Şimdi Ara

tecrübesiz hanım kullanıcı için 20000 TL civarında otomatik vites araç tavsiyesi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
6.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zczz22

    tecrübesiz bi bayana 20.000liralık araba sencede çok değil mi? yarı fiyatına bi araba al bir yere vurursa için yanmaz en azından

    sanayici esnafı 10.000 lik arabayı 20.000 e getirirler kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zebetosu

    evet, ben sınavı geçtim ama gidip almadım, bundan önceki işimde de hatta daha daha önceki işimde de, şimdik işimde de hep şöför verdiler bana, öyle pek ihtiyaç olmadı, ta ki çocuk doğana kadar,

    bu arada sadece ben değilmişim, geçenlerde öğrendim benim gibi birisi daha var :)

    Ya ben de yüksek lisanstan sona bakaya oldum. Ehliyet alınırken gbt kontrol edildiği için başvurmadım şimdiye kadar. Hanımın ehliyet var Allah'tan. Ben de yalnız olmadığıma sevindim :) kalos'umuzdan memnunuz şimdilik. Tekirdağdan gelirken 55 liralık gaz ile 193 km gittik.ama yaklaşık 1 saat istanbul trafiğine sapandık, dur kalk yaptık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabamızı alalı hergün egzersiz yapıyor eşim. Şimdilik işe gidip geliyor. 2 defa da şehir trafiğine girdik. Ciddi bir heyecan korku yaşamadı, kendinden emin kullanıyor her geçen gün. Allah kaza bela vermesin,nazar değmesin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk nazarımız değdi Neyse ki Rabb'im muhafaza eylemiş, hanım iş dönüşü pencereyle uğraşayım derken direksyon hakimiyetini kaybetmiş ara banketi aşmış karşı yola geçmiş ve arabanın sağı kaldırıma çıkmış , sakin bir gün olduğu için kimseye vurmamış, ara banket de çok yüksek olmadığı için ciddi bir problem olmamış. Allah'tan kemer konusunda fazlasıyla hassasız...toplamda cebimden 460 tl para çıktı (150 TL'si ustanın işbilmezliği, sağlam aks'ı değiştirtti), arabanın kaportasında bir problem yok zaten...

    Bu kazaya bakıp geçmiş yorumları incelediğimde gördüğüm şu oldu;

    * iyi ki sıfır araba almamışız :) (hoş profesyonel kullanıcı olsan da kaza yapmayacaksın diye birşey yok)
    * Chevrolet yedek parçası zor bulunur demişlerdi, sağ ön salıncak değişti 60 tl ve 30 tl ustalık, 200 liraya da cantlar düzeltildi, rot balans ayarı yapıldı, en son kampana tornada hafif düzeltildi (20 tl).. Usta gereksiz yere sağ arka aks'ı değiştirtti orjinal olarak kocaeli'nde bulamadık ertesi sabah ankaradan getirildi (135 tl) Ertesi sabah elime ulaşmış olması yedek parça problemi olarak mı telakki ediliyor bilemiyorum.
    * en son usta kampanası düzeltilen tekerizmizin bilyasının değişmesi gerektiğini, şimdilik az ses çıkardığını, ileride ses arttığında değiştirmem gerektiğini söyledi. Bunun zamanı ne zaman gelir, ne kadar bir ses duymam gerekiyor bilmiyorum, şuan zaten biraz ses çıkarıyor :)
    *Arabamızın altı alçak olsaydı çok daha ciddi yaralanma ve maddi hasara meydana gelebilirdi.

    bu arada yakıt olarak 215 km civarı gidiyordu, şimdi 245 km gidiyor 80 liralık gaz ile. zamanla performansımız artar inşallah :) 2-3 defa sıfırladım gazı ve km'yi, bu rakamlara tekabül etti. Ustalara sordum, bulunduğumuz konum çok çok rampa, kullanıcı acemi ve de araba otomatik olduğu için normal yakıyor dediler. Ama benim aklımda, gene de atiker servisine götüreceğim uygun bir vakitte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 26 Ekim 2014; 14:56:18 >




  • Merhaba, ben de ayni fiyatlara arac bakiyorum ve yine ben de 10000 den 23000 kadar ciktim ve daha falza cikmam.mumkun degil, gozume yeni kasa suzuki alto carpti fiyati da cok iyi (2011 model 40000 km 22000 lira) Altoyla ilgili bilen arkadaslar yorum yaparsa cok sevinirim otomatik istiyorum ve herkes gibi ben de masraf cikarmasin istiyorum. Tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsa ideal bir seçim olabilir
  • Daihatsu sirion 1.3 tam otomatik bak benzinde bile az yakar japon harikasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben de bu rakamlarda araç bakıyorum. önerileri çok güzel olmuş. benim aklıma colt-fabia-swift-yaris yattı ama keşke bu fiyata jazz olsa...
  • vergisini de dikkate alın bence :) arkadaşlar seçenekleri sıralamış, şöyle genelleyebiliriz, "b segment araçlar" olarak bakarsanız ilgili sınıfı toplu olarak göreceksiniz :)

    Şimdilik kalos'tan memnunuz, 120bin km'ye gelmeden satmayı düşünmüyoruz, 3 ayda 3 bin km yol yapmışız, bu kadar kullanacağımızı tahmin etmiyordum açıkçası :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 26 Ekim 2014; 15:00:51 >
  • bende aynı durumdayım eşim için otomatik araç bakıyorum genelde isteğimiz yaris ve jazz dan yana ama alternatif arayışındayız i20 ve mazda2 hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum ben 28 max 29 bin civarına çıkabileceğimi düşünüyorum...
  • corsa ya da polo mantıklı
  • 82500'de bakım yaptırdım. Ön diskler incelmiş, ön diskler, balatalar ve silecekler de değişti, işçilik dahil 480 lira verdim. Sadece bakım masrafları 220 lira.
    Geçen hafta arkadaş izmit'ten istanbul'a gitti geldi, 20 kuruş yaktı yaklaşık.

    Bu arada sonunda ehliyete başvurdum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 24 Aralık 2014; 13:37:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldınız mı arabayı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel corsa olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcuturk

    Aldınız mı arabayı?

    Başka bir araç aldım hocam 99 Astra cd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcuturk

    Aldınız mı arabayı?

    Hayırdır hocam siz satıyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraya ihtiyaç oldu satacaktım ama vazgeçtim, kredi kullanacağım artık...hayırlı olsun bu arada kazasız belasız kullanırsın inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.