Giriş | |
|
|
|
12 Ekim 2006; 19:22:57
|
|
|
Arkadaşlar yen, kamyon aldım ama bi türlü onu süremiyorum. ne yapmam lazım
|
|
12 Ekim 2006; 20:15:37
|
|
|
Öncelikle merhaba Forumu baştan sona iki defa okudum belirtmek isterim. Benim başımdaki sorun tırı alamamak. kaç kere okudum yapıyorum ama olmuyor. Merkez şehirdeyim. N'ye basıp yönetim paneline giriyorum. Order truck deyip TIR alıyorum. ORDER Trailer deyip trailer de alıyorum. GARAGE'ye gidiyorum ama ne TIR var ne de Trailer. mange truck kısmında aldığım TIR ın karşısında bir saat var. Acaba o saati mi beklemeliyim. o sati bekliyorum ama o saatte garage'de hazırım ama TIR yine yok. ayrıca GARAGE'ye gelip enter tuşuna basınca satın alma tuşu veya fiat gibi bir şey yok. Fiyat sadece 0$ yazan bir satır var ama tuş değil basılmıyor. ikinci soum ise şu. oyunu baştan sona kadar aynı tırla mı oynuyoruz. Aldığımız tırı kullanabiliyoruz değil mi? yoksa ona illa driver mı bulmamız lazım. okudularımdan bunu çıkardığım bir mesaj var. önemli olan şu tıı alamama meselesi . tırı bir türlü alamıyorum. yok garage de yok. park alanında da yok. Zaten garageden alacakmışız tırı park yerinden değil. Denemek istedim. gittim used trucka gidip ikinci el tır aldım. onu da garageden alacaksın dedi. garage'ye gidiyorum tı yok. sembolün üstüne gelip enterlıyorum yine yok. para 0$ yazıyor. satın alamıyorum da yani garage ama para da yazmıyor. Başka şehire tranfer ettirdim sonra kendi merkez şehrime aldırdım ama yine yok tır. arkadşlar şu meseleyi ayrıntısı ile anlatsanız olmaz mı? çok oluyorum ama ne yapayım deli oldum iyice arkadaşlar bu arada oyunu torentten indirdim bu da problem olabilir mi? Kolay Gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurty -- 12 Ekim 2006; 20:18:40 >
|
|
12 Ekim 2006; 20:28:55
|
|
|
ben denedim buldm en az 3 tane taşıma yapacaksın ondan sonra park alanında çıkıyor tırlar
|
|
12 Ekim 2006; 20:38:37
|
|
|
wurty; Birkaç nakliye yaptıktan sonra yeni tırlar alabiliyorsun.Eğer yanında bekleme süresi varsa o bekleme süresini hemen atlamak için alt tarafta bulunan Advance Time butonuyla zamanı ileri alman lazım. Böyle yaparsan tır garaja gelir, ayrıca tıra yeni motor vs. aldığın zaman da yine bir bekleme süresi olacaktır.Bunu da dediğim yöntemle atlatman gerekiyor.
|
|