Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çıktı...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: akesar62, maniaq_qs
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çıktı... Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Saltuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Ekim 2006; 12:30:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

sonunda indirdim oyunu ama benım ekran simsiyah sinyallerimi falan yakıyorum bos bos gaza basıyorum görüntü ne zaman gelicek heralde dediginiz gibi uyuyomu benım herif naapıyo :( simdi söyle birsey dikkatimi cekti showroomda tırlara bakıyorum farlar sinyaller dısında birseyleri gözükmüyo suan icin grafiklerle ilgili bir sorun yasadıgım kanaatine vardım oyuna giristeki ayarlardan birseyler yapmam gerek anlasılan ati ekran kartı ile oynayanlar giristeki ayarları nasıl yaptılar acaba ?

Radeon 9600 kullanıyorum, ben de hiçbir sorun çıkmadı, ama sitesinden en son sürücüsünü yüklemiştim.

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Mustafa Kemal Atatürk

Eski nick: jakoben hiç aslı yok
visualize

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Ekim 2006; 12:53:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

sonunda indirdim oyunu ama benım ekran simsiyah sinyallerimi falan yakıyorum bos bos gaza basıyorum görüntü ne zaman gelicek heralde dediginiz gibi uyuyomu benım herif naapıyo :( simdi söyle birsey dikkatimi cekti showroomda tırlara bakıyorum farlar sinyaller dısında birseyleri gözükmüyo suan icin grafiklerle ilgili bir sorun yasadıgım kanaatine vardım oyuna giristeki ayarlardan birseyler yapmam gerek anlasılan ati ekran kartı ile oynayanlar giristeki ayarları nasıl yaptılar acaba ?

Radeon 9600 kullanıyorum, ben de hiçbir sorun çıkmadı, ama sitesinden en son sürücüsünü yüklemiştim.

bu sorunu hallettim kendı ımkanlarımla az evvel :) dorsemıde taktım ama simdi ne yapıcam ya geziniyorum simdilik sadece :]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 12 Ekim 2006; 14:01:51 >

veritas
aequitas

ardamu

12 Ekim 2006; 12:57:53 

http:/****.de/files/31220748/NFS_Carbon_GC_Demo.rar.html

WeStAnBuL

12 Ekim 2006; 14:37:19 

oyuna girerken gereksiz dosyaları kapatırsan daha rahat girebilirsin ve oyun fazla kasmaz ii oyunlar

ImWesT WeSTsİdE
WeStAnBuL

12 Ekim 2006; 15:16:54 

http://pete379jp.s69.xrea.com/file_haulin/truck_z_kk100lf3.zip

ImWesT WeSTsİdE
WeStAnBuL

12 Ekim 2006; 15:33:22 

oyun keşke online oynana bilse bence süper olurdu rakip firma falan

ImWesT WeSTsİdE
WeStAnBuL

12 Ekim 2006; 16:27:44 

http://www.download.truckerfan.de/index.php?subcat=58&ENGINEsessID=abf4cc93ff45548b5bf5d6b2c8348ef2 çok işinize yarayacak

ImWesT WeSTsİdE
dark121

12 Ekim 2006; 17:22:10 

yaww bnde indirdimm bu oyunuu ii gsl de oyunn bi türlüü direksiyondann süremiomm sadece tuşlar ayarlanıoo gaz fren sağ sol ayarlanmıoo nasılll hallederiss bun
bi çözümü wamrıı..???

Saltuk

Sisteme Gözat

12 Ekim 2006; 17:31:58 

quote:

Orjinalden alıntı: dark121

yaww bnde indirdimm bu oyunuu ii gsl de oyunn bi türlüü direksiyondann süremiomm sadece tuşlar ayarlanıoo gaz fren sağ sol ayarlanmıoo nasılll hallederiss bun
bi çözümü wamrıı..???

Ben de direksiyonla oynuyorum oyunu.

