Giriş | |
|
|
|
6 Ağustos 2008; 20:33:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: PELOTON Arkadaşlar oyun açılırken hani ilk başta grafik ayarları geliyodu ayarlamak için, ben ona tik koyup işaretlediğim için artık ayarlar çıkmıyo, fakat ayarları değiştirmem lazım tekrar nasıl çıkartabilirim o menüyü. Teşekkürler. Arkadaşım Başlat/Tüm Programlar Altında Haulin'i Bul Orada Configure Olması Gerek Yada Onun Gibi Birşey Ona Tıkla Aynı Pencere Açılır...
|
|
|
6 Ağustos 2008; 21:09:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur825 quote:
Orjinalden alıntı: hbo HAYIRDIR SITE DURULMUS euro truck similator çıktı ondandır bız haulıncıyız haulıncı kalacaz
|
|
|
7 Ağustos 2008; 0:38:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hbo quote:
Orjinalden alıntı: BEDRANA anlaşılan bu skin işi baya sorun yaratmış prens_86 arkadaşım çok takma yaa sende bak ne demişsin siz firmaya oy veriyosunuz yapılan çalışmaya değil demişsin zaten hbo nun metroyla katılması olmamış orjinalde olan bişey farklı firma olsaydı oda modda olmayan firmalardan daha adil bir yarışma olabilirdi...ben yaptığım yoruma aynen katılıyorum...sende birşeyler yaptın ve kendin zevk aldıysan bu işten yeter prens_86 böyle düşün birazda... bu metroyu zaten ben duzenledım o yazıları falan dıkkat edersenız orjınalındekı yazılar kucıkl bendekı buyuk fırmalar serbesttı herkez ıstedını secmekte serbesttı ben ona kotude yaptın demedım zaten guzel benzetmıs hatta kendısı bıle beyenmemıstı benım aracı ustte dedıgım gıbı ole bır gır gır ıstıosanız sılerım yanı bana bakılacak olursada onunkı gercekcı aynısı cunku ben hatta yapamamıstım kendısınede demıstım sorun yaratmaya ve olayı bılıp bılmeden konuları fazla buyultmeye gerek yok herkese tesekkur ederız prens tskler genede kardesım skın ıcın kafana takma dedım gıbı dostluk onmlı bu sadece bı eglence valla olayı ister büyütün ister küçültün ben prens isyankar bir mesaj atmış diye yazdım fazla takmasın diyeee...yani kim ne demiş kaç vermiş alakam olmaz hayırlı çalışmalar size
|
|
|
7 Ağustos 2008; 0:40:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: StreloK quote:
Orjinalden alıntı: PELOTON Arkadaşlar oyun açılırken hani ilk başta grafik ayarları geliyodu ayarlamak için, ben ona tik koyup işaretlediğim için artık ayarlar çıkmıyo, fakat ayarları değiştirmem lazım tekrar nasıl çıkartabilirim o menüyü. Teşekkürler. Arkadaşım Başlat/Tüm Programlar Altında Haulin'i Bul Orada Configure Olması Gerek Yada Onun Gibi Birşey Ona Tıkla Aynı Pencere Açılır... Çok teşekkür ederim @StreloK unutmuştum oldu şimdi..
|
|
|
7 Ağustos 2008; 10:04:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BEDRANA quote:
Orjinalden alıntı: hbo quote:
Orjinalden alıntı: BEDRANA anlaşılan bu skin işi baya sorun yaratmış prens_86 arkadaşım çok takma yaa sende bak ne demişsin siz firmaya oy veriyosunuz yapılan çalışmaya değil demişsin zaten hbo nun metroyla katılması olmamış orjinalde olan bişey farklı firma olsaydı oda modda olmayan firmalardan daha adil bir yarışma olabilirdi...ben yaptığım yoruma aynen katılıyorum...sende birşeyler yaptın ve kendin zevk aldıysan bu işten yeter prens_86 böyle düşün birazda... bu metroyu zaten ben duzenledım o yazıları falan dıkkat edersenız orjınalındekı yazılar kucıkl bendekı buyuk fırmalar serbesttı herkez ıstedını secmekte serbesttı ben ona kotude yaptın demedım zaten guzel benzetmıs hatta kendısı bıle beyenmemıstı benım aracı ustte dedıgım gıbı ole bır gır gır ıstıosanız sılerım yanı bana bakılacak olursada onunkı gercekcı aynısı cunku ben hatta yapamamıstım kendısınede demıstım sorun yaratmaya ve olayı bılıp bılmeden konuları fazla buyultmeye gerek yok herkese tesekkur ederız prens tskler genede kardesım skın ıcın kafana takma dedım gıbı dostluk onmlı bu sadece bı eglence valla olayı ister büyütün ister küçültün ben prens isyankar bir mesaj atmış diye yazdım fazla takmasın diyeee...yani kim ne demiş kaç vermiş alakam olmaz hayırlı çalışmalar size sagol kardesım sanada tskler genede yorumların ve bılgılerın ıcın
|
|
|
7 Ağustos 2008; 16:35:37
|
|
|
şu otobüs modu için link verebilecek bir arakdaş var mıdır acaba bütün linkler kırık saolun
İntel 8400 3,0 Default/ Gigabyte P35DS3R/4x1 gb Corsair XM2 DDR2 675 Mhz/Sparkle 8800 GTS/520 Watt TAGAN 2/ 3x500 Gb Seagate 32Mb Cache HDD/3xLG DVDRW Sata+1 Asus DVDRW/Sony 22 CRT/Logitech Mx 1000/LX500/OCZ Vendetta 2/CmStacker/2000 W Powersonic
|
|
|
|
|
7 Ağustos 2008; 17:35:41
|
|
|
Ey Haulin işte seninde ipin dama atıldı. şimdik ETS devri başladı. Aynı bir zamanlar Kinf Of Road'ın da unutulduğu gibi sende unutuluyorsun
|
|
8 Ağustos 2008; 8:11:27
|
| | | |