USA MAP TA ROSWELL DESİN UFO GÖRMEN NORMAL.ADAMLAR 50'Lİ YILLARDAN BERİ REKLAMINI YAPIYORLAR MEMLEKETLERİNİN.51.BÖLGE MUHABBETİ.BENİM EU MAPTADA JETLER VAR.GECE SAĞA ÇEKMİŞ Bİ TIRIN YANINDA HAYAT KAD... NI VAR.BUNLAR OYUNA RENK KATMAK İÇİN KATILAN OBJELER. YOKSA UFOYU GERÇEK SANIP TAŞ MI ATTIN MONİTÖRE
"Savrulurken raconun kırmızı pelerinli huzur-i öfkeye, Alem sana hasta oldu,incelikli haytasın. Nüksederken mahallenin maşallah'ı,eyvallah'ı. Güzellik be oğlumm.. Şimdilik ölümüne hayattasın,şimdilik ölüme dek ayaktasın."
BOLU TÜNELİ TÜNELDE İLERLİYORUZ ÇIKIŞTAN SONRA SERT RAMPALAR AMA TRAVEGO BU BUSH SÖZ VERMİŞTİ BAĞDATA DENİZ GETİRİCEM DİYE BOŞ KOLTUK KALMASIN YOLDAN TOPLAYALIM
BEDRANA hocam bu otobüs kac basıyor bende neoplan travego vardı 100 e cıkmıyordu.
USA MAP TA ROSWELL DESİN UFO GÖRMEN NORMAL.ADAMLAR 50'Lİ YILLARDAN BERİ REKLAMINI YAPIYORLAR MEMLEKETLERİNİN.51.BÖLGE MUHABBETİ.BENİM EU MAPTADA JETLER VAR.GECE SAĞA ÇEKMİŞ Bİ TIRIN YANINDA HAYAT KAD... NI VAR.BUNLAR OYUNA RENK KATMAK İÇİN KATILAN OBJELER. YOKSA UFOYU GERÇEK SANIP TAŞ MI ATTIN MONİTÖRE
Bilader bunları bizde biliyoruz ben gırgır olsun diye koydum...
arkadşlar aramızda öyle beleşçi arkadaşlar varki bi 10 15 sayfa geriye gidemiyorlar veya forumdaki arama butonunu kullanamıyorlar otobüslerin hızının nasıl artıralacağı en fazla 10 sayfa geride var bi bakın ya maplarin nasıl yüklendiği en fazla 10 sayfa içinde var o dxbtm programını googleye yazsan orda bile çıkıyo ya lütfen biraz araştıralım beleşçi olmayalım skin yapmayı ben şahsen son detayına kadar en fazla 5 sayfa önce anlattım bi bakın ondan sonra anlayamadığınız zaman sorun lütfen
RENKLENSİN BİRAZ SAYFALAR..İŞTE EN SON İMALATLAR..
PHORUMDA MOD BÖLÜMÜNDE 3.SAYFADA (by bosko 23) TIR PAKETİ VAR. (uloz.to) ADLI SİTEDEN LİNK VAR AMA İNMİYOR.BİLEN BİR ARKADAŞIM RAPİDDEN UPLOAD EDEBİLİRMİ RİCA ETSEM.TEŞEKKÜR EDERİM.
"Savrulurken raconun kırmızı pelerinli huzur-i öfkeye, Alem sana hasta oldu,incelikli haytasın. Nüksederken mahallenin maşallah'ı,eyvallah'ı. Güzellik be oğlumm.. Şimdilik ölümüne hayattasın,şimdilik ölüme dek ayaktasın."
ya abiler nolursunuz 2 gündür uyumuyorum oyunu ayarlıyorum eu map için siteyi gezdim tüm sayfaları hep aynı msj lar var daha önce verdik yazmıssınız nolur sayna numarasını bali söyleyin ya nasıl kurcam bu eu mapı
Bence çok güzel ama bir süre oynadıktan sonra sıkıyor
YAŞADIĞIN ŞEHİR SENİ SIKARSA,ATLA BUNLARIN BİRİNE,DEĞİŞİK YERLER GÖR. HATALI ARAÇ SOLLA,MAKASTAN ÇIKMA DAL KARŞIDAKİNE,STRES AT NE BİLEYİM İŞTE KAFA DAGITMAK İÇİN TAKIL..:) İYİ GELİR:)
map ve mapedits adlı iki dosyayı moda atacaksın bu kadar basit eğer biraz dikkatli gezseydin iki gündür aramana gerek kalmadan son 10 sayfadan birinde vardı