Beyler bi yardımcı olun bu ben ilk defa oynuyorum bu 18 wheels oyununu
mod patch falan kurmadım klasik oynuyorum size bazı sorularım var
-double kamyonları ulaştırcağımız yere park etmek çok zor taktiğiniz var mı ?
-garaj satın almak ne işe yarıyor
-görevler haricinde kendimize petrol tankeri falan satın alabiliyoruz N e basınca çıkan menüden normal görevlerde zaten bu aparatlar veriliyor satın almanın anlamınedir
-kamyon satın alırken 2. elmi yoksa N e basınca çıkan menüden mi almak iyi ve 2.elin dezavantajı var mıdır.
ve başka püf noktaları varsa ve söylerseniz iyi olur
arkadaşım double yük almaman tavsiyemdir çünkü parketmesi çok park edilmiyo garaj satın almak tır aldınğında hangi ilin garajına parketmek işstiyorsan oraya parketmeni sağlıyo yani gereksiz petrol tankeri satın alman senin sadece petrol taşımanı sağlar başka bi işe yaramaz yani şirkete yanaştığın zaman sadece petrol ürünleri çıkar 2.elin dez avantajı araba %50 hasarlı olarak satın alınıyo
Yardımınız için teşekkür ederim ( ozgur825,RockweLL ).Her ikinizinde şifreleri sorunsuz girdi. O sitenin ingilizce dil seçenegi varmı?ben bulamadım.? Eskisi gibi forumda ss ler yok artık.kapadokyalı,sebenlim,rockwell,... gibi üstatlar buraları şenlendiriyordu. Elimde enteresan ve egzantrik ss ler var ama koymayı bilmiyorum.beni yönlendirirmisiniz..
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN,SELAMLAR..
arkadaşım ss koymayı kısaca 73. sayfada senin mesajının birkaç mesaj üstünde açıklamıştım ama resimlerin png uzantısını paintten değiştirmeyi unutma
arkadaşlar ben mesela otobüslerden birine sivas tur yazmak istiyorum nasıl yapmam lazım patch falanmı yüklücez
arkadaşım 71. sayfanın en altında detaylı açıklamasını bi arkadaşımız yapmıştı sadece bi fark sen o muşovası resmini kopyala yapıştır yerine paintteki yazı yazma özelliğini kullanarak istediğini yazabilirsin veya wordart ta yazı yazıp painte kopyalayabilirsin
SSler harika RockweLL map eu.2.2 herhalde son ss deki dorse çiftmi yoksa 3 tanemi var ?
Birde arkadaşlar sizlerden skin istesem,boş vaktinizde yapabilirmisiniz. ben beceremedim ( ADAHAN ) yazılacak,sarı dorse üzerine boylu boyunca. belki bilenler vardır firmayı.
"Savrulurken raconun kırmızı pelerinli huzur-i öfkeye, Alem sana hasta oldu,incelikli haytasın. Nüksederken mahallenin maşallah'ı,eyvallah'ı. Güzellik be oğlumm.. Şimdilik ölümüne hayattasın,şimdilik ölüme dek ayaktasın."
hsaid kardeşim belgelerim/18 wos haulin/save/ gir orada 1/ 2/3 diye dosyalar var örnek 1 birinci kayıt ettiğin save yi belirtiyor isteğine gir orada game diye dosya var onu not defteri ile aç sonra orada şöyle 1 paragraf olucak
oradaki ''torque: 205'' satırındaki 205 sil yerine motorunun kaç beygir olmasını istiyorsan onu yaz kaıt edip çık oyunu aç kaçıncı savene bu işlemi yaptıysan ona gir ve aracını kullan artık çoık hızlı olucaktır
tabi eğer 1 den fazla aracın varsa ilk aldığını kullan çünkü sadece o araç hızlanacaktır umarım anlata bilmişimdir
Arkadaşlar bnde 44 düncü sayfanın başındaki man tga dan var man tga lar için truck-phorum sitesinden tırın içini değiştirmek için bi dosya vardı indirdim ama tırın içi yine değişmedi.
SSler harika RockweLL map eu.2.2 herhalde son ss deki dorse çiftmi yoksa 3 tanemi var ?
Birde arkadaşlar sizlerden skin istesem,boş vaktinizde yapabilirmisiniz. ben beceremedim ( ADAHAN ) yazılacak,sarı dorse üzerine boylu boyunca. belki bilenler vardır firmayı.
Saolasın Vabis680 .. Evet Eu2.2 den 2.8de oynuodum normalde yanlışlıkla sildim 2.8 i bi dahada indirmeye üşendim .) 2.2 vardı öle bi yeni trailer modu denedim o son resim 2 dorse ama biri kısa biri uzun uzunun üstünde 2 yarım dorse var.. yeni trailer mod çıktı orda double yuk secınce böyle veriyor. .
Adahan ı bilirim ya daflarıyla meşhurdu .) bilen arkadaşlar yapar elbet..