir şey geliştiriyorsam,o alanda artık benim ürettiğim üründen başka bir şeye ihtiyaç olmasın.Mesela NFC teknolojosi:Mobil ödemelerde hiç kullanılmıyor.Apple koymadı diye eleştiremeyiz.

    sizin kullanmıyor olmanız kullanılmadığı anlamına gelmez, dünyada hem Visa hemde MasterCard NFC ile mobil ödeme kullanıyor
  • iphonevari bir tasarım olmuş ya. iyice baydı bu tasarım beni. sizce de öyle değil mi?

  • Görünüş olarak siyahı çok iyi

  • tasarım açısından moto360 daha iyiydi

    edit:''Bir mesajınız hayli ilgi çekti.-Admin'' bu bildirim ne demek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 21 Haziran 2014; 11:45:39 >
  • Bataryasi 1, 2 hafta dayansa cok mu sey istemis olurum :( gun gelecek casiolar seikolar gibi yillik giden pilleri olacaktir ama an itibariyle akilli bir saat almami engelleyen tek sorun batarya..her aksam sarja da takilmaz ki :/

  • eğer bu şekilde bir tasarım olursa moto360 bunu tokat manyağı yapar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: giogo

    Apple hiçbir zaman ilkleri yapmadı ama her yeni segment ürününde devrim yarattı.iwatch`uda bu açıdan sabırsızlıkla bekliyorum,alacağımdan değil devrim yaratıp yaratmayacağını çok merak ediyorum.



    Yanlis hatirlamiyorsam mouse kullanimini Apple cikardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım çok iyi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tasarım da gelirse harika olur mükemmel duruyo.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet bir saatin ne tur bir devrim yapacagini umut ediyorsunuz isiniz gucunuz milletin urettigi aletlerin yalakaligini yagciligini yaltakligini yapmak (yyy)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 20 Haziran 2014; 20:49:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.