arkadaşlar iki haftadır bu oyunu oynuyorum çok zevkli.. hatta biraz önce internetten direksiyon seti aldım :)) sınavlar yaklaşıyor ancak buna değer..
yalnız benim oyunla ilgili bir sıkıntım var.. diğer 18 wos'lara göre oyun harikulade ancak eksi bir yönü var oyundaki trafik çok yavaş.. bu trafiği hızlandıran bir mod yok mu? bir yerde eklemişlerdi görmüştüm AI HIZ MODU diye ama verdikleri link çalışmıyor.. sizin elinizde var mı böyle bir mod.. yardım lütfen nerden bulabilirim?
arkadaşlar 18 wos pedal of the metal oyununda yol gösterici kılavuz bir ok vardı bu oyunda o oku bulamadım yük aldım ama yolu kendim bulmam gerekiyor gprs denen bir şey var neden bu tırlara takmamışlar öyle bir özellik varmı birde arabanın kaput üstünden kullanımı yok nasıl ayarlanacak içinden kullan üstten kullan ama kabin üzerinden görünüm yok
Motora modiye yaptıktan sonra eleman pati cekerek kalkar oldu... ss de mil hesabıyla kadran kırıyos garantisi var 200 km yi geciyor.. Tabi bu ss de birde 3 tankerin kapışması soz konusu.. şeritleri 3 ledik..
Ufaltılmış ön izleme resmi
walla süper oldu yapınca araba ucuyo ama mod lazım ya bana kardeş haritayı değiştiremiyormuyuz bi turkıye haritası cizelim bu oyuna el birliğiyle
Motora modiye yaptıktan sonra eleman pati cekerek kalkar oldu... ss de mil hesabıyla kadran kırıyos garantisi var 200 km yi geciyor.. Tabi bu ss de birde 3 tankerin kapışması soz konusu.. şeritleri 3 ledik..
walla süper oldu yapınca araba ucuyo ama mod lazım ya bana kardeş haritayı değiştiremiyormuyuz bi turkıye haritası cizelim bu oyuna el birliğiyle
aslında olmaz değil bi kaç program buldum ve oyundaki tırların şekillerinideğiştire biliyorum benim tırda türk bayrağı var dorselerde öyle edit program ları dolu bence çok zorlanmada yapıla bilir
aslında olmaz değil bi kaç program buldum ve oyundaki tırların şekillerinideğiştire biliyorum benim tırda türk bayrağı var dorselerde öyle edit program ları dolu bence çok zorlanmada yapıla bilir
hangi program kardeş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 20 Ekim 2006; 16:55:11 >