Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çıktı...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: maniaq_qs
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çıktı... Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sebenlim

Sisteme Gözat

6 Ekim 2006; 18:21:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşım dorseler tır ı aldıgın gibi n tuşuna basıp actıgın menude hemen tır alımın altında ..
rdan yuke gore dorse al..7binle 20bin arası degerleri

kontrat olayı sen mesela xxx firmasnda bi yuk aldın.. o firmadan bi iki defa daha mal taşı.. sonra kontrat icin n ye bas.. sol ust kose de kontrat icin linke tıkla..
o firmanın karşısında kontrat imzala goreceksin.. tıkla ona..
surucu tır ve dorseyi sec..

simdi vaktim kısıtlı ..inşallah anlatibilmişimdir..

quote:

Orjinalden alıntı: sceep2000

quote:

hocam sen oyuna bi başla bu sorularının cevapları zaten gelecek..
sana verilen bi tırın sahibisin..

seatle olayı garip.. neresi merkezinse aldıkların oraya geliyor..
sen sadece 1 tır kullanabilirsin.. aralarında gecis yapamazsın...olsaydı keşke..

kontrat imzalaman laım bir firmayla.. o da ancak oradan bir kac yuku taşımanla alakalı..
sonra bi sofor tır ve dorse alacaksın..
onları kontrat yaptıgın yerde sececeksin.. yuke uygun dorse alman lazım dikkat...

anlaşılmayan nokta?

quote:

arkadaşlar öncelikle oyun çok hoşuma gitti ki bu oyundan önce hard truck, king or the road, accros ve convoy oynamama rağmen bu versiyonu çok daha gerçekci accros taki gibi 15dk newyork tan l.a. gidemiyorsun convoy daki newyorktan l.a. a abartısız 3 saatte gitmiyorsun convoy insanı bezdiriyordu malı bırakmadan saveliyemiyordun fitil ediyordu adamı her neyse bir kaç sorum olcak

anlamadığım ben oyuna kiralık şöför olarak mı başlıyorum eğer öyleyse altımdaki çekiciyi nasıl satıp yenisi alabiliyorum malum benim değil

ben oyuna seatle dan başladım l.a. den çekici aldım ya getirteceğim ya ben gideceğim vurdum kendimi yollara gittim seatle a garaja gittim çekici yok sonra burayı okudum parka gittim çekici orda iyide benim oyuna başladığım yer seatle niye çekici garajda değildi

bu aldığım çekiciyi ben kendim mi kullanacağım yoksa şöför mü kiralayacağım yani bu çekiciye şöför kiralamam için şirketim mi olması lazım lazımsa nasıl kuracağım

diyelimki şöför kiralayıp benim şirkette çalıştırcağım çekiciyi aldığım gibi birde buna romörk mü alacağım hadi aldım diyelim bu çekici bu romörkle nasıl buluşacak yani garajamı gönderecez çekiciyi ne yapacaz

şimdilik sorularım bu kadar teşekkürler

hocam cvp lar için saol kontratı nasıl imzalıyoruz onlarmı teklif ediyor yoksa biz mi biz ediyorsak nerden ediyoruz dorseler nerde satılıyor daha hiç bulamadım

teşekkürler

ultraslan_34

6 Ekim 2006; 18:33:29 

nasıl atcam işte o mesele bide tırlar direk man diye gözükmüyo başkalarının yerine çıkıyolar heralde.

EPOX 9NPA3J ANAKART/AMD ATHLON +3200 2000 MHZ VENİCE İŞLEMCİ/1 GB DUAL DDR TWİNMOS RAM/LEADTEK 7600 GT 256 MB EKRAN KARTI/SAMSUNG 250 GB SATA2 HARD DİSK/NEC ND3550 DUAL DW RW/AOPEN B27 350 WATT KASA/LOGİTECH X-230 2.1 SES SİSTEMİ
sceep

Sisteme Gözat

6 Ekim 2006; 18:37:40 

tama hocam bi deniyim çok teşekkürler

İşler yolundayken herkez ALLAH'a şükreder, mühim olan işler tersine döndüğündede şükredebilmektir.

