Ya ati x300 ekan kartım vardı.Dün x1650xt aldım.Önceden prism.3d hatası vermiyodu.Yeni ekran kartını takınca şimdi hata vermeye başladı.1.06 ya yükselttim oyunu aynı sorun devam ediyor.Nasıl düzeltebilirim acaba??
Valla ekran kartının driverini güncellediğinde bildiğim kadarı ile o lanet olası sorun hal oluyor.İlk zamanlar bende çok çekmiştim.Güncelledim sorun kalktı ortadan.Umarım sende de olur.
ya oyun baydı beni ya, git git bitmiyor afyondan eskişehire varıyorum 12 saat geçiyor
DH-KEMALİSTLER BİRLİĞİ##HASHUSSPOR||VI.193||DH HT TAKIMI##HASHUS1099##ATATÜRK DİYOR Kİ: CUMHURİYETÇİLİK:Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve en akılcı uygulamasını sağlayan yönetim şekli Cumhuriyettir. İNKILAPÇILIK:Bizi öldürmedikçe, kafalarımızdaki akımı boğmadıkça, başlayan inkılâp ve yenilik asla durmayacaktır MİLLİYETÇİLİK:Gençliğin çalışkan, duyarlı ve milliyetçi yetişmesi esas dileklerimizdendir HALKÇILIK:Herkes yasa önünde tamamen eşit mumale görmek zorundadır. Sınıf, aile, fert arasında ayrım yapılamaz. LAİKLİK:Laiklik yalnız din ve dünya işinin ayrılması demek değil. Yurttaşların,vicdan ibadet ve din hürriyeti de demektir DEVLETÇİLİK:İktisatta devletin ilgisi fiilen yapıcılık olduğu kadar, özel girişimi teşvik ve yapılanları denetlemektir[/