EVET ARKADASLAR DIKKAAAT HERKES BURAYA PRENS_86 VE HBO KAPISMASI ARKADASLAR ARAMIZDA BIR IDDAYA GIRDIK HANGIMIZIN SKINI DAHA GERCEKCI VE BU OYLAMAYI SIZE BIRAKTIK EVET SSLER MEYDANDA OYLARINIZI BEKLIOZ HANGISI DAHA GERCEKCI PUANLAMALARI 10 UZERINDEN DEGERLENDIRILECEKTIR BU SAYFA BOYUNCA PUANLAMA YAPILACAK HADI ARKADASLAR OYLARINIZI BEKLIOOOZ :):):):) HBO:TRAVEGO(METRO) ARKADASLAR OYUNUZU MESAJLARINIZIN ALTINDADA KULLANABILIRSINIZ ORNEGINHBO:10/9 VEYA PRENS_86:10/9 ILGISIZ KALMAYALIM YILDIZIN YETER MERCEDESIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbo -- 4 Ağustos 2008; 21:45:38 >
prens_86 daha kaliteli bir resim kullanmış. Metro turizm biraz tırtıklı olmuş. Bu yüzden Sen Turizm daha gerçekçi duruyor. Ama yazı üzerindeki kuş resmi cama yapışık olmalı ve sağda solda Hatay-turizm gibi ifadeler yer almamalı. Madem en gerçekçiyi arıyoruz detaylara da dikkat etmemiz gerekir. Mesela otobüsün arkasındaki çapraz yazı skin çalışmasında yok. Kullanılan otobüs de resimdekiyle eş olursa süper olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 4 Ağustos 2008; 22:28:40 >
prens_86 daha kaliteli bir resim kullanmış. Metro turizm biraz tırtıklı olmuş. Bu yüzden Sen Turizm daha gerçekçi duruyor. Ama yazı üzerindeki kuş resmi cama yapışık olmalı ve sağda solda Hatay-turizm gibi ifadeler yer almamalı. Madem en gerçekçiyi arıyoruz detaylara da dikkat etmemiz gerekir. Mesela otobüsün arkasındaki çapraz yazı skin çalışmasında yok. Kullanılan otobüs de resimdekiyle eş olursa süper olur.
caadas onerılerın ıcın sagol kardesım fakat bı parantez acayım ben bu skını oyunda cekerken hıc bı tırtıklık yok screen shottada yok jpeg yaptımmı bole oluo herhalde jpeg kalıte dusuruo ondan olabılırmı yoksa oyunda gayet net herseye dıkkat ettım hatta ek mercedes amblemı koydum maksat fuar arabası gorunumunu tasısın ;) tesekkurler yorumların ıcın
çaadaş yorumlarınızla beraber puanlamada yaparsanız daha bi makbule geç