Ayarlardan "Controller" a gel ve direksiyon ayarlarını aşağıdaki gibi ayarla;

Steering Axis'e tıklayıp direksiyonunu sağa veya sola çevir.

Acceleration Axis'e tıklayıp gaz pedalına bas.

Brake Axis'e tıklayıp fren pedalına bas.

Ben ayarlayana kadar ölmüştüm, eğer direksiyon hassasiyetini değiştirmek istersen "Steering Sensivity" ile biraz oynarsın.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 12 Ekim 2006; 17:33:50 >

Mustafa Kemal Atatürk

dark121

12 Ekim 2006; 17:34:42 

saol kardeşimm hmnn denemeye geçiommm çok makbule geçtin walla

Barhan

12 Ekim 2006; 17:39:06 

gidiyim cdciye bakıyim gelmişmi bekliyodum bu oyunu sonunda çıkmış geç gördüm ama olsun :D

styxinhell

12 Ekim 2006; 19:22:57 

Arkadaşlar yen, kamyon aldım ama bi türlü onu süremiyorum. ne yapmam lazım

wurty

12 Ekim 2006; 20:15:37 

Öncelikle merhaba

Forumu baştan sona iki defa okudum belirtmek isterim.
Benim başımdaki sorun tırı alamamak.
kaç kere okudum yapıyorum ama olmuyor.
Merkez şehirdeyim. N'ye basıp yönetim paneline giriyorum. Order truck deyip TIR alıyorum. ORDER Trailer deyip trailer de alıyorum. GARAGE'ye gidiyorum ama ne TIR var ne de Trailer.
mange truck kısmında aldığım TIR ın karşısında bir saat var. Acaba o saati mi beklemeliyim. o sati bekliyorum ama o saatte garage'de hazırım ama TIR yine yok.
ayrıca GARAGE'ye gelip enter tuşuna basınca satın alma tuşu veya fiat gibi bir şey yok. Fiyat sadece 0$ yazan bir satır var ama tuş değil basılmıyor.

ikinci soum ise şu. oyunu baştan sona kadar aynı tırla mı oynuyoruz. Aldığımız tırı kullanabiliyoruz değil mi? yoksa ona illa driver mı bulmamız lazım. okudularımdan bunu çıkardığım bir mesaj var.
önemli olan şu tıı alamama meselesi . tırı bir türlü alamıyorum. yok garage de yok. park alanında da yok. Zaten garageden alacakmışız tırı park yerinden değil.
Denemek istedim. gittim used trucka gidip ikinci el tır aldım. onu da garageden alacaksın dedi. garage'ye gidiyorum tı yok. sembolün üstüne gelip enterlıyorum yine yok. para 0$ yazıyor. satın alamıyorum da yani garage ama para da yazmıyor. Başka şehire tranfer ettirdim sonra kendi merkez şehrime aldırdım ama yine yok tır.

arkadşlar şu meseleyi ayrıntısı ile anlatsanız olmaz mı? çok oluyorum ama ne yapayım deli oldum iyice

arkadaşlar bu arada oyunu torentten indirdim bu da problem olabilir mi?
Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurty -- 12 Ekim 2006; 20:18:40 >

alican5555

12 Ekim 2006; 20:28:55 

ben denedim buldm en az 3 tane taşıma yapacaksın ondan sonra park alanında çıkıyor tırlar

Saltuk

Sisteme Gözat

12 Ekim 2006; 20:38:37 

wurty;

Birkaç nakliye yaptıktan sonra yeni tırlar alabiliyorsun.Eğer yanında bekleme süresi varsa o bekleme süresini hemen atlamak için alt tarafta bulunan Advance Time butonuyla zamanı ileri alman lazım.
Böyle yaparsan tır garaja gelir, ayrıca tıra yeni motor vs. aldığın zaman da yine bir bekleme süresi olacaktır.Bunu da dediğim yöntemle atlatman gerekiyor.

Mustafa Kemal Atatürk

jrking