Giriş | |
|
|
|
15 Ekim 2006; 17:46:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BuRaK Tırı modifiye yapınca 110-120 ne varsa gidiyorum sizede tavsiye ederim Ayrıca size önerim çift römork olan "EGGS yani yumurta yükü gibi yük almamanız.Çünkü çift romork olunca ne yaptıysam malı teslim edemedim.Geri geri yanaşmaya çalışıyorum en arkadaki romörk ters dönüyor yani geri geri manevra yapmak çok zor oluyor bilginize.... Arkadaşlar boşuna stres yapmayın :D şimdi 2 römork aldıktan sonra en arkadakini o indirilecek yere tam oturtmak için biraz uğraşın. en arkadaki dışarda kalacaktır. T ile romorkları bırakın. SOnra da tırınızla yerine koymak için en arkadaki romorku yavaşça itekleyin. En fazla 2000-3000 dolar hasar oluyr. AMa nazik olun :D
|
|
15 Ekim 2006; 18:55:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: styxinhell quote:
Orjinalden alıntı: BuRaK Tırı modifiye yapınca 110-120 ne varsa gidiyorum sizede tavsiye ederim Ayrıca size önerim çift römork olan "EGGS yani yumurta yükü gibi yük almamanız.Çünkü çift romork olunca ne yaptıysam malı teslim edemedim.Geri geri yanaşmaya çalışıyorum en arkadaki romörk ters dönüyor yani geri geri manevra yapmak çok zor oluyor bilginize.... Arkadaşlar boşuna stres yapmayın :D şimdi 2 römork aldıktan sonra en arkadakini o indirilecek yere tam oturtmak için biraz uğraşın. en arkadaki dışarda kalacaktır. T ile romorkları bırakın. SOnra da tırınızla yerine koymak için en arkadaki romorku yavaşça itekleyin. En fazla 2000-3000 dolar hasar oluyr. AMa nazik olun :D güzel  | | | |