Şimdi Ara

En Etkili Legendary;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

En Etkili Legendary;

(En Son Oy Tarihi: 10.6.2018)
Giriş
  • Etki, kullanışlılık ve olabildiğince fazla deck'e uyum sağlayabilmesi bakımından en iyi Legendary kartları, tüm oyunculara craft önceliği olarak fikir verebilmek adına, anket ve akabinde yorumlarınızla aşağı yukarı tespit etmeye çalışalım.

Anket seçeneklerinde kısıtlı olduğumuzdan ötürü; Nat Pagle, Millhouse Manastorm, Lorewalker Cho...vs gibi kartların yanısıra, class kartlarını da eklemedim.

Ekleme: Birden fazla seçim mümkündür.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Desteye alınabilirlik ve ilk craft demişsiniz bu yüzden cairne diyecektim ama bana göre en etkili slyvanas.Karşıyı direkt tereddüte sokuyor ve en kötü bir silence removal veya minyon kaptırabiliyor.
  • cairne ve black kinght bence bir adım önde
  • Bu desteye göre değişir tabi. Önceden shaman oynadığım için Leeroy hiç aklıma bile gelmiyordu ama miracle rogue destesinde olmazsa olmaz legendarylerden birisi, tek turda 26 hasar verebiliyor (tabi şans çok önemli bir faktör burada). Shaman oynarken Ysera ve Ragnaros destemden çıkarmadığım iki legendary olmuştur, roguede ise Leeroy ve Edwin şimdilik ama düşününce Ysera ve Ragnaros olmadan shaman destesi kurmak pek zor olmasada Leeroy olmadan miracle destesi kurmak daha zor.
  • Masaya indiği gibi oyuna etki eden ve hemen hemen her class ve destede kullanılabilecek kart Ragnaros bana göre.
  • Ben Handlock ve Miracle Rogue oynanıyıcısı olduğum için kombolarla çok güzel bir bitirici oluyo Leeroy. Şöyle bir şey de var eğer ilk olarak Leeroy craftlarsanız handlock, miracle ve bir çok rush destede kullanabilirsiniz.Bunun yanında Sylvanas ve Ragnaros'da bir çok desteye girebilir nitelikte.
  • Leeroy şimdiden birinciliği kapmış lakin Rogue haricinde gerçekten bu kadar etkili bir kart mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açık ara leeroy bence. Her türlü gideri var :D Tam bir bitirici. 2. olarak Ragnaros. Çok şükür ikiside var. Leeroy bana daha çok oyun kazandırıyor zoo olsun handlock olsun miracle olsun huntard olsun aggro desteler olsun her türlü iş yapıyor.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Handlock destesinde Power Overwhelming ve Shadowflame kombosuyla çok can yakıyor.
  • Ragnaros, o ateştopunun yarattığı heyecan yeter
  • Deathwing neden fazla talep görmüyor? Oyuna direk olarak ve ciddi manada etki eden bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Deathwing neden fazla talep görmüyor? Oyuna direk olarak ve ciddi manada etki eden bir kart.

Ben de beğeniyorum aslında ama Alex gibi duruma fazlaca bağlı olduğundan kabul görmüyor sanırım. Alex de duruma göre çok faydalı olurken duruma göre sadece zarar oluyor elde fazlalık kart oluyor, bu da. Gerçi çıksa ben Rogue desteme koyarım o ayrı
  • 1600 dust bekliyor, ben halen craftlayabilmiş değilim 5. legend'ı

Leeroy Jenkins çok popüler lakin Priest için, özellikle de benim destem için fazlaca gereksiz. Ragnaros removalsa eğer; Deathwing area removal ki kalabalık masada Ragnaros'un 8 damage'i tamamen ziyan da olabiliyor. Ek olarak daha masaya koyulan Ragnaros'tan da sıkıntı çekmiş değilim, hiçbir zaman 2 turn'ü görmedi.

Benim stilim için sanırım en makul legend Deathwing gibi. Rakip, Hex...vs gibi instant removal'ları zaten Deathwing'e gelene kadar harcayacaktır (Cairne, Velen...vs için ki hep böyle oluyor) Evvela minion'dan ziyade spell üzerine bir destem olduğundan "ah burda Deathwing" olsa dediğim çok oyun oluyor @gokg.

Tezlerim bunlar, sen de onay verirsen; hemen craftlıyorum

Ekleme: Craftladım, desteye alıp dört oyun attım; ikisinde Deathwing'le bitirdim

En Etkili Legendary;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Oyun stilinize uyacağını düşünüyorsanız craftlayın derdim ben de zaten :) Toz harcama konusunda çok düşünmem açıkcası ben de, bu kart bu desteye uyar diye düşünürsem o karta ne denirse densin craftlarım. En son Demolisher craftladım mesela Sırf level kasmak için yapmaya karar verdiğim Warrior destesine Gorehowl ve Shield Slam açmayı planlıyorum. Rahat olmak lazım bana göre.

Hayırlı olsun bu arada. Pişman olacağını sanmıyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 20 Haziran 2014; 1:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Oyun stilinize uyacağını düşünüyorsanız craftlayın derdim ben de zaten :) Toz harcama konusunda çok düşünmem açıkcası ben de, bu kart bu desteye uyar diye düşünürsem o karta ne denirse densin craftlarım. En son Demolisher craftladım mesela Sırf level kasmak için yapmaya karar verdiğim Warrior destesine Gorehowl ve Shield Slam açmayı planlıyorum. Rahat olmak lazım bana göre.

Teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde ne var ne yok savuruyorum da, gidişat iyiye değil

• Bence onyxia, illidan, zordormu vs. dan önce thalnos olmalıydı seçenekler arasında.
  • Haklısın @prayerx. Illidan'a zaten oy veren olmamış ki sanırım bundan sonra da olmaz. Illidan'ın yerine aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Çok isabetli bir karar oldu sanırım

En Etkili Legendary;
     En Etkili Legendary;

Sanirim golden isinize yaramayan legend geldi dischent edip yeni legend yapcaktiniz iatediginizi. Ayni durum benim de basima gelmisti cok arastirmistim forumlardan en cok kullanılan legenderyleri. Leeroy un vardi ragnaros dusunuyordum bir iki arksdasmin onerisiyle alex yaptim ama sonra biraz pisman da oldum. Manasi cok yuksek baska bitirici kartlarm var desteyi yavaşlatıyor keza deathwingde oyledir. Bence sınıfların kendi legendleri craftlanmali oncelikle. Edwin i yapmadim mesela hala questing adventurerla idare ediyoruz :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.