bu tür oyunlarda en çok hoşuma giden şey ise retarder süper bişey yaaaa keşke benim arabada olsa
benim tırda yok galiba retarder basıyorum frene yok fayde etmiyor
Hocam en etkili tır ı durdurma yöntemi motor frenini kullanmak..
hatta diyebilirimki normal frenden daha etkili
her aracta var.."B" ye basarak aktif edebilirsin..
enteresan ayrıntılardan biri B veya spaceye basınca tır ın icinde dugmeler aktif oluyor.
yani park frenini cekince sagda dugme hareket ediyor.. motor freni icinde aynen..
bir nokta daha..
daha iyihızlanma icin manuel vites kullanın..2500 lu devirlerde vites değiştirin.. kısa surede 120 yaparsınız.. eger tır ı geliştirdiyseniz ibre sona dayanıyor ama hala vites değiştirip mesela 7 veya 8 de iyice hızlanabiliyorsunuz..
mayın olayı yama ile duzeliyordu yaw.. 1998 miydi neydi o yıllarda oynamıştım onu.. kestirme yollar vardı sonra bi çölde gidiyorduk..yolu ezberlemiştim kaybola kaybola favori tırım Reanulttu
hey gidi gunler
quote:
Orjinalden alıntı: marduk
HardTruck 2 bu oyundan daha iyidi. Bazı yük boşaltacağın yerlere mayın döşemişlerdi ve peşinizden mafya geliyordu. Herifler bilerek çarpar ve peşime takardım. 18 Wheels de sevmediğim bir yanıda bir kaç kamyon altıktan sonra zamanı ileri alıp beleşten para yapmanız. Enazında Hardtruck 2 böyle yapamıyordunuz Hele en tepedeki maden ocağına giderken kaybolmak içten bile değil di. dağların içinde kestirmeler filan . olsa da yeniden kursam
bu oyunların kıymetini direksiyonla oynayan bilir elin biranda ileri geri gitmeye baslar vites sesi gelince felan ama bu ALLAHIN oyununda bi insan koyamadılar boş boş sokaklar sür sür herşey aynı
bence bu oyunun ufak tefek sorunları var aslında ea gibi bi firmayla çalışsalar oyundaki takılma sorununu ortadan kaldırırlar...aslında bu oyun çok az gibi görünen büyük bir kitleye hitap ediyor..bence büyük yapımcılar bunu farkına vardığında daha dehşet grafiklerle hard truck tan on kat daha kaliteli tır simulasyonları oynucaz.düşünsenize bi kere most wanted grafiklerinde bi tır simulasyonu oynuyosun ....bide bu oyunu alanlar nerden aldıklarını söylerlerse çok sevinirim.bu oyunu oynarken direksiyon kullanmanızı tavsiye ederim.olayın tadına doyulmuyor bende momo racing var kesinlikle alın pişman olmazsınız...
hocam etkin fren icin motor freniyle beraber normal freni kullan.. sıkıntın cozulur.. oyunun kontrolu eskilerine gore biraz daha zor..ama sanki daha gercekci.. yani viraja 120 ile girince solugu karşı duvarda alıyorsun..
quote:
Orjinalden alıntı: BATYUS
bence güzel oyun ama kullanım ve fren de sorun var sanırım :(