lion yanlıs anladın ben linki kopyala yapıştır enter a bas öle dowland edersin dedim şifenin kopyalanıp yapıştırınlca çalışmadıgını biliyorum yazmayı unutmusum
ya millet şu oyunda biri bana ne yapacağımı söylesin yaw kelle bi tır vermişler kasası da yok nerden bulcam kasasını.
adamlare ordaki şirketleri bosunamı koymus iş yerleyi var oraya git iş yerinin girişindfe ok gibi bi işaret var orda dur sol alt köşede bişi çıkar o zan enter a bas yükünü şeç şehrini seç eger oyun ingilizvce ise en sag altta accep jop yazıyor ona tıkla ve dorse gelir
iyi de kasasız yük vercek mi ki boş kasam olması gerekmiyor mu king of the road ta öyleydi
kardes o king of the road bu hard truck haulin bundada boş kasan oluyor dolaşıyosun ama yük alman için git şirkete dorseyi al git yükü bırakcagın yere yanas t ye bas dorse yok olur bunda öle
pusat sinan kardeşim öncelikle bi şey deil yararlı olabildiysem ne mutlu bana her zaman bildiğim konuda yardıma açığım ozan kardeşim o dorse paketini yükledim zaten oyunda hangisi diye soruyorum