Arkadaşlar şimdi ben truck-phorum.eu sitesinde eu map 2.2 yi indirdim.BUNU nası yüklücem içinde scs dosyası falan yok.içinde map ve mapedits diye iki tane dosya var çözemedim.Aslında sitede arattım ama bulamadım yinede gözümden kaçmış olabilir.Yardımlarını için şimdiden tşk
Merhaba. Birisi Scania Long veya Man linki verebilir mi? Man TGA sanırım tam isim bilmiyorum. Truck storage şeklinde olan değil de direk bu araçları indirebileceğimiz bir link? ya da sayfa numarası lütfen
İndirilen siteler ingilizce olmadığı için bir şey anlayamıyorum. Yardımcı olacak birisi var mı bu araçlardan birinin linkini atabilecek...
Şimdiden teşekkürler
scania longun biraz üstte linki var
Teşekkürler fakat "truck storage" şeklinde olmayan, direk indirilip mod klasörüne atılacak şekilde bir link verebilecek olan var mı diye sormuştum. Man ya da scania long line
dostum google ye yaz 18 wos haulin yeni tırlar yaz geliyo bi kaç site onlarda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsaid -- 9 Temmuz 2008; 14:22:51 >
Arkadaşlar şimdi ben truck-phorum.eu sitesinde eu map 2.2 yi indirdim.BUNU nası yüklücem içinde scs dosyası falan yok.içinde map ve mapedits diye iki tane dosya var çözemedim.Aslında sitede arattım ama bulamadım yinede gözümden kaçmış olabilir.Yardımlarını için şimdiden tşk
dostum belgelerim 18 wos mod dosyası var o iki dosyayı onun içine atacan
Ya arkadaşlar oyun ve mod süper de oyunda giderken diğer otobüsleri görünce pc acayip kasıyo.Tiplerini de beğenmedim zaten.O diğer otobüsleri oyundan nasıl çıkartabilirim anlatabilir misiniz
Ya arkadaşlar oyun ve mod süper de oyunda giderken diğer otobüsleri görünce pc acayip kasıyo.Tiplerini de beğenmedim zaten.O diğer otobüsleri oyundan nasıl çıkartabilirim anlatabilir misiniz
dostum 1 sayfa önce ben hsaid e anlatığım şeyi ulgulucan istediğin tırları eklicen süpermodda odosya var o yüzden onda değişiklik yapıcan
arkadaslar ben bu oyunda tır değiştiremiyorum bide werdiginiz linkler hep kırık yardımcı olursanız sewinirim
dosyum kırık değil yanlararında tireyiyi kaldırın veya boşlukları kapayın gibi şeyler yazıyor onları yaparsan açılır tırı değiştirmek için 24 saat geçmesi gerekiyor ondan sonra tırını alabilirsin adamı uyutarak zamanı geçirebilirsin