yha arkadaslar ve bılenler bı kactane haulın modları ıcın sıte paylasacak olan varmı yha hardtrucktr ve truck-phorum harıc bılenler nolu ryazssın
ŞUNU ANLADIM İNDİRECEK TIR KALMADI HERHALDE.
@hbo SHERYO'NUN SİTESİ VAR.AMA TAM LİNKİ BİLMİYORUM.ŞÖYLE OLABİLİR.sheryofree..GOOGLE DAN ARATTIR BAKALIM.EN SON İNDİRDİĞİN BİRAZ TUHAF Bİ MOD'A BENZİYOR.CARGO FALAN, DORSELER DE DEĞİŞİK GELDİ BANA.
kardesım sheryoyada baktım aynı araclar o cargolu moddada cok cakısma var acayıp hata rapaoru verıyor sıldım gıttı adam gıbı arac yok bı tane ıveco tırla kamyon ındırdım oda donuste hakımeyıtı kaybedıom cok hızlı donuo drıft yapar gıbı sankı sıtelerın dıbı kuruyuk arac yok pıyasada
yaa arkadaşlar diyelim trailer siparişi verdiniz onunla herhangi bir şirketten nasıl yük alabiliriz?yük alma yerine gidiyorum- hani beyaz bir ok - yükü seçiyorum işi kabul ediyorum diyorum benim trailer gidiyo yerine başka trailer geliyo şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iisskkoocc -- 26 Ağustos 2008; 10:33:17 >
ELİNDE ŞU ARAC CALISIR VAZIYETTE UPLOAD EDEBILIRMI ALLAH RIZASI ICIN TRUCK PHORUMDAKILER INDIDE CALISMADI NOLUR YAPABILEN YOKMU SUNU CALISTIRABILEN PAYLASIRMISINIZ EN COK ISTEDIGIM ARAC BU ERDINC SENDEDE VARSA BUNLARDAN BPAKETIN ICINE ATARMISIN OLANLARDA PAYLASABILIRMI ACABA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbo -- 26 Ağustos 2008; 12:01:20 >
pusatsinan kardeş nasıl EU Map 2.2 güzelmi beğendin mi??
süper kardesde 2.2 de deil b 2.1.2 ben 2.2 yide oynadım
Hmm bende öyle tahmin etmiştim 2.1.2 enteresan bir harita versiyonu ama ben beğendim sürüklüyor oynarken yollar,hele birde böyle viyadük gibi yüksek köprüler var iki şeritli gidiş geliş etraf yemyeşil sanki yayla yolları İnsan bu haritada dolaştıkça yeni yollar keşfeder gibime geliyor....
HBO BENDE SENIN DEDIGIN GIBI YAPTIM OLMADI ONUN ICIN SORDUM AMA ARKADASLAR YAPTIGINIZ İSLER COK GUZEL DORSE YAPILIYOR MU BILMIYORUM AMA SIZDEN BIR RICAM VAR ATASEVER NAKLIYAT YAZILI DORSE YAPILEN VARSA YAPSIN BIDE ARKADASLAR ESKI ARABALAR DAN BILMIYORUM BILEN VARMI VOLVO F89 DIYE ARABA VAR KOYARSANIZ CIK GUZEL PLUR O DORSEYE