Şimdi Ara

Yeni giriş seviyesi iMac ülkemizde satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Yeni giriş seviyesi iMac ülkemizde satışa sunuldu





    Apple'ın masaüstü hepsi-bir-arada serisi iMac için geçtiğimiz günlerde duyurduğu giriş seviyesi versiyon vakit kaybetmeden ülkemizdeki Apple Store mağazalarında satışa sunuldu.




    21.5 inçlik Full HD IPS LED ekran taşıyan yeni iMac versiyonunda bu kez Haswell tabanlı çift çekirdekli Core i5 işlemcisine yer verilmiş. 1.4GHz saat hızında çalışan işlemcinin yanında Intel HD 5000 grafik birimi yer alıyor. Turbo Boost ile işlemcinin frekansı 2.7GHz'e kadar çıkabiliyor. 




    8 GB 1600 MHz LPDDR3 RAM bellek taşıyan yeni iMac, 500GB HDD kapasitesi ile geliyor. Opsiyonel olarak daha yüksek kapasite veya SSD birimi temin etmek mümkün.




    Bağlantı seçenekleri olarak 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0, iki Thunderbolt girişi, 4 adet USB 3.0 girişi, 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet, DVI, VGA ve dual link DVI destekli Mini DisplayPort çıkışı sayılabilir. 




    Apple yeni iMac modelini an itibariyle 9 taksit imkanı ile 2999TL olarak satışa sunmuş durumda. Siparişlerin sevkiyatı ise 5-7 gün olarak belirlenmiş.  

     

     



    Kaynak:http://store.apple.com/tr/buy-mac/imac







  • apple rules..

  • Eski teknolojiye para vermek kadar saçmalık olamaz

  • Alana hakkımı helal etmemm :D

  • Eski parayla 3 milyara i5 ve 500gb mekanik hddli bir makine alacaksınız.
    Ve bu makineyi Apple giriş seviyesi iMac olarak tanıtıyor, 3000TL istiyor.
    Düşündürücü?
    Bu neyin kafası diyesim geliyor...
    Tamam apple kalitesi, inceliği, tasarımı ,ekran netliği ,ips oluşu filan ama bu fiyat Yazıktır günahtır ya.

  • bu işlemciye bu para değmez. ederi 1500 tl.

  • O paraya öküz alınır öküz (özentiyim yes)

  • Buna 3000 Tl vereceğime:
    Daha büyük ekranlı + Dokunmatik + 2GB Ekran kartlı
    ve de 1949 TL ye Lenovo alırım ben.
    http://www.hizlial.com/lenovo-c560-57-324654-core-i5-4570t-29ghz-6gb-1tb-2gb-gt705m-23-windows-8-all-in-one-pc/10372830

  • Giriş seviyesi 3000tl. O paraya gtx780 li bilgisayar toplanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 19 Haziran 2014; 11:02:31 >
  • 3000tlye ps4 ü 3 é katlayan PC toplanır. Bu giriş seviyesi vay be.

  • Casper'da şu iMac'in içerdiği donanımlara sahip ve en aşağı 4 kat daha ucuz olan modeller var. Apple olunca WOOOW, Casper olunca AUUUUV. Halbuki aynı işlemci, aynı HDD, aynı ekran kart (zaten işlemci içerisinde)

    Hey gidi be.
  • siz ne anlarsınızki mac nasıl birşey sizin için önemli olan donanım eski teklonojiymiş miş işlemci iyi değilmiş stabil düzgün çalışkyosa ne farkeder anlamıyorum valla sizi

  • 3000tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozican0148

    siz ne anlarsınızki mac nasıl birşey sizin için önemli olan donanım eski teklonojiymiş miş işlemci iyi değilmiş stabil düzgün çalışkyosa ne farkeder anlamıyorum valla sizi

    3000 tl lik herhangi bi bilgisayar kullanmadın hiç heralde 3000 lira veriyosun elbette stabil olacak.3000 lira verdiğin bu bilgisayar en son oyunlarda da stabil olsun kolaysa.(Tabi oyun bulabilirsen).Ekran kartı bile koymadan utanmadan bu fiyata satıyolarsa ve alan da varsa helal olsun.
  • GiRi$ seviyesi olmus. (Nereye, nasil,...)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 302sino

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozican0148

    siz ne anlarsınızki mac nasıl birşey sizin için önemli olan donanım eski teklonojiymiş miş işlemci iyi değilmiş stabil düzgün çalışkyosa ne farkeder anlamıyorum valla sizi

    3000 tl lik herhangi bi bilgisayar kullanmadın hiç heralde 3000 lira veriyosun elbette stabil olacak.3000 lira verdiğin bu bilgisayar en son oyunlarda da stabil olsun kolaysa.(Tabi oyun bulabilirsen).Ekran kartı bile koymadan utanmadan bu fiyata satıyolarsa ve alan da varsa helal olsun.


    Alan vardır herhalde de siz nasıl başkasının parasını helal ediyorsunuz :)
    apple alan kişiler genelde oyun düşünmez ayrıca. mesela müzisyenseniz logic kullanırsınız pc de saatlerce uğraşacağınız bir müziği burada hiç zorlanmadan yaparsınız.. ama tabi doğru oyun oyun oyun.




  • Apple farklıdır ve bu farkı sadece kullananlar bilir boş çene yapıp günde 10 saat battlefield oynayan ergenler anlayamaz.Kimisi AMD R295X2' 1500$ kimisi titan z'ye 3000$ verip abd den getirtir yada ülkemizde 10.000tl ye alır adı hardcore oyuncu olur adamın sistemini toplasan 30.000 tl den aşağı değildir bizimkilerde 3000tl ye dünyanın en gelişmiş bilgisayarı titanı topladıklarını sanırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 19 Haziran 2014; 12:55:38 >
  • Bu forumdaki insanlar yavaştan beni baymaya başladı, kusura bakmayın. Yok eski teknolojiye bu parayı vermem yok aklına şaşarım vs. Önce bir kullan, bir bilgi sahibi ol da ondan sonra fikir sahibi olursun.

    Bundan 4 sene önce 27lik imac aldım, halen çatır çatır sorunsuz takılmadan kullanıyorum. 0 kablo problemi, harika bir arayüz deneyimi, ücretsizleşen güncellemeler, uyumluluk, sürücü, virüs vs sorunları yok. Ne bir tuşu eskidi ne bir yeri deforme oldu, ne bir yavaşlık, ne bir format ihtiyacı oluştu.

    Ben sadece keyfime baktım. Bu bilgisayarı alan kişinin de beklentisi budur. Tasarım için almak isteyen de olabilir, kaliteli monitörü için de. Kablo problemlerinden kurtulmak için de.

    Öte yandan salona kurduğum PC daha 1 sene olmadı patlamalar çatlamalar başladı. Yıllardır pc kullanmıyordum. Bir hata yaptım ve oyun oynamak için kurdum bir tane, daha da yapmam. Alırım konsolu bakarım keyfime. Ama vay ezik ah salak PC kullanıyorlar da demiyorum. Herkesin tercihi kendine.

    Sen verme 3000TLyi kardeşim verene de dil uzatma.





  • Apple ve giriş seviyesi,kime göre ?

  • giriş seviyesi tabi niye şaşırdınız ki alanlara giriyor gayet de
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.