Şimdi Ara

Orijinal Fallout Oyunları İndirimli Olarak Steam'e Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

GOG'nin daha önce telif hakkı sorunları nedeniyle satmakta sorunlar yaşadığı ve nihayetinde ücretsiz dağıttığı ilk Fallout oyunundan sonra orijinal Fallout oyunları artık Steam'de.

Fallout tek başına 4.99$ iken Fallout Classic Collection adıyla ilk iki oyun ve Fallout Tactics'i almak isterseniz 12.99$ ödemeniz gerekiyor. Üç oyun için de Steam'in Cloud sistemi kullanılabiliyor. Fallout 1 ve 2'yi ister HD çözünürlükte isterseniz de klasik modda oynayabiliyorsunuz. Ancak Fallout Tactics'in Windows 8 ile uyuşmadığını ekleyelim. 

• GOG beleşe vermişti

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna bsc de künya açılması beni mutlu etti. Fallout 1-2 hastasıyım. Benim Gog kütüphanemde bütün hepsi var. Ayrıyetten kutulu Fallout 2 aldım. Birde Fallout Collection bulabilirsem almayı düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Şu oyuna bsc de künya açılması beni mutlu etti. Fallout 1-2 hastasıyım. Benim Gog kütüphanemde bütün hepsi var. Ayrıyetten kutulu Fallout 2 aldım. Birde Fallout Collection bulabilirsem almayı düşünüyorum..

adamsın! :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.