Şimdi Ara

Watch Dogs'a Çeşitli Sorunları Düzelten Bir Yama Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Ubisoft forumlarında yapılan duyuruya göre, Watch Dogs için yeni bir yama üzerinde çalışılıyor. Bu yama bozulmuş kayıt dosyalarını düzeltecek ve oyuncuların yaşadığı online sorunları da çözecek. 

Yama PS3 ve PS4 için çıkmış durumda, ancak PC oyuncularının biraz daha beklemeleri gerekiyor. Yama bu hafta içerisinde oyunun çıkmış olduğu bütün platformlar için yayımlanmış olacak.  

Ayrıca yamayla birlikte daha önceki yükleme ekranı bug'ı sonucu bozulmuş olan dosyalar da düzeltiliyor ki bu yüzden bazı oyuncular oyunu açamıyordu bile.  

• Gerek kalmadı, 2-3 ay bekleyip GTA 5 indiririz. Boşa uğraşmasın Ubi.

Onlara uğraşacaklarına bir PoP serisine uğraşsınlar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • işte bu güzel haber:)

• Onlar yama çıkarana kadar oyunu bitirmeyen kalmadı.
  • kimse kendini kandırmasın gta wd grafikleri çok iyi fakat gta 5 daha gerçekçi olacak . Zaten ps3ten biliyoruz az çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yeni watch dogs haberinde inceleme geliyor aklıma...

• BSC incelemek için yamayı bekliyordu artık incelemeyi birkaç gün içinde görürüz diye düşünüyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • optimizasyonla ilgili bi duzeltme olmıcak mı yamada ?

• Save dosyam birden yok oldu %60 da baştan başladım herşeyi yaptım oyunu bitirdim adamlar oyun çıkalı kaç hafta oldu şimdi yayınlıycaz diyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fernando torrent

optimizasyonla ilgili bi duzeltme olmıcak mı yamada ?

evet, pc için optimizasyon ve performans artışı geliyor. bellek kullanımına düzelme gelecek muhtemelen.

• Umarım "Unable to connect to public session.Please check your NAT type" Sorununu Düzeltmiştirler.
  • sanırım bsc'de yükleme ekranında takıldı. inceleme yeni patch'den sonra gelse bari.
  • Arkadaşlar yama gece 22:00 de çıktı Uplay otomatik kurdu oyunda az da olsa düzelmeler mevcut GTX 770 ile ultra da sıkıntsız oynuyorum. Birde nvidia dan yeni güncelleme Watch dogs için yeni driver olursa çok daha iyi olacaktır.
  • hala bekliyorum oyunda act1'de optimizasyonu özürlü olan oyunu oynamam ubi kusura bakma
  • oyunu oynadık bıtırdık sıkıldık bır kenara attık bıle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.