Şimdi Ara

Uzakdoğudan Telefonlar (Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
9
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Detayları ve merak ettiklerinizi lütfen PM atarak öğreniniz.

Ayrıca yakın zamanda JIAYU , ONEPLUS ONE , OPPO , ZOPO VE XIAOMI gibi cihazları getirmeyi düşünüyorum.

Artık siparişleriniz için ön ödeme falan istemiyorum arkadaşlar. Önce cihazı getiriyorum ve elden alış veriş yoluna gidiyorum.

Yaklaşık 10 gün içinde JIAYU G4S 16 GB / 2GB RAM / MTK6592 cihaz 1 adet elimde olacaktır. Sıfır ve kapalı kutusunda olarak. Ve devamı gelecektir. Almak isteyen arkadaşlar İstanbul'da cihazı elden teslim alabilir. Başka almak isteyen arkadaşlar var ise lütfen pm ile iletişme geçsinler.

JIAYU G4S 16GB 2GB RAM MTK6592 işlemci Siyah renk. Sıfır ve kutusunda.

Fiyat : 700 TL

EDIT : Başlık ve çalışma sistemi güncellendi.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 23 Haziran 2014; 23:25:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu çok harika umarım bu sistemle yurtdışından çok sipariş getiririz. Tabi sizin sayanizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha 100$ komisyon mu alıcaksın adam gidip yurtdişinda alış veriş yapar sıkıtı olursa zaten paypal para iadesi yapıyor
  • Şahsi görüşüm bence de 100$ komisyon çok fazla. Örneğin ben 165 $ civarı Jiayu telefon almak istiyorum. Birde üstüne 100$ komisyon verdikten sonra bir esprisi kalmıyor olayın. Bence %15 komisyon alsan daha mantıklı. Bu oran seni kurtarır mı bilmem. %15 komisyon ile 165$ + %15 = 190 $. Böyle gayet makul. Hemen 2 tane alayım.
  • 100$ gerçekten yüksek bir rakam. Bence de ürünün fiyatına göre komisyon (%10-%20 gibi) almak daha mantıklı olur. Elbette bu fiyatlar ile müşteri bulabiliyorsan helal olsun :)
  • 100$ çok kardeş. Ne dersen de çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

oha 100$ komisyon mu alıcaksın adam gidip yurtdişinda alış veriş yapar sıkıtı olursa zaten paypal para iadesi yapıyor
    Başlık güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 23 Haziran 2014; 22:49:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

oha 100$ komisyon mu alıcaksın adam gidip yurtdişinda alış veriş yapar sıkıtı olursa zaten paypal para iadesi yapıyor

Dostum sen paypal'ı öyle her itirazda anında para iadesi yapıyormu sanıyorsun. Bu işler hiçte öyle kolay değil. Kaç kişi gümrüklerde süründü , kaç kişinin siparişinden salatalık çıktı biliyormusun?

Zamanında bende gümrüklerde süründüm , gümrükte tanıdık bulduk dediğimiz adamlar bile kazık attı. TR gümrüğü gerçekten çok katı arkadaşlar öyle şansımızı deneriz gibi bir durum yok. Cihazınız gözünüzün önünde neredeyse dokunabiliyorsunuz bile ama vermiyorlar. Tam çıldırmalık yani. Ayrıca paypal'da satıcı hakları diye bişeyde var. Satıcı cihazı sana gönderdiğini ispat ederse ki bununda bazı prosedürleri var çok rahat ispat edebilir. Bu durumda hiçbir hak talep edemezsin. Paypal'a mail atıp durursun artık. Tabi bir de cihazın geri kargolama masrafları vs. var. Yani senin cihazın gümrükten geri dönünce Çin'e bedavayamı gidiyor sanıyorsun ? Aç haritada Çin nerdeymiş tekrar bak , bir sorun olsa hakkını hukukunu nasıl arayacaksın arkadaşım? Zaten yassak olan bir şey bu. Yapabileceğin tek şey Çin'liler beni dolandırdı diye başlık açmak. Ama ben buradayım ve hep burada olacağım eğer ortada benden kaynaklanan bir hata yada zarar varsa gerekirse kendim karşılarım ve telafi ederim bu hatayı.

