arkadaşlar bu tırların linklerini nereden bulabilirim??? bir de ben e.u. mod 2.8.'i oynuyorum takılmadan gidiyor ama 5-10 dk. oynadıktan sonra prism 3D hatası veriyor neden olabilir??? lütfen cevap yazın...
hbo SS İÇİN SCANIA GÜZEL SEÇİM.SS LER HARİKA,GÖSTERGELERİ VE MAP'I KAPATIP SS ÇEK.HEM kb DÜŞER,HEM ŞEKİLLİ OLUR.ŞİMDİİ.. KAMERA İÇİN,CONFİG.CFG Yİ NOT DEFTERİ İLE AÇTIN,uset_g_flyspeed 0.0 YAZISINI 5.0 YAPIP KAYDEDİP ÇIKTIN.OYUNA GİRDİN,EL FRENİ ÇEKİLECEK MUHAKKAK. KLAVYEDEN O VE P HARFLERİNİN ÜSTÜNDEKİ SIFIRA BAS.KAMERA DİREKT TIRIN ALTINA GİRECEK,OK TUŞLARI VE MAUSE İLE KAMERAYI YUKARI İLERLETTİR. JOYSTİK GİBİ.YANİ KAPASİTESİ 100/200 mt. YUKARI ÇIKABİLİYOR.AÇINI BUL F10 A BAS.BUKADAR.GENE OLMASSA PM AT.
"Savrulurken raconun kırmızı pelerinli huzur-i öfkeye, Alem sana hasta oldu,incelikli haytasın. Nüksederken mahallenin maşallah'ı,eyvallah'ı. Güzellik be oğlumm.. Şimdilik ölümüne hayattasın,şimdilik ölüme dek ayaktasın."
cevap verecek yokmu??? arkadaşlar ben bir de haulin patch 1.06'yı indirdim oyun orjinal değil diyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim???
GOOGLEDEN ARAMA YAPTIRDINMI?SANA Bİ ADRES AMA ÜYELİK İSTER. www.bjkarena... BURDA ORJİNAL VE 1.06 YÜKLÜ OYUNUN LİNKİ VAR. AYRICA TR MAP,EU TIRLI PAKETTİR.BEN BURADAN İNDİRMİŞTİM, SORUNSUZDUR.
"Savrulurken raconun kırmızı pelerinli huzur-i öfkeye, Alem sana hasta oldu,incelikli haytasın. Nüksederken mahallenin maşallah'ı,eyvallah'ı. Güzellik be oğlumm.. Şimdilik ölümüne hayattasın,şimdilik ölüme dek ayaktasın."
OYUNUN ORJİNAL DEĞİLSE,YAPTIGIN TÜM YAMA,MOD,IVIR,ZIVIR HİÇBİRİNİ KABÜL ETMEZ.