ya arkadaşlar lütfen bana yardım edebilirmisiiniz eu map 2.8 kurdum ve çok şükür sorunsuz oynuyorum fakat kalmar dan alborga giderken sanki yolda bir duvar var gibi gidemiyorum yoldan ileri geçemiyorum çözümünü bilen varmı?
pm le ulaşan arkadaşlara malesef cevap yazamadım.. uzun bir süre daha forumda olamayacağım..
nasipse ağustos ortası düğünüme beklerim
sizlere iyi yolculuklar..hayır dualarınızı eksik etmeyin...
TEBRİK EDERİM SEBENLİM,ALLAHcc UTANDIRMASIN,DUALARIM SENİNLE. DÜĞÜN İZMİRDEMİ?BENİ BİLGİLENDİR.
"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile... Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz... Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."
pm le ulaşan arkadaşlara malesef cevap yazamadım.. uzun bir süre daha forumda olamayacağım..
nasipse ağustos ortası düğünüme beklerim
sizlere iyi yolculuklar..hayır dualarınızı eksik etmeyin...
Ohooooo Sebenlimmm Hayırlı Uğurlu olsun Allah bi Yastıkta Kocatsın Amaaaa Bişi unutmuyonmu Hani Bekarlığa veda partisi Yapmıyacazmııııı ??? Ring Roll olsa yapardık Yarış Misali :)
iyi akşamlar beyler her ne kadar sorduğum sorulara cvp alamasamda ihtiyaç sebebiyle yine soruyorm truckphorumdan üç beş tır vb. bişeyler indirdim ama 4 tırdan fazlası görünmüyo ve bazı tırlar oyunun orjinal tırlarının yerine geçmş nasıl düzeltileceği konusunda fikri olan varsa bekliyorm teşekkürler
arkadaşlar,supermod'un sadece haritasını kullanabilmem için truck storage dosyasını orj. haline getirmem yeterli olur mu?? pc kasıyor zati,karşıma bi travego çıktımı tmm dır 3dprism error manyağı olucam bu gidişle..kendim bır tır eklesem ve de supermod'un truck storagesine bunun sii uzantılı metnini kopyalasam bu tırı kullanabilirmiyiimm bu haritada
arkadaşlar,supermod'un sadece haritasını kullanabilmem için truck storage dosyasını orj. haline getirmem yeterli olur mu?? pc kasıyor zati,karşıma bi travego çıktımı tmm dır 3dprism error manyağı olucam bu gidişle..kendim bır tır eklesem ve de supermod'un truck storagesine bunun sii uzantılı metnini kopyalasam bu tırı kullanabilirmiyiimm bu haritada
traffic stroge dosyasının içinden brezilya otobüslerini sil yeterli kasmaz ozaman ben öyle yaptım....
arkadaşlar süpermodu yaptım ben flasget ten indirmeye çalışıyodum inmiyordu normal indirmeye çalıştım indiriyo bu arda bir link daha yalnız bunun truck storage işi lazım kodu:@include "definition/1434x2.sii" link:http://ulo-z.to/567465/143M_4x2__6x2.rar (tireyi kaldırın)