Birde sen Çin'de 400 dolara satılan bir telefonu burada 450 dolara almak istemiyorsun heralde ? Eğer öyleyse ki benim komisyonuma oha dediğine göre sen çin'de 400 dolar olan bir ''telefonun'' 50 dolara tüm yasakları falan da aşarak kapına kadar gelmesini ve 450 dolara almak istiyorsun. İşte gerçekten gülünç olan budur. Ben sana diyorumki Çin'de 400 dolar olan bir telefonu ben sana 500-520 dolar civarında bir fiyata sorunsuz olarak getirebilirim. Sencede yeterince adil değilmi ? Cihazın başına yolda bişey gelse , kutu boş çıksa yada başka bir cihaz gönderseler bunun hesabını verecek olan kişi benim.

Neyse yinede eleştirini dikkate alıp komisyon oranını biraz daha indirmeye ve farklı bazı uygulamalar yapmaya çalışacağım. Mesela 200 dolara kadar olan cihazlar ile 200 dolar üstündeki cihazların komisyonları farklı olacak. Belkide direkt yüzdesel olarak bişeyler belirleyebilirim şimdilik beklemede kalın üzerinde düşünmeye başladım bile , bakalım bulacağız bir yolunu. ama sizde lütfen elinizi biraz vicdanınıza koyun ve dediklerimi tekrar okuyun.

kardesim cok uzun yazmisin okumadim paypaldan her turlu parani geri alirsin 100 dolar komisyon kimse vermez bu sitede

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

Dostum sen paypal'ı öyle her itirazda anında para iadesi yapıyormu sanıyorsun. Bu işler hiçte öyle kolay değil. Kaç kişi gümrüklerde süründü , kaç kişinin siparişinden salatalık çıktı biliyormusun?

Zamanında bende gümrüklerde süründüm , gümrükte tanıdık bulduk dediğimiz adamlar bile kazık attı. TR gümrüğü gerçekten çok katı arkadaşlar öyle şansımızı deneriz gibi bir durum yok. Cihazınız gözünüzün önünde neredeyse dokunabiliyorsunuz bile ama vermiyorlar. Tam çıldırmalık yani. Ayrıca paypal'da satıcı hakları diye bişeyde var. Satıcı cihazı sana gönderdiğini ispat ederse ki bununda bazı prosedürleri var çok rahat ispat edebilir. Bu durumda hiçbir hak talep edemezsin. Paypal'a mail atıp durursun artık. Tabi bir de cihazın geri kargolama masrafları vs. var. Yani senin cihazın gümrükten geri dönünce Çin'e bedavayamı gidiyor sanıyorsun ? Aç haritada Çin nerdeymiş tekrar bak , bir sorun olsa hakkını hukukunu nasıl arayacaksın arkadaşım? Zaten yassak olan bir şey bu. Yapabileceğin tek şey Çin'liler beni dolandırdı diye başlık açmak. Ama ben buradayım ve hep burada olacağım eğer ortada benden kaynaklanan bir hata yada zarar varsa gerekirse kendim karşılarım ve telafi ederim bu hatayı.

Birde sen Çin'de 400 dolara satılan bir telefonu burada 450 dolara almak istemiyorsun heralde ? Eğer öyleyse ki benim komisyonuma oha dediğine göre sen çin'de 400 dolar olan bir ''telefonun'' 50 dolara tüm yasakları falan da aşarak kapına kadar gelmesini ve 450 dolara almak istiyorsun. İşte gerçekten gülünç olan budur. Ben sana diyorumki Çin'de 400 dolar olan bir telefonu ben sana 500-520 dolar civarında bir fiyata sorunsuz olarak getirebilirim. Sencede yeterince adil değilmi ? Cihazın başına yolda bişey gelse , kutu boş çıksa yada başka bir cihaz gönderseler bunun hesabını verecek olan kişi benim.

Neyse yinede eleştirini dikkate alıp komisyon oranını biraz daha indirmeye ve farklı bazı uygulamalar yapmaya çalışacağım. Mesela 200 dolara kadar olan cihazlar ile 200 dolar üstündeki cihazların komisyonları farklı olacak. Belkide direkt yüzdesel olarak bişeyler belirleyebilirim şimdilik beklemede kalın üzerinde düşünmeye başladım bile , bakalım bulacağız bir yolunu. ama sizde lütfen elinizi biraz vicdanınıza koyun ve dediklerimi tekrar okuyun.

kardesim cok uzun yazmisin okumadim paypaldan her turlu parani geri alirsin 100 dolar komisyon kimse vermez bu sitede

Alıntıları Göster
    başlık güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 23 Haziran 2014; 22:50:39 >

• Lenovo k900 bulabilir miyiz acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allroad

Lenovo k900 bulabilir miyiz acaba?

