Giriş | |
|
|
|
10 Şubat 2007; 15:00:57
|
|
|
Şu araba, otobüs, tırların linklerini niye buraya da koymuyorsunuz ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 10 Şubat 2007; 15:01:20 >
|
|
|
10 Şubat 2007; 15:11:12
|
|
|
bu oyun güzelde biraz geliştirseler
|
|
10 Şubat 2007; 17:11:26
|
|
|
evet çok basit grafikler
Intel Core 2 Duo E6300@3.2ghz| |Gigabyte S3| |Xfx Geforce 7600GT 256MB| |Kingston 2x512mb 667 Mhz| |Samsung 961-BF| |Samsung 250GB SATA 7200RPM | |Tagan 430W 2Force| |LG DVDRW 18x| |Feel Hurricane| |Creative Inspire 4400 4.1| |Microsoft Wireless Opt N90| |Samsung U600| |Cowon F2 2GB+Ep630| +++Samsung 961Bf İncelemem+++
|
|
|
|
|
10 Şubat 2007; 17:29:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: olivier_kahm Şu araba, otobüs, tırların linklerini niye buraya da koymuyorsunuz ki? Emeğe Saygı Olsun Die... Yapan Adam Ztn Bi Teşekküre Yapıo. Onu da Esirgersek yani...
|
|
|
10 Şubat 2007; 19:45:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire quote:
Orjinalden alıntı: ivica çözen varmı bilmiyoum ama genede verim dedim. Bu hataları alanlar.Ekran kartlarının son sürüm driverlarını yüklesinler.Oyun ATI de sorunsuz çalışıyormuş.Fakat nvıdıa sorun çıkarıyo bunu yok etmek için aşadaki yamayı indirip yükleyin. 60mb.Kurduktan sonra sorunsuz çalışıyor. http://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe olursa saol kardeş yüklüyok bakam
|
|
|
11 Şubat 2007; 0:50:05
|
|
|
Selam. Şu adamın uykusu gelince ekranın kararmsaını önlemek için yapmamız gereken bir şeyi hala kimse bulamadı mı. Yokmu bunu kapatıcak bir yol. Bilen varsa bir zahmet söylesin. Saolun şimdiden...
|
|
11 Şubat 2007; 1:48:21
|
|
|
selam,beyler ya benim 18 wos convoy var benim microsoftun direksiyonu var ayrlara giriyorum ya keyboard dio yada hem keyboard hemde dşreksşyon dio sadece direksiyon olanı yokmu keyboard+direksiyon olanı seçiyorum hem direksiyonda kontrol olmuyo hemde klavyeden anlamadım gitti.ayarlardan da ileri geriyi pedallara basarak ayarlamaya çalışıyorum kontrol etmiyo kafayı yicem klavyeyle hiç bir zevk alamıyorum.teşşekkürler
mussa
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
11 Şubat 2007; 2:32:03
|
|
|
yaw ben de çift römorklü yük aldım, dedim nasılsa bi şekilde park ederiz. uzun bi yoldan sonra geldik yük boşaltma yerine,geri geri gittim ama arkadaki ile öndeki römork farklı yönlere gitti, bi daha manevra yaptık, bi daha, bi daha derken arkadaki römork koptu . hadi buyur faik burdan yak dedim. uğraş uğraş arkadakini birleştiremedim, bi de o sırada adamın uykusu gelsin mi! başladı ayı gibi esnemeye , tabii benim sinirler iyice gitti. neyse biraz daha uğraştık ama nafile, bi de baktım ki benzin bitiyor . ulan dedim mıçarım senin yüküne de bastım gittim, ohh bee dedim dünya varmış ne o öyle manyak etti adamı iki saat!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 11 Şubat 2007; 2:33:03 >
|
|
|
|
|
11 Şubat 2007; 2:33:42
|
|
|
uzun bi gece olmuş senin için senin oyndağın 18 wos ney? canyon mu pedal mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 11 Şubat 2007; 2:34:38 >
mussa
|
 |
|
11 Şubat 2007; 2:43:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: batuhan15 uzun bi gece olmuş senin için senin oyndağın 18 wos ney? canyon mu pedal mı? gece miydi gündüz müydü onu bile hatırlamıyorum! benim oynadığım Haulindi, zaten diyorlardı çift römork zor diye, hadi dedim bi deneyim bakalım nasılmış diye aman dedim tövbe istağfar ettim bi daha almam.
|
|
|
|
|
11 Şubat 2007; 2:57:11
|
|
|
hımmmm.benim pc 512 ram 256mb ekran kartı 2.8ghz işlemci tek çekirdek bu sistemde haulin takılırmı.yoksa alcamda bide haulinle convoy arasında ne fark var.dorumu okumaya korkuyorum 17 sayfa bakamam şimdi.eğer yazdıysanız önceden copy psate yapın bi zahmet.yani haulini almaya deyermi convoy varken???teşşekürler
mussa
|
 |
|
11 Şubat 2007; 3:34:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: batuhan15 hımmmm.benim pc 512 ram 256mb ekran kartı 2.8ghz işlemci tek çekirdek bu sistemde haulin takılırmı.yoksa alcamda bide haulinle convoy arasında ne fark var.dorumu okumaya korkuyorum 17 sayfa bakamam şimdi.eğer yazdıysanız önceden copy psate yapın bi zahmet.yani haulini almaya deyermi convoy varken???teşşekürler convoy hakkında bi fikrim yok ama genel olarak haulinle çok fark yok diyorlar, ama haulin güzel bir oyun ve şehirler arası mesafeler çok uzun. sistemin kaldırır merak etme, benim sistemim 512 ram 128mb GeForce4 mx440 2.53ghz. oyun güzel çalışıyor ama ekran kartını güncelletmezsen o zaman çok kasıyor. oyunu almana gerek yok netten indirebilirsin.
|
|
|
|
|
11 Şubat 2007; 14:28:07
|
|
|
Arkadaşlar bu oyun için otobüs bulan var mı? Tır kadar otobüs sürmekde çok zevkli.Bi de otobüs bulursanız duraklar var mı?
|
|
11 Şubat 2007; 15:03:23
|
|
|
duraklar yoq ama otobüsler war... önceki sayfalara bakarsan görürsün
|
|