100 YIL

A Rh+
sebenlim

Sisteme Gözat

6 Ekim 2006; 21:21:21 

bazı tırlar sand alone yani ayrıca cıkıyor.. bazıları ise eski tırların update halleri..
nasıl atacam dediğin mevzuyu acarsan... yardımcı olmaya calışayım

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

nasıl atcam işte o mesele bide tırlar direk man diye gözükmüyo başkalarının yerine çıkıyolar heralde.

sebenlim

Sisteme Gözat

6 Ekim 2006; 21:25:30 

kolay gelsin..
iyi paralı işler ile kontrat imzala ki yatırımın sana deger katsın..
unutma bir muddet sonra tır arızalanmaya başlıyacak ve sana masraf cıkaracak.. ayrıca sofor maasi filan.. zararına calışma

quote:

tama hocam bi deniyim çok teşekkürler

canbaz44spor

6 Ekim 2006; 23:00:22 

yarın hemen cd gidip oyunu alıyorum

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sebenlim

Sisteme Gözat

7 Ekim 2006; 0:02:07 

oyun cezbetti herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: canbaz44spor

yarın hemen cd gidip oyunu alıyorum

messianıl

7 Ekim 2006; 2:38:32 

haritayı bi türlü açamadım nasıl oluyo?
sebenlim

Sisteme Gözat

7 Ekim 2006; 3:14:41 

oyunda n ye bas..
sag altta map var..
veya oyunun icinde daha ufak haritayı m ye basarak acabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: messianıl

haritayı bi türlü açamadım nasıl oluyo?

ultraslan_34

7 Ekim 2006; 11:13:17 

dostum yani ben şimdi baya tır ekledim ya da eklediğimi zannettim ama oyunda çıkmıyo şu eklkeme işini bi ayrıntılı anlatsana.o tır dosyalarınıo rar dan çıkarcaz sonra heepsini mod a mı atcaz save klösörüne atcağımız var mı???

EPOX 9NPA3J ANAKART/AMD ATHLON +3200 2000 MHZ VENİCE İŞLEMCİ/1 GB DUAL DDR TWİNMOS RAM/LEADTEK 7600 GT 256 MB EKRAN KARTI/SAMSUNG 250 GB SATA2 HARD DİSK/NEC ND3550 DUAL DW RW/AOPEN B27 350 WATT KASA/LOGİTECH X-230 2.1 SES SİSTEMİ
megaturk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2006; 11:48:36 

Arkadaşlar serinin bu oyununda eski versiyonlarına göre ne gibi değişiklikler var acep? Bilgisayar tamirde olduğu için hala kurupta oynayamadım...

Canon EOS 350D + 50mm F1.8 + 18-125mm F4-5.6
PS3 Pal 40GB + Samsung 223BW + Everest 5.1 + Mortal Kombat 2 + Street Fighter Alpha
PSN: megaturk yada megaturko

Alınık PS3 oyunları: MGS4, Marvel Ultimate Alliance, NBA2K8, Motorstorm ( Mantıklı teklifler yapalım lütfen !!! )
ultraslan_34

7 Ekim 2006; 12:04:25 

bi de hangi tır hangisi oluyo onu sorcam ve de yukardaki soruma ek olaraka nereye atılıyo modifiyeyide nasıl yapcam para var ama yapamıyom.

sebenlim

Sisteme Gözat

7 Ekim 2006; 13:47:01 

mod klasoru bizim icin onemli..
eger yukledigin tırlardan oyunda cıkmayanlar varsa isin zor.. ebn henuz nasıl cozuldugunu bulamadım..
yani 2 tır cakışma yapıp biri digerini cıkarmıyor olabilir..
veya *.sii dosyaları var..
onlarda modifiye gerekiyor. onunlada alaklı sıkıntı olabilir..
ama sen *.scs uzantılı dosyalarını mod klasorune at.. oyna..
save i karıştırma

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

dostum yani ben şimdi baya tır ekledim ya da eklediğimi zannettim ama oyunda çıkmıyo şu eklkeme işini bi ayrıntılı anlatsana.o tır dosyalarınıo rar dan çıkarcaz sonra heepsini mod a mı atcaz save klösörüne atcağımız var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebenlim -- 7 Ekim 2006; 13:47:54 >

sebenlim

Sisteme Gözat

7 Ekim 2006; 18:12:51 

http://www.scssoft.com/18-wheels-of-steel-haulin-download.php

Latest BETA patch - version 1.04

IMPORTANT: Please note that this is a beta patch, not an official release. It's only intended for testing purposes, and we provide no guarantee whatsoever. The patch has been through only limited internal testing so far and while it was developed with all rigorous standards in place, it was not yet approved for general use. We are only providing it here for preview as a courtesy to our games most devoted fans.
USE AT YOUR OWN RISK!

burdan download edebilirsiniz..

http://haulin.scssoft.com/patch_1_04.zip

sebenlim

Sisteme Gözat

7 Ekim 2006; 22:58:14 

arkadaşlar son yamayı yukledim oyun hata veriyor..yanibi tır aldım her defasında beni oyundan attı.
başka sıkıntı yaşayan varmı?

ones