Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çikti...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: mehmetagı
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çikti... Sayfa: <<   < önceki  15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
olivier_kahm

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Şubat 2007; 15:00:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şu araba, otobüs, tırların linklerini niye buraya da koymuyorsunuz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 10 Şubat 2007; 15:01:20 >

Ölüm güzel şey...Budur perde arkasından haber
Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber?
Necip Fazıl Kısakürek
NGabbyNGaGe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Şubat 2007; 15:11:12 

bu oyun güzelde biraz geliştirseler

volkan_gs

Sisteme Gözat

10 Şubat 2007; 17:11:26 

evet çok basit grafikler

Intel Core 2 Duo E6300@3.2ghz| |Gigabyte S3| |Xfx Geforce 7600GT 256MB| |Kingston 2x512mb 667 Mhz| |Samsung 961-BF| |Samsung 250GB SATA 7200RPM | |Tagan 430W 2Force| |LG DVDRW 18x| |Feel Hurricane| |Creative Inspire 4400 4.1| |Microsoft Wireless Opt N90| |Samsung U600| |Cowon F2 2GB+Ep630|

+++Samsung 961Bf İncelemem+++
Merdox

10 Şubat 2007; 17:29:04 

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Emeğe Saygı Olsun Die... Yapan Adam Ztn Bi Teşekküre Yapıo. Onu da Esirgersek yani...

FIAT : Failure in Italian Automotive Technology
(-_Handsome_-)

10 Şubat 2007; 19:45:50 

quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

Orjinalden alıntı: ivica

çözen varmı bilmiyoum ama genede verim dedim.

Bu hataları alanlar.Ekran kartlarının son sürüm driverlarını yüklesinler.Oyun ATI de sorunsuz çalışıyormuş.Fakat nvıdıa sorun çıkarıyo bunu yok etmek için aşadaki yamayı indirip yükleyin. 60mb.Kurduktan sonra sorunsuz çalışıyor.

http://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe

olursa saol kardeş yüklüyok bakam

Cs nickLer:(-_Handsome_-) - haNdSom3* - No AFK || haNdSom3* - No AFK || Yorqan KeneSi xD
HyperXCrossfire

10 Şubat 2007; 21:42:15 

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Ben yazıyim bi iki tane
http://home.deds.nl/~equality/downloads.html
http://www.download.truckerfan.de/index.php?subcat=51&ENGINEsessID=7338aa77f3675cd0c8ebc84b501e761d
http://gdtrucks.gd.funpic.de/downloads.htm

half life

11 Şubat 2007; 0:50:05 

Selam. Şu adamın uykusu gelince ekranın kararmsaını önlemek için yapmamız gereken bir şeyi hala kimse bulamadı mı. Yokmu bunu kapatıcak bir yol. Bilen varsa bir zahmet söylesin. Saolun şimdiden...

batuhan15

Sisteme Gözat

11 Şubat 2007; 1:48:21 

selam,beyler ya benim 18 wos convoy var benim microsoftun direksiyonu var ayrlara giriyorum ya keyboard dio yada hem keyboard hemde dşreksşyon dio sadece direksiyon olanı yokmu keyboard+direksiyon olanı seçiyorum hem direksiyonda kontrol olmuyo hemde klavyeden anlamadım gitti.ayarlardan da ileri geriyi pedallara basarak ayarlamaya çalışıyorum kontrol etmiyo kafayı yicem klavyeyle hiç bir zevk alamıyorum.teşşekkürler

mussa
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Şubat 2007; 2:32:03 

yaw ben de çift römorklü yük aldım, dedim nasılsa bi şekilde park ederiz. uzun bi yoldan sonra geldik yük boşaltma yerine,geri geri gittim ama arkadaki ile öndeki römork farklı yönlere gitti, bi daha manevra yaptık, bi daha, bi daha derken arkadaki römork koptu . hadi buyur faik burdan yak dedim. uğraş uğraş arkadakini birleştiremedim, bi de o sırada adamın uykusu gelsin mi! başladı ayı gibi esnemeye , tabii benim sinirler iyice gitti. neyse biraz daha uğraştık ama nafile, bi de baktım ki benzin bitiyor . ulan dedim mıçarım senin yüküne de bastım gittim, ohh bee dedim dünya varmış ne o öyle manyak etti adamı iki saat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 11 Şubat 2007; 2:33:03 >
batuhan15

Sisteme Gözat

11 Şubat 2007; 2:33:42 

uzun bi gece olmuş senin için senin oyndağın 18 wos ney? canyon mu pedal mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 11 Şubat 2007; 2:34:38 >

mussa
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Şubat 2007; 2:43:21 

quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

uzun bi gece olmuş senin için senin oyndağın 18 wos ney? canyon mu pedal mı?

gece miydi gündüz müydü onu bile hatırlamıyorum!
benim oynadığım Haulindi, zaten diyorlardı çift römork zor diye, hadi dedim bi deneyim bakalım nasılmış diye aman dedim tövbe istağfar ettim bi daha almam.
batuhan15

Sisteme Gözat

11 Şubat 2007; 2:57:11 

hımmmm.benim pc 512 ram 256mb ekran kartı 2.8ghz işlemci tek çekirdek bu sistemde haulin takılırmı.yoksa alcamda bide haulinle convoy arasında ne fark var.dorumu okumaya korkuyorum 17 sayfa bakamam şimdi.eğer yazdıysanız önceden copy psate yapın bi zahmet.yani haulini almaya deyermi convoy varken???teşşekürler

mussa
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Şubat 2007; 3:34:53 

quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

hımmmm.benim pc 512 ram 256mb ekran kartı 2.8ghz işlemci tek çekirdek bu sistemde haulin takılırmı.yoksa alcamda bide haulinle convoy arasında ne fark var.dorumu okumaya korkuyorum 17 sayfa bakamam şimdi.eğer yazdıysanız önceden copy psate yapın bi zahmet.yani haulini almaya deyermi convoy varken???teşşekürler

convoy hakkında bi fikrim yok ama genel olarak haulinle çok fark yok diyorlar, ama haulin güzel bir oyun ve şehirler arası mesafeler çok uzun.
sistemin kaldırır merak etme, benim sistemim 512 ram 128mb GeForce4 mx440 2.53ghz. oyun güzel çalışıyor ama ekran kartını güncelletmezsen o zaman çok kasıyor. oyunu almana gerek yok netten indirebilirsin.
cagman

11 Şubat 2007; 14:28:07 

Arkadaşlar bu oyun için otobüs bulan var mı? Tır kadar otobüs sürmekde çok zevkli.Bi de otobüs bulursanız duraklar var mı?

Merdox

11 Şubat 2007; 15:03:23 

duraklar yoq ama otobüsler war... önceki sayfalara bakarsan görürsün

FIAT : Failure in Italian Automotive Technology
batuhan15

Sisteme Gözat