duble paylasım ıcınde ayrıyetten skınlenmıs bır scanya var ve ınterıonurlu ıveco yalnız mod klasorune atarken ıcınde baska arac olmasın butun verdıgımpaylasımlarda vardır bu benım verdıklerımı ındırırken(tırları) ıcınde baska arac olmasın daha rahat oynarsınız
"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile... Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz... Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."
yukarıdaki rapid dosyasını mod klasörğne kopyalıyoruz değil mi? ayrıca 1.06 yaması varmış bu oyunun.sizde varmı bu yama veya çok gerekli midir? siz hangi versiyonuyla oynuyorsunuz?
yukarıdaki rapid dosyasını mod klasörğne kopyalıyoruz değil mi? ayrıca 1.06 yaması varmış bu oyunun.sizde varmı bu yama veya çok gerekli midir? siz hangi versiyonuyla oynuyorsunuz?
hocam sen 1.06 yaması olmadanmı oynuyordun şimdi bu yamanın sağlıklı çalışması için oyunun orjinal kurulum olması gerekir.bu yama; indirip mod'a attıgımız tırlarla gelen aksesuarların oyunda gözükmesini sağlar.yani oyuna aksesuar dükkanı açar..
"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile... Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz... Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."
*süper modda olan herşey ve dahası *tüm modlardan en güzel eklentiler *büyük şehirlerde gerçeğe daha yakınlık.. *yanlış tabela hataları düzeltme *yeni eklenen volvo final ve mb turismo *daha değişik trafik işaretleri ve göz alıcı lambalar *daha gerçekçi araç fiyatları *daha fazla benzinci mola yeri vb.. *daha değişik türk skinleri ekler(prens_86 katkılarıyla) *hatalı iç görüntülerde düzeltme *yeni göstergeler *oyun içinde ve dışında hata vermeyen tek mod
NOTLAR:
*MB Turismoda kayma hatası düzeltilemedi çalışmalar sürüyor *yeni sürücülerle kesinlikle hata vermez *oyunun batı ve iç kesimleri tamamlanmıştır,rize(yakında trabzon) ve antalya dahil olmak üzere doğu bölgeler full versiyonda verilecektir.. doğu bölgelerinde oyun hata verebilir.. *bazı otobüs terminallerinde yolcu bırakamama sorunları düzeltildi.(bakamadıklarım bidahaki sefere inşallah) *ekran kartım tamirde olduğu için fazla ss koyamadım inşalalh sonra.. *eleştiri ve akılcı yorumlara göre full versiyonda imkanlar doğrultusunda yapılacaktır.benden imkansızı istemeyin(camii vb)
TEŞEKKÜR EDERİM.UMARIM BU HATASIZ ÇALIŞIR(PRİSİM 3D FALAN OLMADAN)
İşyerindeyim kardeşlerim.Gece evde yapmaya çalışırım.Rapiddenmi istersiniz?Birkaç denemem başarısız olmuştu.Ayrıntılı anlatım yapabilir- misiniz bana.
ben rarlamadan yapmaya çalışmışım,bu zamana kadar,geçmiş tarihte benden upload isteyip,cevap vermediğim arkadaşlardan özür dilerim. yaa ne adamım ben bi kerede stogare işini çözmüştüm.iş buna gelince tökezledik
@hbo @RockweLL yukarıda ki link örnektir.üşenmedim tır indirdim,yaptım.(black edition)
Yarına istediğiniz vabis hazır o.k.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #GECE# -- 4 Eylül 2008; 17:21:00 >
ben rarlamadan yapmaya çalışmışım,bu zamana kadar,geçmiş tarihte benden upload isteyip,cevap vermediğim arkadaşlardan özür dilerim. yaa ne adamım ben bi kerede stogare işini çözmüştüm.iş buna gelince tökezledik
@hbo @RockweLL yukarıda ki link örnektir.üşenmedim tır indirdim,yaptım.(black edition)