Giriş | |
|
|
|
7 Ekim 2006; 12:04:25
|
|
|
bi de hangi tır hangisi oluyo onu sorcam ve de yukardaki soruma ek olaraka nereye atılıyo modifiyeyide nasıl yapcam para var ama yapamıyom.
EPOX 9NPA3J ANAKART/AMD ATHLON +3200 2000 MHZ VENİCE İŞLEMCİ/1 GB DUAL DDR TWİNMOS RAM/LEADTEK 7600 GT 256 MB EKRAN KARTI/SAMSUNG 250 GB SATA2 HARD DİSK/NEC ND3550 DUAL DW RW/AOPEN B27 350 WATT KASA/LOGİTECH X-230 2.1 SES SİSTEMİ
|
|
|
|
|
7 Ekim 2006; 13:47:01
|
|
|
mod klasoru bizim icin onemli.. eger yukledigin tırlardan oyunda cıkmayanlar varsa isin zor.. ebn henuz nasıl cozuldugunu bulamadım.. yani 2 tır cakışma yapıp biri digerini cıkarmıyor olabilir.. veya *.sii dosyaları var.. onlarda modifiye gerekiyor. onunlada alaklı sıkıntı olabilir.. ama sen *.scs uzantılı dosyalarını mod klasorune at.. oyna.. save i karıştırma quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan_34 dostum yani ben şimdi baya tır ekledim ya da eklediğimi zannettim ama oyunda çıkmıyo şu eklkeme işini bi ayrıntılı anlatsana.o tır dosyalarınıo rar dan çıkarcaz sonra heepsini mod a mı atcaz save klösörüne atcağımız var mı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebenlim -- 7 Ekim 2006; 13:47:54 >
|
|
7 Ekim 2006; 18:12:51
|
|
|
http://www.scssoft.com/18-wheels-of-steel-haulin-download.php Latest BETA patch - version 1.04 IMPORTANT: Please note that this is a beta patch, not an official release. It's only intended for testing purposes, and we provide no guarantee whatsoever. The patch has been through only limited internal testing so far and while it was developed with all rigorous standards in place, it was not yet approved for general use. We are only providing it here for preview as a courtesy to our games most devoted fans. USE AT YOUR OWN RISK! burdan download edebilirsiniz.. http://haulin.scssoft.com/patch_1_04.zip
|
|
7 Ekim 2006; 22:58:14
|
|
|
arkadaşlar son yamayı yukledim oyun hata veriyor..yanibi tır aldım her defasında beni oyundan attı. başka sıkıntı yaşayan varmı?
|