Arkadaşlar tırlarin hızlarni yükseltmek için ne yapmam gerekiyor.
oyunu kaydettigin save klasörüne gir ordaki "game.sii" yi not defteriyle aç "torque" satırını bul istedigin değeri yap bu kadar
program files ve belgelerime baktim boyle bi dosya bulamadim :S
kardeşim belgelerim/18 wos haulin/save diye klasör var orada kaydettigin oyunu bul, "game.sii" yi aç "torque: 580" satırını bul 580 yazan yere ne kadar hızlı gitmesini istiyorsan ona göre bir deger yaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cİHAn_33 -- 25 Temmuz 2008; 19:48:18 >
Arkada$lar bu SUPERMOD'da diger otobuslerin yanina geldigimiz zaman baslayan donma olayini nasil engellediniz acaba??
Benim bilgisayar acaip kasilmaya basliyor diger otobusleri görünce :(
Baska hic bir mod yok, harita falan yüklemedim. Yeni kurdugum oyuna supermod'u atiyorum, sapitiyor :(
arkadaşım bunun tek çözümü daha iyi bir donanım malesef.. otobüs modellemelerindeki yüksek görntü kalitesi nedeniyel otobüslerin çok olduğu yerlerde kasma yapıyor... yaptığım yeni turkey süper modda buna çare bulmaya çalışıyorum ama o zmanada terminalde 2-3 tane otobüs yakışıklı olmuyor..
Arkadaşlar tırlarin hızlarni yükseltmek için ne yapmam gerekiyor.
oyunu kaydettigin save klasörüne gir ordaki "game.sii" yi not defteriyle aç "torque" satırını bul istedigin değeri yap bu kadar
program files ve belgelerime baktim boyle bi dosya bulamadim :S
kardeşim belgelerim/18 wos haulin/save diye klasör var orada kaydettigin oyunu bul, "game.sii" yi aç "torque: 580" satırını bul 580 yazan yere ne kadar hızlı gitmesini istiyorsan ona göre bir deger yaz
tmm belgelerim 18 wos haulin save dosyasina giriyorm ama içi boş.
Arkada$lar bu SUPERMOD'da diger otobuslerin yanina geldigimiz zaman baslayan donma olayini nasil engellediniz acaba??
Baska hic bir mod yok, harita falan yüklemedim. Yeni kurdugum oyuna supermod'u atiyorum, sapitiyor :(
arkadaşım bunun tek çözümü daha iyi bir donanım malesef.. otobüs modellemelerindeki yüksek görntü kalitesi nedeniyel otobüslerin çok olduğu yerlerde kasma yapıyor... yaptığım yeni turkey süper modda buna çare bulmaya çalışıyorum ama o zmanada terminalde 2-3 tane otobüs yakışıklı olmuyor..
dostum yeni mod ne zaman geliyo sabırsızlıkla onu bekliyoruz
kadir kardeşim sahip olduğun tırın hızını artırmak için oyunda begendiğin tırı alıyorsun ve diğer sahip olduklarını satıyorsun o haldeyken kaydedip çıkıyorsun sonra arkadaşların dediklerini uyguluyorsun oraya yazacağın değer arabanın beygir gücü 10000den fazla yazma kaldırmıyo tır dağılıyo
Ya arkadaşlar polis'ten ve yağmurdan kurtulmak için şöyle birşey buldum "g_fatique" ve "g_police" değerleri 1 iken 0 olacak ama config dosyasını notpad'la açtım bu satırlar yok nasıl yapabiliriz bilen varmı lütfen yardımmm
dostum yeni mod ne zaman geliyo sabırsızlıkla onu bekliyoruz
düşündüğümden daha da uzun sürdü malesef..2 ay oldu başlayalı ankara bittikten sonra ortalama olarak yarısını bitirmiş olacam..ankara ve ona bağlı yollar bittimi upload edecem ve sizin fikirlerinizle diğer yarısını yapcam elimden geldiği kadarıyla..