arkadaşlar işte otobüs modu linki rapid den sonra gelen tireyi sileceksiniz hepsi bu.tıkla indir mod içine at ondan sonra...travego neoplan setra hepsi mevcut tek dingil çift dingil olarak biraz kafayı çalıştırın hadi bakalım
ya bu süper modda brazil otobüsleri kaldırılıp sadece travego, setra ve neoplan kalsa olmazmı böyle bişey hem kasma problemi olmaz bende çok kasıyo ekranda başka otobüs göründüğü zaman mesela. hem yama sayısı az olunca kasmaz diye tahmin ediyorum. ayrıca trafikte hiç bu travegolardan felanda görünmüyo görünse daha hoş olur otogarlarda felan. böyle bir düzenleme mümkünmü acaba ??????????????? ben uğraştım ama yapamadım...:(
ya bu süper modda brazil otobüsleri kaldırılıp sadece travego, setra ve neoplan kalsa olmazmı böyle bişey hem kasma problemi olmaz bende çok kasıyo ekranda başka otobüs göründüğü zaman mesela. hem yama sayısı az olunca kasmaz diye tahmin ediyorum. ayrıca trafikte hiç bu travegolardan felanda görünmüyo görünse daha hoş olur otogarlarda felan. böyle bir düzenleme mümkünmü acaba ??????????????? ben uğraştım ama yapamadım...:(
bende sana katılıyorum ..
bende denedim traffic_storage.sii ye ekledim travegoları falan ama bu sefer trafıkte hıc otobus gozukmedı beceremedim .
anlayan varsa bi ayar cekelim hep birlikte..
ve tekrarlıyorum supermod linkinde problem yasayan varsa upload edebilirim .
ssadece trafikte travego görünmesi olayı deil otobüs sayısını azaltalım ya sadece travego setra ve neoplan kalsın hem kasma olayı olmaz hgemde trafikte görünsünler otogarda felan
bir arkadaş tır modları yüklemek için video linki koymuşdu. videonun sonunda vehicle klasörünü arşivliyo. daha sonra adını def.scs yapıyor. dosya scs uzantılı oluyor. ben onu scs uzantılı yapamadım. adını def.scs yazdıgım halde. onu nasıl yapabilirim?
bir arkadaş tır modları yüklemek için video linki koymuşdu. videonun sonunda vehicle klasörünü arşivliyo. daha sonra adını def.scs yapıyor. dosya scs uzantılı oluyor. ben onu scs uzantılı yapamadım. adını def.scs yazdıgım halde. onu nasıl yapabilirim?
yardımlarınız için şimdiden tşkrler.
Sırasıyla;
Bilgisayarım / Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm / " Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle " kutucuğu var işaretli.O kutucuktaki işareti kaldırdıktan sonra Uygula de ve çık. Sonrasında dosyayı .scs uzantısı olarak değiştirdin mi oldu bu iş
Gizli Dosya ve Klasörleri Göster, Gösterme muhabbetinin olduğu yerde anlıyacağın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranos50 -- 30 Haziran 2008; 17:20:29 >