P.m atıldı

• Komisyon oranı ve çalışma sistemi güncellendi.

• Son düzenleme daha iyi olmuş. Ama yuksek fiyatlarda bu yüzde 20 olmaması lazım. Örn. 500$ üzeri yüzde 10 olması lazimki fiyatta bariz fark çıkmasın.

• Bence %20 komisyon çok iyi arkadaş yuksek fiyatlı tel için bu oranın çok olduğunu soylemiş bence gayet yerinde 400 500 dolar bi tele verebilrcek butcesi olan adamın bi 100 doları daha bulabileceğini duşunuyorum

• saçmalamayın beyler resmen dolandırıcılık tanımadığınız bir insana 450 dolar vereceksiniz telefon o adama gidecek sizde bekleyeceksiniz sizce mantıklımı yapmayın arkadaşlar.madem öyle siz marka modeli söyleyin adam getirsin türkiyeye daha sonra size elden versin sizde parasını verin yada size ücret ödemeli göndersin telefonu alıp ödemeyi yapın.o kadar güvenebiliyorsunuz ben size daha garanti bir yol söyleyim benim babam kaptan sürekli yurtdışı gidip geliyor siz bana parayı verin ben aldırayım sonra gelirken getirsin gemiyle geldiği için gümrük sorunuda yok rahat rahat limana girip çıkarabilir istediği kadar telefonu gümrükte yok .olur mu hiç böyle birşey bu durumda güvenilir mi biraz mantıklı düşünün önce telefon gelsin sonra para verin komisyonuda neyse verirsiniz alınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66latspell1905

saçmalamayın beyler resmen dolandırıcılık tanımadığınız bir insana 450 dolar vereceksiniz telefon o adama gidecek sizde bekleyeceksiniz sizce mantıklımı yapmayın arkadaşlar.madem öyle siz marka modeli söyleyin adam getirsin türkiyeye daha sonra size elden versin sizde parasını verin yada size ücret ödemeli göndersin telefonu alıp ödemeyi yapın.o kadar güvenebiliyorsunuz ben size daha garanti bir yol söyleyim benim babam kaptan sürekli yurtdışı gidip geliyor siz bana parayı verin ben aldırayım sonra gelirken getirsin gemiyle geldiği için gümrük sorunuda yok rahat rahat limana girip çıkarabilir istediği kadar telefonu gümrükte yok .olur mu hiç böyle birşey bu durumda güvenilir mi biraz mantıklı düşünün önce telefon gelsin sonra para verin komisyonuda neyse verirsiniz alınca
    başlık ve çalışma sistemi güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 23 Haziran 2014; 22:51:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza456

Bence %20 komisyon çok iyi arkadaş yuksek fiyatlı tel için bu oranın çok olduğunu soylemiş bence gayet yerinde 400 500 dolar bi tele verebilrcek butcesi olan adamın bi 100 doları daha bulabileceğini duşunuyorum

Bence yanlış düşünüyorsun. Bu senin kanaatin sonuçta satıcı için bişey değişmeyecek ucuz telefon alandan az pahalı telefondan çok kazanmak ticarette bu oranlarda olmaz.

• tlf getiren şahıs getirsin.türkiyede kendi elden versin.
  • barocker kullanıcısına yanıt
    sen bana bütün bilgilerini versende birşey değişmez ki ben sana paramı isteyerek verdiğim için hiç bir hak talebinde bulunamam heleki bu alışveriş senin hesaplarınla yapılacak ki aynı şekilde hak iddiaa edemem olası bir dolandırıcılıkta ekiple gelsem suç duyurusunda bulunamayız ben seni tehdit etmeye birşey yapmaya gelsem suçlu duruma düşerim yine ben zararlı çıkarım yani sakat işbütün bilgilerini bilsemde..belki güvenilirsin ben orasını bilmem Allah için tanımıyorum o yüzden dolandırıcısın değilsin diyemem ben olan fikrimi söylüyorum bu aslında kişisel değil sadece seni kapsayan birşey değil böyle satış yapan herkesi kapsıyor söylediğim.
  • ego37 kullanıcısına yanıt
    normal olan zaten bu telefon getirilir 400 dolarsa ne kadar komisyon istiyorsan onuda eklersin elden alırsın yada ücret ödemeli kargoyla gönderirsin ücreti verir kargoyu alır en normali oluru bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.